9

Анонимен

преди 2 години

"На тоя май не е зле да му се обясни, че има по лошо от това да те е страх- можеш от вируса да получиш физиологични увреждания за цял живот. Или примерно да изтеглиш късата клечка и да умреш. Май е по-добре да те е страх....! Поне за нормалните хора."==================== Човече, добре, че не можеш да се усетиш колко си зле. Блазе ти.

8

Анонимен

преди 2 години

Абе, трябва няколко юристи да подпукат Кунчевци-мунчевци по съдилищата за психически тормоз, да им нахакат едни искове за обезщетения, че да им секне малко ентусиазма да тормозят хората.

7

Анонимен

преди 2 години

Не познавал колегата хора прекарали тежко ковид.... Късметлия, защото аз познавам от близо..... и такива които загубиха и живота си.

6

Анонимен

преди 2 години

На тоя май ме е зле да му се обясни, че има по лошо от това да те е страх- можеш от вируса да получиш физиологични увреждания за цял живот. Или примерно да изтеглиш късата клечка и да умреш. Май е по-добре да те е страх....! Поне за нормалните хора.

5

Анонимен

преди 2 години

Правилно аз от самото начало знаех ,че това е най-голямата измама в историята на човечеството и въобще не ме е страх ,ама никак даже .Тука вирус ,там вирус няма бе ,нама нищо ,неваксиниран съм и по принцип никога не съм се ваксинирал срещу грип.Не ме е страх ,а вирусите бягат от смелите хора като мене .Докато тройно ваксинирани пак ги е страх и пак се заразяват.Абе луда работа.

4

Шопо

преди 2 години

Нас ни пази БЦЖ-то поставено от бай Тошо !!!!

3

Анонимен

преди 2 години

а тоя "стрес" и "страх" кой ги нагнетява на обществото, да си отговорите на този въпрос

2

Анонимен

преди 2 години

След коя игла ще започнат да слагат абокат както са я подкарали май така ще им е най-лесно вместо да ни дупчат всеки месец.

1

Анонимен

преди 2 години

Еми, ваксърите най ги е страх!