43

Анонимен

преди 2 години

Защо чакахте да влезне Делтата а не затворихте границите и не спряхте полетите. Същото беше когато в началото ни успивахте с онези муФтата и пулявия. Викахте нема ковид нема ковид и накрая ни заключихте. Чак КПП-та направихте пейки демонтирахте молове и заведения затворихте но от както пламнахме. Сега правите пак същото. Нарочно ли го правите. Защо слагате каруцата пред коня. Имате ли нещо в тези празни кратуни. За какво ги ползвате. Да си решите алабросите и да си чешате брадите ли.

42

Добре де

преди 2 години

Нали Швеция ни е пример. Защо трябва само ваксинирането да се дава за пример, а не се говори за ограничаване на достъпа на чужденци. Особено на такива от червената зона.

41

Анонимен

преди 2 години

Кунчев,не знам озъснаваш ли колко се излагаш вече.Фармаиндустрията и ЕС ли те карат да плямпаш безсмислици тикво зелена ще търпиш ли,ако работиш в заведение и храниш семейство 10или 12часа на ден с маска при 40гр в кухнята ти нормален ли си бе пръч такъв. Ако няма вариант да те пенсионират,да те гръмнат тогава,продажници на еврофашисти сте всички. Искаш ли да ти туря една маска и да те питам в жегата колко ще изтраеш. Ам *** в парламента що са без маски, да могат депутатките да праят ***

40

Чоко

преди 2 години

До ЗлатаА какво се случва в страните напреднали с ваксинирането. Нов пик и то вече само на ваксинирани. В Масачузетс 75% от новите са с двойни дози от ваксините и пак са болни.

39

До 44 Златена

преди 2 години

Еее хааа, тебе те " ваксинират" всяка вечер а и през деня даже и то е едно хубаво, хубаво . Нали ?

38

Додо

преди 2 години

Може би, ако иска да направи наистина нещо за ограничаване на китайската чума и нейния Делта щам, доцентчето трябва да повдигне въпроса за връщане охраната на държавната ни граница с Турция и спиране на потока от пълни с вируси и зарази, вкл. Ковид, кафяви нашественици от Третия свят, позиращи за бежанци! Те ръсят зарази!

37

Златена

преди 2 години

Браво, г-н Кунчев, но защо не се прави достатъчно за въвеждане на задължителната ваксинация срещу Ковид? За съжаление, антиваксерите не могат да бъдат вразумени по друг начин - трябва със цялата тежест на закона! За тяхно щастие, моментната обстановка покрай изборите и политическата нестабилност, никой от управниците ни няма топки да прокара задължителната, контролирана от МВР ваксинация.

36

Анонимен

преди 2 години

Изпуснахте шарана! Даже от обикаляне по медиите, изпуснахте срока да поръчате новото лекарство за ковид. И сега пак няма виновни. Така започнахте и в началото с първите ваксини. Ние единствени имахме само една, естествено най-евтината. След което доста преболедуваха, други се ваксинираха.....Кунчев заедно с Кантарджиев и математика Витанов ни обяснявахте как сме близо до групов имунитет, защото умножавахме бройките по 4 или по 8...Беше по-лесно да ни тествате, но знаем защо не стана. Сега друго.

35

Чоко

преди 2 години

А БЕ ТОЗИ НЕ СЕ ЛИ НАМЕРИ КОЙ ДА ГО ПЕНСИОНИРА ИЛИ АКО НЕ МУ Е ВРЕМЕТО ДА ГО СЪКРАТЯТ.

34

Анонимен

преди 2 години

Кунчев ,*** долен ,няма ли да изкихаш нещо за Израел.Там се съдират от заразяване и болниците са пръскат от болни .А пропуснах да кажа ,че те са и световни шампиони по ваксиниране ,даже им бият и трета доза.Брадат лъжлив козел ,някакво коментче по въпроса?Тука явно хората не им пука и вируса обиден си заминава към страните ,където повече се страхуват .................

33

Анонимен

преди 2 години

Не ми прави проверки по заведенията, а отиди на летището и не вкарвай зарази в Бг!!! Егати некадърния пишман доктор!

32

Додо

преди 2 години

Да сложиш ПAPЦАЛ на лицето си при над 35 градусова жега е чисто, 100% доказателство за умствени проблеми. Това би направила примерно Ковид-истеричката Златена. Нормално е нормалните хора да изпитват меко казано неприязън към подобни индивиди.

31

Анонимен

преди 2 години

Маската е противоестествена,вредна,спира притока на кислород към органите,и вреди на дихателната система на човека.Това всеки го знае,много истински лекари го заявиха. Кунчо е мошеник и шарлатанин,много ниско качество човек,който в тази жега тръгнал да агитира за маските..

30

Пуле Кубратов

преди 2 години

Ако следващия път видя маскиран хипохондрик в трамвая няма да го гледам на криво, ами направо го почвам на тупаници!

29

Анонимен

преди 2 години

Аз съм от поколението, което изкара военно обучение. Последното преди демокрацията и чернобил. Научиха ме да сглобявам и разглобявам Калашников. Сега ще грабна един Калашников и ще ви отпочна, та да приложа наученото на практика.

28

Додо

преди 2 години

Носенеъо на маски на закрито е абсолютно безполезно, а на открито - освен бе полезно, е и опасно, защото води до кожни и респираторни проблеми, да носиш *** на лицето при 35 градуса, да се потиш, и да вдишваш собствените си гадории. Кунчев е просто в ситуация, в която не може дори да гъкне срещу глобалистката мантра на маски и ваксини, а и изглежда няма и най-малкото намерение да го и прави!

27

Отлитай

преди 2 години

Не съм видял нито един болен по Черноморието

26

Анонимен

преди 2 години

Нали Бойко ги водеше навремето с джипката да видят магистралите. Та и сега така

25

Анонимен

преди 2 години

Тоя прилича на някакъв зъл дух от приказките. Като домашен зъл пигмей, който иска да отмъщава за удоволствие.

24

Кал-Ел

преди 2 години

Кунчев, какво правиш, активираш си зомибитата? След 30 мин излизам и ще съм на много оживено и закрито място, ще видим кой ще ме накара да съм с маска. Господ ми е казал, че на земята ще заставам с открито лице пред Него и Неговия Наместник. Гответе се хора, сатурниадата свършва след няколко дни, тези ще се опитат да активират легиона.