166

До обективния псих

преди 2 години

До Обективен__Хкремент, тези "същества" са украшението на човешката раса! Отиди и виж! Няма да можеш да затвориш от учудване поsssраната си уста! Да, те ще спасят човечеството, не само бялата раса!

165

Да изселим

преди 2 години

Сидерови от България!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Русия никога не е била бяла и демократична държава и не може да спасява бялата цивилизация, защото не принадлежи на нея. Русия винаги е била само едно - сатрапия и " тюрма народов(затвор за народите)". Този народ в историята си няма един ден живот без диктатура, пардон - има по един ден хаос, между две диктатури!

163

Пак ли?

преди 2 години

Пак ли ще ни освобождават? Ей големи освободители... айде по-полека. Те се сетиха да се борят с фашизма само две години след началото на втората световна... а до тогава маршируваха в Брест Литовск и снабдяваха фашистите с потрол и суровини. Айде по-полека. Най-нереформираната империя е Русия в момента. В момента продават някакъв национал социализъм и божествена монархия ... или древния рим. Въобще това не е нова теза... аз мислех, че искат да са Константинопол... малко по на изток.

162

Grom

преди 2 години

Бог да ни е на помощ, ако само тия са останали пазители на европейското.Но по-скоро прави впечатление друго - забелязвам същия като българския синдром на изключителност. Явно е заразна болест някаква...Все едно чета как България била енергийно място, божествено място, българите били пазители на древни тайни и знания и т.н. простотии.Излезеш навън - реалността те среща със стадо ***, коя от коя *** по-проста и начална.

161

Анонимен

преди 2 години

Либералите защитават еднаквия брой бели и черни в университетите.Кога и у нас броят на ромите в МИО Право, Архитектура и Информатика ще стане равен на броя българи?

160

Обективен__

преди 2 години

Тези "същества" са срам и позор за човешката раса!

159

Путин

преди 2 години

Видяхте къде е разликата между Русия и Запада и ФАЩ в частност.Русия се бори за спасението на Европа, което е един от основните кодове на руската цивилизация,а ЕС и ФАЩ-ето ви фактите в днешно време-пландемия и налагане на новото робство.Защо ли винаги спасението е идвало от Изток?

158

Анонимен

преди 2 години

Западът е в криза, но руската *** не е решението. Друг модел трябва да се търси.

157

Анонимен

преди 2 години

Жените в Европа и Америка не знаят какво искат и имат нереални представи за живота, всяка втора е зле поддържана дебелана, която очаква да се омъжи за "принц", в същото време азиатките слушат мъжете и затова държавите им стават все по успешни.

156

Анонимен

преди 2 години

Инфантилизмът и феминизмът са най опасните болести на съвремието, те ще сринат европейци и американци и ще ги направят роби на по малко изнежените азиатци и африканци.

155

Анонимен

преди 2 години

Бялата Златка и той кандидатствал за зелена карта.

154

Анонимен

преди 2 години

да живее Православието, всичко останало си идва на мястото .

153

Ами кой?

преди 2 години

Кой ще освободи Русия от средновековието и национализма?!? Между другото руснаците са на първо място по звлени карти за САЩ тази година наплив от Новия Рим? Ами това са си Руските блянове за релевантност и цел/мисия. Че Европа и САЩ трябва да спрат преите е така всичко останало е по-добре там!!! И самите руснаци не предлагат алтернатива освен някаква квази националистическа монархия

152

ЧЪРЧИЛ

преди 2 години

Преди няколко дни излезе информация, че 30 милиона руснаци искат да емигрират от третият Рим. Правете си изводи.

151

До долния

преди 2 години

Нямам нищо против теб. Стига да не ми натрапваш твоя начин на живот. Нали така. Особено на децата ми. А пък това какво правиш в твоята спалня си е твоя работа и не ни интересува. Не го прави на улицата и пред децата ми. И не ги агитирай. Те имат нормално мислене.

150

Саурон

преди 2 години

Аз съм Българин.На 33 г от София. С добра работа и образование.Имам приятел 33 г. Той е доктор. :) Също Българин.И двамата сме МЪЖЕ :).Мъже на място.Аз не виждам нещо нередно освен тенденциозната статия.Относно Римската империя - това че са се плющели кой с който му падне.... далеч това не е причината за краха й

149

Анонимен

преди 2 години

От Иван Грозни та до днес, само трети Рим бълнувате. Първо оправете живота на обикновените руски хора и тогава спасявайте света от варвари.

148

Анонимен

преди 2 години

Една западаща и миниатюрна страна, без никакви ресурси - Нидерландия, има по голяма икономика от Русия... Факт!

147

Анонимен

преди 2 години

Че авторът се е увлякал, това е така. Но е неуспоримо че Европейската купура умира много бързо, а единственото което я заменя е инфантилна псевдо-либерална инквизиция.Паралелът с мазовият хедонизъм и разврат с 4ти век в западната Римска империя е много добър.