162

Анонимен

преди 2 години

предлага ни се лице което Българският бизнес е допуснал да върти шнорхелите на две серии в Горна Оряховица и Шумен. Та кое му е науката, публикациите, лекциите изнесъл пред студенти, докладите пред научни конференции и конгреси, каква му е научната степен, колко статии и книги е написал . . . а я вижте биографията на предполагаемия вътрешен министър или служби ли там как са подредени по старшинство. я вижте какво пише за него в Афера. От *** ще ни замерят с прозвището Шнорхелизада

161

Анонимен

преди 2 години

До Жалко за народа Николов е селски тарикат и мошеник на дребно с фалшива автобиография. От там нататък просто няма какво да се доказва повече. Ако ти дойде такъв да кандидатства във фирмата, дали ще го изгонят с ритници или ще му дадат шанс да се докаже, нищо че е хванат да лъже по най-*** и нагъл начин за опита и образованието си?

160

Какво още да доказва

преди 2 години

До Жалко за народа Николов какво повече да доказва? Излъга за специалността си, като я нарече ФИЛОСОФИЯ НА ПРАВОТО И ПОЛИТИКАТА, а всъщност е гола философия и просто е писал буламач от направлението на научните направления, т.е. няколко специалности в една класификация "философия, право и политика". Излъга, че е генерален директор на концерн, работещ на 3 континента в 67 държави, а е амбулантен търговец на ГРАЖДАСКИ ДОГОВОР на бански. Мениджър, ръководител на проекти с 15г опит? Предприемач?

159

Жалко за народа

преди 2 години

Това че някой е професор не му дава правото да говори глупости. Николов бил такъв или онакъв. Как може да прециниш някой който познаваш от две приказки по медиите. Николов тепъра трябва с действия да покаже какъв е и да убеди другите че е подходящ за поста. Това ще зависи до голяма степен от състава на кабинета.

158

Анонимен

преди 2 години

Не ми харесва вкусът на Дългия за премиери. Не че съм гласувал за тях, но в един момент се подлъгах, че може да са измислили нещо умно... Е, не са.

157

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който подкрепи правителство на ИТН, затъва с тях. Кой нормален избирател би подкрепил партия, застанала зад дребен тарикат измамник с мания за величие? Пуска фалшиво СВ с куп глупости вътре как бил Генерален директор, мениджър на проекти с 15г опит, философ на правото и политиката(а е просто философ) и, хоп, в Панорама казва как "България такъв премиер като мен никога е нямала, щото съм първия управник с опит в бизнеса.". Такава подигравка е непростима и ДБ, БСП, ИБгНИ ще се самоубият.

156

КЛ

преди 2 години

Чекмеджан здраво плаща на знайни и незнайни лози, да плямпат глупости и да му вдигат рейтинга. Голям праз, да си дрънкат. Чекмеджан да си оди в Дубай да си гледа дъщерята.Крайно време му е.

155

Анонимен

преди 2 години

След като ИТН постави БСП като партия на промяната, Герб са ми най-любимата партия.

154

Протестиращ

преди 2 години

Само факти ! Баце предрече че след Герб идва адът и хаоса а вие не повярвахте ! Сега хак да ви е !

153

Анонимен

преди 2 години

В днешния си брой segabg публикува мнение на министъра на МИ К.Петков. В него той посочва, че незаконните пари на бизнесмените, които той е спрял, са се появили чрез своите собственици в ИТН. Нещо повече - тази партия е открила огън срещу служебните министри заедно с ГЕРБ и ДПС. За огъня на последните две партии К.П. не се учудва, но не очаквал от "партията на промяната" такава ожесточена канонада... ИТН партия на промяната ли е или партия на ПОДМЯНАТА, чуди се мин.Петков.

152

Време за промяна

преди 2 години

Правителство ще има. Това ще е развръзката.

151

Адам Опел

преди 2 години

По-добре да четем нещо за Заев!

150

Анонимен

преди 2 години

ХаджиГенов ги з амеряше с домати предишните, тия трябва да ги замеряме с джапанки.

149

Анонимен

преди 2 години

С откровено грубиянското поведение на Славуца, свикнал безапелационно да нарежда, и просташко-фелдфебелското държание на Тошо от Африка, ИТН настройва останалите ПГ срещу себе си, дори и ББ скочи срещу тях. При нови избори се надявам младите бъ(л)гари да не гласуват за простаците от 7/8, а ние нямаме никакво намерение да ходим като зомбита на избори, както смятат да ни разиграват Хр.И., Мая и селянката от Крушожица *** Нинова. Дотук бяхме!

148

Анонимен

преди 2 години

Повръща ни се от вас. Служебното правителство си уредиха децата до девето коляно, ИТН приматитенезнаят, какво правят. Държавата е самолет на автопилот.

147

Анонимен

преди 2 години

187 до 192 Ако Борисов не регистрира ГЕРБ и по този начин, не осигури кворум,удобен за невменяемите некадърници от ИТН, няма да бъде избрано правителство. Освен, ако тулупътна Христо Иванов, не се пльосне отново, в миризливитекрака на Слави, да го баламосва, че не иска постове и бла,бла. После пак ще започне, да командва Слави.

146

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява за оставка на чалгарите!

145

малиииииииииииии

преди 2 години

нинка зарзавагчийката ше стане за вице...

144

БРЕХ

преди 2 години

Дребен някакъв търговец.....ши мъ разплачити бъъъ...

143

Анонимен

преди 2 години

Госпожа Кръстева не разбра ли, че ако ГЕРБ не излезе от залата, няма да бъде избрано правителство? Това си е помощ, нали?