29

Анонимен

преди 2 години

До иоиоАми който желае да си бие графен си е негово решение. Тия ваксини не са ваксини, а тест за графен.

28

иоио

преди 2 години

Браво на Монов - така се прави с мили думи да спечели доверието им и да прикотка антиваксърите и докато са в гръб да ги набоцка ВСИЧКИТЕ - шапка му свалям,а не като оня Витанов - само черни мисли - абе кажи им на антиваксърите миличко, нежничко и след това им го подавай изотзад ваксинката -наааа поеми Пфайзера и Модерната

27

м,да

преди 2 години

Монов, Чорбанов казват истината! Подлудиха хората с тоя Делта летен грип!

26

Totenkopf

преди 2 години

Докога ще ни го налагате тоя шарлатанин Монов, много ясно е че ще дрънка измислици и лъжи защото има личен материален интерес от повече пациенти за да им вземе парите.

25

Анонимен

преди 2 години

Този Монов е лудд. Разбираме Пол Фрийман, който е срещнал продукта на неговите възпитателни и морални мерки.

24

БГ

преди 2 години

интересното е как се знае кога ще е 1-2-3-4-5 вълна предварително,явно се работи по този въпрос механично.НЯМАМ ДУМИ.

23

Факт

преди 2 години

Нормалните хора не се страхуват, а държат да са информирани какво става с епидемията. Тези, които се страхуват, сега отказват да се ваксинират, а преди това отказваха да носят маски и да спазват дистанция. Те твърдят, че вирус няма и всичко е измама. На тях и Господ не може да им помогне. С щраусоподобното си поведение те сами увеличават страха си, а ние им се чудим от какво се страхуват.

22

до 28 от славянин

преди 2 години

Да, има страх, който предпазва от нещо в някаква степен, но на каква цена! Всеки страх прави енергийни блокажи във фините тела на човека, това е основен постулат в езотериката, които впоследствие се отразяват и във физическото тяло, защото всичко случващо се във фините теля задължително се проектира във физическото! Учителят Дънов е казал на учениците си: ''без страх и без тъмнина''! ''Тъмнина'' в езотериката означава невежество! Страхът и невежеството са двата основни инструмента на тъмнината!

21

Анонимен

преди 2 години

Страхът е полезен, когато е умерен и служи за предпазване от опасността. Защото и да сме прекалено спокойни и да не спазваме мерките не е ок. Но когато страхът се превърне в паника, става лошо.

20

Darth shadow

преди 2 години

Страха убива Разума, много е важно да не допуснеш тази насаждана отрова страх вътре в своето пространство което е микрокосмоса,устойчиви на пресиране от *** масмедии като источник на психозата и страха..

19

Анонимен

преди 2 години

Затова ли всички медии и "експерти" сте впрегнати да насаждате страх от сутрин до вечер всеки ден?

18

Скруч

преди 2 години

Те така работят и Алоизмамниците и явно имат успех .

17

Анонимен

преди 2 години

Няма как ваксина против бактерия да те пази от вирус. Коронавирусът е възпаление на кръвоносните съдове. Затова може да порази всички органи.

16

тъй де

преди 2 години

Нека да има и Министър на войната, че ще се наложи.

15

Анонимен

преди 2 години

Стреса идва от там, че няма решение засега на проблема с вируса. По цял свят изглеждат безсилни и си противоречат. Миналата година се говореше, че високите температури на въздуха, не го спират, но го ограничават. Сапуна го унищожава. Ваксините са тук-ура!!! Но в Израел при такъв висок процент ваксинирани, отново между заболелите има в много тежко състояние. На всички главите ни пушат вече от безброй медицинска информация. Стрес ли??? Няма стрес, вече сме преминали към световна лудост......

14

не разбрал

преди 2 години

Колко общо ще бъдат вълничките, някой знае ли?!

13

Анонимен

преди 2 години

Стреса ще убие много повече хора от самия вирус. Лекарите много добре знаят, че от години се повтаря по възможност да се намали стреса, защото инфаркти и инсулти зачестяват от СТРЕС. Никой не обвинява хората, които поднасят информацията относно вируса. Само, че е много важно да се държат с нас като с възрастни....Ваксината е по желание, но се оказва, че ще се въведе като задължителна. Само, че никой не смее да поеме отговорност, след като се подписваме, че е наше решение. А психическото здраве?

12

dakotabg

преди 2 години

Вчера/неделя/,бяхме на Фотинските водопади.Стигнах до беседката и паркирах до друга джипка.Терена е труден,но как,да е излязохме от водопадите.Докато си взимахме въздух,излязоха и хората,с другата кола.Мъж,около 30г.едва дишаше и каза,че от както се е ваксинирал,много бързо се изморява...Бъдете здрави!

11

Анонимен

преди 2 години

Монов е прав за плашенето от страна на "проф." Витанов , но да го съди му е малко ! Щото заради брътвежите на Витанов много повече народ може да си замине , отколкото от пЛандемията !Очаквам скоро някой над 100 кг вирус да го потърси между веждите ...

10

Анонимен

преди 2 години

Как така изпуснаха мнение различно от "Правата вяра" на страха? Психолога веднага да се смачка и му се лепне етикет Мангъровец, а отговорният за статията бърже в бюрото по труда.