205

Ало...Хамстер!

преди 2 години

В Ада има ли обхват...?!

204

ДаНакажемШайката

преди 2 години

Прозират в тъмнината дългите ръце на Асфалт паша и на Цвъки(Молитвената закуска), защото този ако се разприказваше пред тези,пред които трябва, жалба им майка и на Пашата,и на Молитвата .Вече не може да говори.

203

Анонимен

преди 2 години

защо пишете за смъртта на оператривни лица, при положение, че нормален човек не ги познава? какво ни интересува, че мутрите се катерят с джипове нощем на Рила да си разпрделят територия и после се избиват? Нали в полицията са информирани, това стига. Пишете как умират хората от проижзвола на Гешев, Пеевски и Бойко, ама ви е страх

202

Бау

преди 2 години

Айде, бе! Точка спечели бронз /за сега/ в бокса, направо възроден Исмаил Мустафов /Ивайло Маринов/, просто унищожи китайката Възмутително!

201

ГЕРБ

преди 2 години

Тоя пич толкова пари е внесъл в шкафчето за 12 години, че Боко трябва да го погребе с почести.

200

нема такъв цирк

преди 2 години

В държавата на Радефф и Рашков мутрите се чувстват спокойни и безнаказани.

199

Коментар

преди 2 години

Една добра новина за "българската демокрация"!Ако немощната ни влачеща се държавица беше на мястото си и беше спряла тия мутри незаконно да се гъ3арят с джиповете си сега тая мутра подиграваща се 30 години с "държавата"щеше да е жива ако беше в затвора дето и е мястото!

198

Есаул

преди 2 години

Какви частни линейки и акции? Нормалната реакция е да отида взвод планински стрелци и да избие всичките! Дори и в падането си в пропастта демонстрират, че са нещо по специално, за тях правила няма, държава няма и се справят частно! *** - инсекта!

197

Анонимен

преди 2 години

Всички собственици и служители на "фирми за бързи кредити" трябва да отидат в новосъздаден трудов лагер и да се грижат за тях там така, както се грижат те самите за "клиентите си". Има около 500 души сляпа държавна администрация и около 500 души бивши дс кадри и техни подчинени, които трябва да бъдат незабавно смачкани от тежката държава, която те узурпират от години. После ще има за всички, даже за гостите на България, справка Сингапур.

196

15 джипа на Рила

преди 2 години

Така бяха хванали една банда на Шипка. Правили си разбор на мутро-пазара високо в планината, посред нощ. Там няма обхват и няма кой да ги подслушва и проследи. А ако ги хванат, ще кажат "А, ми ние тука само на разходка бяхми."

195

до 258

преди 2 години

Ти на мутра убиец успял ли викаш? Не ме мисли мене, имам достатъчно и спя спокойно. Да го тура и на твойта, аре бегай.

194

Анонимен

преди 2 години

Да си беше избрал по-умен прякор, например костенурката, да му носи повече дълголетие. Хамстерите, днес ги има утре не

193

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен253ти не си много по различен от тях като чета кометара ти.разликата е че си не успял.

192

Анонимен

преди 2 години

Нямах идея кой е, но последните няколко изречения от статията ме карат да си отдъхна - една мутра по-малко. Радвам се :)))

191

неизвестен

преди 2 години

Колкото по-често съобщавате такива новини (за мутри преселили се на по-добро място), толкова по-добре за обикновените и честни хора. Лично мен тази новина ме зарадва.

190

МВР-то спи

преди 2 години

Рашков вместо да лови фризьорки с неплатен данък да ходи в Рила да види какво става.

189

Истината

преди 2 години

Като гледам доста политици които са моного по лоши от този клетник си живеят до старини няма да споменавам имена.Така че ви издъша логиката.

188

Анонимен

преди 2 години

Частни джипове, линейки, фигура от подземния свят. Да го турна на опечалената му жена да го тура. Аман от *** в тая държава.

187

РАШКОВ

преди 2 години

ПРЕСЛЕДВА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ ГЕРБ..... А ТОЛЕРИРА МУТРИТЕ НА ХАМСТЕРА, ГАЗЕЩИ С ДЖИПОВЕТЕ ГОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ..

186

115

преди 2 години

До 248, ок, но за обикновен гражданин Български частни линейки не идват, демек е протеже на властта която го е създала, а мястото на престъпниците е затвора!