184

Мичмана

преди 2 години

Предвид на това ,че средностатистическия ганьовец смята 15 годишната си каруца за член на семейството даже ми се вижда ниска тази такса паркинг

183

az

преди 2 години

Тия заслужават както е тръгнал covid19 да стигне до 29-30. Да фалират всичките. Аз живея в Бургас и ходя средно между един и два пъти в годината на плаж. преди няколко дни приятели бяха в Поморие , отидох да ги видя, търсих къде да паркирам 40 мин. Натресох се в нов квартал с едни тесни улички където повечето от 5-6 етажни постройки (половината от тях незавършен) бяха толкова гъсто една до друга, че можеше са спрат 2 до 3 коли отпред. Не знам как дават разрешителни за строеж там.

182

Анонимен

преди 2 години

До DJ ДАМЯНБиологичният баща на Джеф Безос е датчанин, а след развода на родителите му, приема името на втория съпруг на майка си - кубинския емигрант Мигел Анхел Безос. Каква Гърция, какви пет лева...

181

bocko

преди 2 години

когатро няма регулации ии местните органи си бъркат в носа е така. Както се казва не е виновен този където яде баницата, а този, който му ядава.

180

Анонимен

преди 2 години

що не им спретнат на тия "бизнесмени" една хубава регулацийка така... който отдава повече от 5 паркоместа - задължително автоматизирана бариера и касов апарат, при повече от 100кв м - задължително настилка от паркоелементи или асфалт, а и данък от да кажем нещо от рода на 50-70%... Стане ли това или ще имаме културни паркинги от хора/фирми които знаят как се прави бизнес или тая простотия тип "такса ливада" ще престане от самосебе си :)

179

от Варна

преди 2 години

Южното черноморие Юли-Август е за търсачи на запознанства, кекксс, пиене, но в никой случай не е почивка. След подобна почивка човек трябва да почине поне няколко дена, поне да изтрезнее. Смятаме да пропуснем, но някой заминаха на къмпинг Юг. Дано да оцелеят. А да отидеш на квартира в някаква къща ....е ..ти

178

малеее

преди 2 години

И как са бедни българите бре!По морето е пълно с народ и ядат и пият като за световно.А там цените са солени!

177

Само ТАКА ЯКО ЖУЛЕНЕ

преди 2 години

ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ ТЕЗИ Българаани с пари и свободно вереме ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАТ СОЛЕНО. Като се върнат у Софийски тези селяндуурци да бъдат посрещнати о глоби, данъци и тояги.

176

Digger

преди 2 години

До ACABЖесток си!!! Как им го заби!!!

175

До анонимен 163

преди 2 години

От пишещите от Гърция съм. Моята резервация у гръцко е от 25ти Август. Тази година за пръв път от 15тина години бях на море у нас за 10тина дни, просто по стечение но обстоятелствата. Мисля в следващите още толкова да си го спестя. Златна Рибка: 10 лв паркинг, 10 лв чадър + 20 лв шезлонги. 10 кебапчета - 30 лв и един скапан таратор - 4 лв. За липсата на място няма смисъл да говоря. За тия пари в Гърция ще се размажа в таверната с прясна и качествена храна

174

Анонимен

преди 2 години

До Истината Мдаа, супичката Балкантурист беше страхотна. Аре стига с глупостите

173

Греко

преди 2 години

От яхтата по хубаво нема. Кеф и чудо. Продавам една от яхтите - малка около 34 м. 3 милки. Но не се продава на лузъри.

172

Ачката

преди 2 години

Догодина пак там да отидете.

171

до аре бегай бе

преди 2 години

Последните 20 г. ходя на море предимно в Гърция,но съм обиколил и всичките средиземноморски държави.И насякъде,без изключение условията,обслужването,храната и отношението на местните са несравнимо по-добре отколкото в България.Да,вярно че е по-скъпо особенно в Италия и Франция но си струва.А това което най-много ме дразни в България е липсата на хигиена,бруталната мръсотия,липсата на пречиствателни станции,липсата на култура у местнитото население и безкрайната им наглост и алчност.

170

Генчо Пенчев

преди 2 години

На мен ми писна да ме правят на будала. И то с парите, които откраднаха от нашия народ. Аз пари за море нямам и си стоя на село. Гледа кози, кокошки и овце. Едвам оцелявам. Пенсионер съм с 340 лв. пенсия. Работил съм 38 години в ТПК. Как не Ви е срам всички? Окрадохте парите ни и сега гуляете! Но рано или късно ще има правосъдие!

169

Димитър Георгиев

преди 2 години

Българското черноморие е дестинация за лузъри.Хора без пари и самочувствие.Хора,които искат да идат на море,за да могат да кажат че са били.Нашите курорти няма как да бъдат на ниво-ние имаме 400 км.брегова ивица, Гърция, Турция,Испания,Франция и Италия имат по над 10к км.Всеки успешен човек е заможен и претенциозен и вместо да се мъчи като мазохист в обзор примерно,си прекарва ваканцията там където ще му е хубаво,а то е далеч от туземните мутри на БГ черноморие.

168

Приятна ви Гърция

преди 2 години

Много бивши депутати предимно от кръговете на БСП си купиха имоти и маки хотелчета в Гърция. За това толкова ви тролят да ходите там. Ще ги видим до кога изкарат. Те гърците са долни и омразни към чужденците. Като ги хванат и почват да им правят пречки дето ей така уж изглеждат неволно а всъщност са умишнели и предамерени с цел да им се саботира бизнеса на чужденците.

167

Анонимен

преди 2 години

Така е, така е, тия усетиха , и сега давай да дерат кожи. Така е било винаги по нашето море - колкото може да те изпомпат. Миналата година само се жалваха и мяучеха, ама сега леле, ще ни го изкарат през носа. Тия там са безпощадно алчни. Там от години грабежа е неконтролируем и не знам кое правителство може да дръзне да оправи нещо.

166

ssss

преди 2 години

До СейшелиЕ, ние пък не сме *** да работим и да пишем глупости.

165

Сейшели

преди 2 години

Ние пък обикаляме сейшели, малдиви, хаваи. Не се спираме целогодишно. Нема проблеми с яхтата.