186

xaxsasб

преди 2 години

Филма не Ви е че Европа умира, а че белите са асимилирани от цветните и това Ви боли. Ако белите изпитваха такова съчувствие към черните, арабите и латиносите всяка раса щеше да си живее на континента. Ама нали белите инквизитори ги мързи да работят та те Ви работна ръка. Ама не се сетихте, че цветнокожите работниците - млади, жилави, заздравяли от тежък труд се превърнали в апетитна хапка за бялата жена обградена от брадясали, освинили се и трудноподвижни бели.

185

КОЛУ

преди 2 години

ХРИСТО ИВАНОВ ИЗВЕСТЕН С ПРОЗВИЩЕТО РИСТЕ ПОСТОВСКИ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО НА ТАЯ ТЕНДЕНЦИЯ В БЪЛГАРИЯ.

184

БПФ

преди 2 години

До запада се самоуби - и в Мурманск имаше такъв опит - някакви цветни влезли в едно заведение и почнали да дърпат насила руските момичета. Преди да се усетят, че са сбъркали държавата, руснаците ги извлекли навън и така брутално ги бяха смазали от б0й, че само полицията отървала мрсните им кожи. Втори път не посмяха да опитат !!! И във Франция, Германия - беззащитните само на случайни руснаци общо взето могат да разчитат.

183

БПФ

преди 2 години

Тъжната и горчива истина. Само че новите варвари, заличаващи Рим няма да са надарени в същността си бели хора - а ***, които за 10 000 години не са помръднали и сантиметър в цивилизационното си развитие - визирам тия от Африка. Арапите, макар и в същността си интелигентни и някога високо цивилизовани, деградират от векове заради уродливата си религия. Цивилизования свят може да се защити, но трябва да зареже незабавно толерастията си към същества, които само физически имат общо с хората.

182

БПФ

преди 2 години

До Анонимен 196 - сам ти си отчайващо глyпав, щом не виждаш очевидното !!! Руснаците са запазили своите ценности, от които Европа се отрече. Руснакът е човек вежлив, но посегнеш ли на семейството му или на родината му, става ЗВЯР !!! Еврогeйтаците сами си канят дивaци в държавите и си затварят очите, когато съшите поpят жените и дъщерите им.

181

Анонимен

преди 2 години

Промиха мозъците на няколко поколения и сега обикалят само кифли, които гледат само да се *** и не знаят как се отглежда дете и батки дето карат коли за 60 бона обаче плащат по 6 кредита до пенсиониране. Знаят само да пият и да се друсат. Такава *** по-добре да се заличи.

180

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости.Точно СССР унищожи тотално Европа през ВСВ заедно с янките.Последния защитник на Рим беше Хитлер.

179

Анонимен

преди 2 години

Хахаххахаха, това е писано от шизофреник. По-кохерентни са разговорите на пияниците пред блока. Хахахаахах.

178

Така е

преди 2 години

Изчерпателна статия определяща реалната ситуация на Запад. Незнам дали Русия ще спаси Европа, но че Европа пропада с невероятни темпове е безспорен факт! Морал, семейство, достойнство, дъщери, синове, Майло, бащи... Все думи, които в "съвременна" Европа незначат нищо!

177

Анонимен

преди 2 години

Глупава рускоазиатска пропаганда. Да се видят себе си какво представляват- имат 18 милиона мюсюлмани и 21 милиона азиатци. БВП на глава от населението, по-ниско от 5 балкански държави: Словения, Хърватия, Гърция, Румъния и Турция. От 2024г и ние ще ги задминем. Авторитарен лидер, който изтри целия растеж от първите години управление и сега плаши народа си със страшното НАТО, при положение, че всеки знае колко струва НАТО през 2021г

176

наблюдател

преди 2 години

Господ Бог тях ще ги измете.

175

Анонимен

преди 2 години

Мда, европейската зараза-демокрацията. Евала,руснаците съвсем официално си искат абсолютизма. При който царят батушка разполага с живота и смъртта на поданиците си. То така е било и в османската империя.Само пропуска да припомни, че и Петър и Екатерина черпят с пълни сили именно от Европа.На това влияние дължат красивите сгради балета културата империята.Преди Петър традиционна Русия е една азиатска кална дупка.И той буквално насиля я европеизира-модернизира

174

До 179

преди 2 години

До АнонименКогато ромите изкарват оценки равни на всички останали?

173

Анонимен

преди 2 години

До Пак ли? Нещо за Мюнхенски сговор ,за пакта Писулдски -Хитлер ,за договорите за ненападение на Англия ,Белгия ,Холандия ,Франция с Райха ? Кажи бе охльо ?

172

До 179

преди 2 години

Умнико! Докато циraнитe и турците, влизаха в Университета и в другите Висши учебни заведения по квоти и без изисквания за успех, то ние - белите Българи се борехме по над 10 души за едно място, (конкуренцията бе голяма), а за момичетата конкуренцията бе още по-жестока и успехът бе пълно 6,00 по всичко!

171

Анонимен

преди 2 години

..."А руснаците? Да, да, разбира се, те не са по-млади от германците-готи. Те създадоха своята държавност и пишеха първите си големи книги едновременно с младата християнска Европа."....Това пък е връх на простотията! Не руснаците са създали своя държава - създали са им я викингите, а ние сюме ги покръстили! Четмото и писмото сме им го дали пак ние!На това се казва наглост, безочие и яка кражба на историята!

170

Анонимен

преди 2 години

добре, че ги има руснаците, че да видим, че може и по-зле

169

антилибералист

преди 2 години

До АнонименТака е , Черен и Арабин в Европа е по-добре от бял - не плаща, бие и изнасилва, троши магазини а белите *** могат да се хванат само за ръце и да правят ЛГБТ паради! Във Париж е съвсем нормално да ти изнасилят жената, теб да те набият/клъцнат врата и ако им отвърнеш да те съдят за престъпления от расова омраза - как така си посегнал на брадатото джуманджи, което пренася племенните си обичаш тук. Това ли искаме?

168

ogog

преди 2 години

така интресесно започна и така безинтересно приключи

167

Анонимен

преди 2 години

В Русия белите хора нямат права, те ми говорят какво щяло да бъде. Ами то черен или арабин в Европа е по-добре от бял в Русия.