185

Няма Обхват

преди 2 години

Никой ли няма да пита какво са правили 15 джипа с мутри, високо в Рила, посред нощ?

184

15 МПС-та на Рила?

преди 2 години

Ако имаше държава, никой нямаше да пусне 15 джипа високо в планината.

183

неизвестен

преди 2 години

До ИстинатаТочно бог раздаде правосъдие, след като нашие съдии оправдават "знакова фигура от мутрите". Но и на покровителите (съдии и политици) ще им дойде реда. Бог забавя, но не забравя.

182

Спокойно

преди 2 години

Няма да остане вакуум в контингента. За разлика от Парламента в Ъндърграунда имаме много, много, доста добре подготвяни кадри, с богат опит.

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 206За благодетеля са били готови на всичко. Дори и да дарят живота си.

180

Анонимен

преди 2 години

До Истината 232Кои са благите дела? И от къде ги е финансирал?

179

Закони?

преди 2 години

Нали забраниха офроуда в Рила? За тоя пич закона май е бил врата в полето..

178

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е взел много кредити от Маджо и е инсценирал смъртта си. Офроуд, че и през нощта, че и на Рила, че и оперативно лице, което може да изплюе нещо, айде не ни мислете за балами. Ако аз карам през нощта офроуд в Рила веднага ще ме засекат автомобила термокамера.

177

В лошия Китай щеше

преди 2 години

да бъде в Трудов лагер и да троши камъни с тежкия чук до полудяване.Тежкия труд пречупва всякаква мутра!Лоши китайци...лоши!

176

Карайте Внимателно

преди 2 години

Давал ли е пари на КАТ-аджии? Може да е бил КОРУМПЕ и това да го е накарало да се мисли за богопомазан и избран, което зад волана не се толерира. Това е резултата от КОРУПЦИЯТА - смърт. Добре че не е взел невинни хора със себе си.

175

Анонимен

преди 2 години

Младен Маринов на него ли беше шофьор ?

174

Истината

преди 2 години

Може да е бил криминален но все пак е правил благи дела.Бог да му прости.

173

ЦИТАТ ОТ PIK:

преди 2 години

"ПИК изказва съболезнования на семейството на Антон Петров - мъж с достойнство, издържал на всички *** изпитания на съдбата и цялата полицейщина на Цветанов!" - Без коментар

172

Бонго Бонго

преди 2 години

Има фамилия Петров, да не би да е бил брат на Алексей..

171

това е добре

преди 2 години

радев пусна бандитите да унищожат планината, обаче природата си отмъсти, една мутра от итн-бсп по малко

170

Анонимен

преди 2 години

Президента призова за Мутри Вън Но по всичко изглежда че мутретата са си вътре и никой неможе да ги изкара. Не е хубаво за мъртвец да се говорят лоши неща така поне Бог е казал. Затова за мъртвец е най добре да се замълчи да не станем грешници спрямо Божиите закони. Все пак какъвто и да е бил по Божията милост е на този свят. А това че е Мутра си е за негова сметка. Бог не създава Мутри.

169

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше. От кога го чакаме да загине. Има още мутри за загиване, но ще им дойде времето

168

Анонимен

преди 2 години

Да не е инценирал смъртта си,труп има ли?Ковчега ако е закрит е съмнителна работата,та дори и открит маски правят на други трупове мафиотите и ....

167

Ганьо

преди 2 години

Рашков, изпрати ги всички хамстери, сумисти, репи и компири да се хвърлят в пропастта барабар с джиповете и S-класите. Никой няма да те упрекне.

166

Василев

преди 2 години

Селян.дури прости как мислете , че може да се осъществи схемата, при която под един процент да източват 90% от ресурсите на държавата!Това става чрез рекет, мутри,страх, смирение, това което стана в нашата мила родина, от тодор живковска коч.ина преминахме към неолиберална к.очина, при което вие сте св.инете и при двата вида строя, вас ви угояват и ви колят, тоест селянино ***, теб те експлоатират и вземат максимума от теб , като време,труд,знания,финансов ресурс, а накрая получаваш Тиква!ЦРУ