102

Мерседес Мечок

преди 2 години

До: Време за промяна - ще си говорим пак след 2-3 месеца, помни ми думите, може да си ги запишеш някъде :)

101

Време за промяна

преди 2 години

До Мерседес Мечок: Свестен човек ще застане начело на държавата. От такъв имаме нужда. Бат'ти Бойко вече го видяхме.

100

Мерседес Мечок

преди 2 години

Не мога да повярвам какъв човек ще застане начело на държавата.

99

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 126: "Ако този Пламен Николов е някакъв изключителен управленец ще ви разбера. Ама той по всичко си личи че не е такъв и възниква въпросът защо го слагате"?........................................................................................................................ Не е ли ясно? Кандидатът за премиер трябва да бъде напълно неизвестен. Известен ли е, го омаскаряват още преди да стигне до НС.

98

О хо хо до 130

преди 2 години

Европейският съд може всичко да си нарежда, ама в Русия и в Унгария няма кой да ги слуша тия первезници!

97

Обективно

преди 2 години

Славчо е проект на САЩ с цел макета в ЕС!!! Не е руски проект. Ресия няма полза от маке в ЕС. Освен ако не иска да ги руши отвътре.:):):)

96

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости - Може. И го направи. ЕС иска от Русия да мисли като тях, не пожелателно, ами осъжда Русия и и нарежда какво да прави. Друг е въпроса, че в Русия никой няма да се съобразявяа с решенията на европейския съд да признае хомосексуалните бракове. С този съд се съобразяват само васали като България.

95

Не дървен бе льольо

преди 2 години

А гумен.

94

s

преди 2 години

До Българин 98 Що си толкова ограничен бе,човек?Той като министър-председател кафе ли ще ходи да поръчва в кварталните кафенета на Брюксел,Париж и Лондон или с държавните дела ще се занимава?Затова хората като теб избират хората като Славунеца.А ние,нормалните,трябва да ви търпим ТъПоТиИтЕ.

93

Майна

преди 2 години

Вселенската СПРАВЕДЛИВОСТ В ДЕЙСТВИЕ - ФИЛОСОФ, КОЙТО ПРОДАВА ДЖАПАНКИ. ТОВА СИ ЗАСЛУЖИЛ БЕ, ЛЬОЛЬО! ДЪРВЕН ФИЛОСОФ Е ТОЧНОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАРОДА.

92

Анонимен

преди 2 години

Ако този Пламен Николов е някакъв изключителен управленец ще ви разбера.Ама той по всичко си личи че не е такъв и възниква въпросът защо го слагате.

91

Време за промяна

преди 2 години

Кабинет ще има. Тази седмица ще го внесат за гласуване в НС. А нови избори сега никоя от партиите не иска.

90

след

преди 2 години

чегартанетто

89

Анонимен

преди 2 години

В живота активния Славун може да натиска и пасивния да му ляга, но в политиката не работят така нещата, сори но това е истината.

88

За Бога, братя

преди 2 години

Купувайте шнорхели, че СКОРО ЩЕ СМЕ ПОД ВОДА!!! ГАРАНТИРАНО ОТ САЩ.

87

Анонимен

преди 2 години

До Право на изборМутра, охранител и неграмотен е по добре. Това искаме.

86

вероятно

преди 2 години

си с образцов вход

85

Анонимен

преди 2 години

На този ще му се подиграват всички световни лидери като отиде някъде заради тия джапанки. Вие къде живеете бе. Хората по цял свят са едни и същи. Ние му се подиграваме и те ще му се подиграват.

84

Анонимен

преди 2 години

Идеалната държава със сигурност не е царство Чалгария.

83

Божков

преди 2 години

Грешката на българите е, че коронясват СЛУГИ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА. ТЕ ОТДАВНА СА ДОСТИГНАЛИ НИВОТО СИ НА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. А ФИЛОСОФСКОТО ЕСЕ НА ПЛАМЕНЧО Е ПРОСТО РАЗСЪЖДЕНИЕ ВЪРХУ СУБЕКТИВНОСТТА НА ВРЕМЕТО , ТОЙ ОТРИЧА НАПЪЛНО НЕГОВАТА ОБЕКТИВНОСТ. НО ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО!!!! ВРЕМЕ ОБЕКТИВНО СЪЩЕСТВУВА. САМО УСЕЩАНЕТО ЗА НЕГО Е СУБЕКТИВНО. ТОВА СА ФИЛОСОФСКИ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ, ОТ КОИТО НЯМА НИТО МИЛИГРАМ ПОЛЗА ЗА ХОРАТА.