123

CDC

преди 2 години

"Около три четвърти от хората, заразени в огнище на COVID-19 в Масачузетс, са били напълно ваксинирани срещу коронавируса, като четирима от тях са хоспитализирани, сочат нови данни, публикувани от Центровете за контрол на заболяванията, цитирани от Си Ен Би Си. Освен това от доклада става ясно, че напълно ваксинираните, заразени с коронавируса, носят в носа си също толкова вирусни частици, колкото и заразените неваксинирани. Тоест и двете групи могат да разпространяват ковид сред други хора."

122

Анонимен

преди 2 години

Еи тоя взима хиляди за всяка такава статия. Колко ли взима и от биг Фарма, за реклама да смъртоносните биопродукти?

121

Шаши

преди 2 години

Тутманик, лъжлив

120

Пародия

преди 2 години

Видяха че живна малко туризма.....и естествено рЕЗкО да го убият !!!! Долна пропаганда......

119

Хе Хе

преди 2 години

ЛуКумчев яко ще изплати Льотчика като постоянно и жестоко девалвира доверието и яко дразни народа. Още малко му дай да се вихри Льотчик. И на изборите ще има кой ми напълни гащите.

118

Сан Чопанса

преди 2 години

Дано да те хване рак на гърлото заради лъжите,които говориш, куньо !

117

Анонимен

преди 2 години

Няма почивка. Час по час пропагандаторите НЕ спят. Броят пачки и дават апокалиптични интервюта за свършека на света.

116

Щерю

преди 2 години

Целта на Ционистите е никой неваксиниран да не може да влиза в магазин, т.е. глад. Глъдът довежда до бунтове, граждански вълнения и войни. А, виждате ли, Йосиф Байдън ще спаси, подобно на древния Йосиф, всички гладни хорица от смърт, като ги направи послушни на Фараона. Пред очите ни евреите си вършат злите дела и насилия. Играят си на богове и царе...

115

PCR

преди 2 години

Не доказава нищо!Защо нито една мисирка не попита дежурните л.но.мети като Кунчо и т.н. за това?

114

Цъцъцъ

преди 2 години

Точно по магистралите и бензиностанциите в тая жега се струпали хората.Кунчев,Кунчев ,пий си хапчетата редовно.

113

Kolo Kolo до 126

преди 2 години

Докторе...с PCR...ли установявате заразените...хахахаТова,че някой здраво мислещ и задаващ въпроси не желае да се боцка с експериментална течност...не го прави антиваксър...а мислещ човек...за разлийа от стадото

112

Анонимен

преди 2 години

българина в мнозинството си не мръднал и на сантиметър в невежеството си, от както Елин Пелин е написал разказа си Напаст божия до днес почти 100 години всичко е ниво заразения селски извор и простоватите селянни водени от посредствен поп да пият от него.

111

до yanchev1948

преди 2 години

ще падат ама навит ли си твоятА да е първата

110

до 128

преди 2 години

за какво да вдигат бройки бе ахмак, да убиват и без това убития ни туризъм и да ревнат пак за помощи

109

Анонимен

преди 2 години

124/125 , не трябва да ми е смешно, но ми хареса.

108

Анонимен

преди 2 години

До 126: Никой не ви кара. Няма и нужда. Сами си ги завишавате.

107

Срам

преди 2 години

Изводите са, че какъвто ни е народа, такива са ни докторите . Некомпетентни.

106

До 124

преди 2 години

Лъжеш, не си лекар, а обикновен антиваксър. Не че няма лекари-антиваксъри, но то такова ни е нивото . Аз съм лекар, абсолютна лъжа е, че някой ни кара да завишаваме бройки. Прозрачен си.

105

Анонимен

преди 2 години

Само така Кунчев, най важни са проверките по магистралите те са едни от най рисковите зони за разпространението на китайската кашлица. Вчера гледам на една магистрала се събрали 500 човека, минимум, без маски без дистанция, не знам защо, сигурно им беше кеф да се пържат на 40 градуса жега. ПРОВЕРЯВАЙ.

104

Анонимен

преди 2 години

Днеска Кунчев е на двоен надник - има изява и сутринта, и следобед. Вторник, сряда дежурни ще са онази, дето сложиха на мястото на Кантарджиев, и гадателят Витанов. Четвъртък отново застъпва Кунчев. И така... А, от време на време ни се пуска самия Кантарджиев, ако е на градус - това е бонус. Спорадично, но премерено циклично, на сцената излизат гастролиращи агитатори и пропагандатори, за да поддържат нивото на ковид-истерията на необходимите висоти. В интересно временце живеем, еййй...