28

Апокалипто

преди 2 години

Да нашляпат по още 3 дози на всички офсе,те това заслужават,стригане и бодене...

27

Ти да видиш!

преди 2 години

Тия нали се ваксинираха, защо пак се затварят.....не само децата и бебета до 1г също ....идио*и

26

Чоко

преди 2 години

Ко стана?? Нал да ваксани?? Ни мой да бъй :)))

25

Цирк Буш

преди 2 години

Цъ-цъ-цъ! Нали всички там бяха ваксинирани бе??? И продължават да ни хипнотизират, че ваксините "действали"..

24

Анонимен

преди 2 години

Странно, във най ваксинираните страни има бум на заразени.

23

LP

преди 2 години

По едно и също време започват да се "увеличават" в различни страни , дори различни континенти.

22

За Бг,

преди 2 години

Тука все ооще ваксинираните нямат един милион-- откъде на къде този 1млн. (малцинство ) ще се толерира ? Другите 5-6 млн неваксинирани и мислещи хора защо трябва да бъдат ограничавани и принуждавани да станат част от ЧУЖД експеримент със недокрай обследван във бъдещето продукт . И да знаете Септември ще затворят всичко белким им тръгне ваксинацията да изглежда по-страшно положението !

21

Ахил

преди 2 години

И питам аз! Какъв е извода ???

20

КОй лъже какво става

преди 2 години

Идва ми и нещо друго наум -- като богоизбрани може да са ги ваксинирали със ,,светена вода ,, а гемеото е за останалата част от света .

19

ПЛАНдемия

преди 2 години

Където има най много ваксинирани най много болни, случаеност?

18

Мейвар

преди 2 години

Някаква информация колко от новозаразените и постъпилите в болница имат ваксина?

17

КОй лъже какво става

преди 2 години

Първо се тръбеше .че почти цялото им население се е ваксинирало ,полсле се дочу ,че около 30% не се ваксинирали по религиозни причини и най--накрая от най-защитени във най- болни това е техния РЕЗУЛТАТ ! Той доказва ,че не трябва да се прави това което те прявят ! Във Малта същата история....Пък и за какво се притесняват ,че в болницата влезнали 300 човека ,нали като си ваксиниран не го караш ТЕЖКО ! От ПАНИКАТА съдя ,че и да си ваксиниран като те хване въобще не се знае какво и как ще го кар

16

Израел уж

преди 2 години

бяха отличници във ваксините?!?Както са писали, защо е почти НУЛЕВО отразяването на протестите срещу задължителната ваксинация?Ако такава новина се отрази, тя е в пет реда печатно, или под минута екранно???Обаче времето на "новинарите" свърши - има социални мрежи, всеки е с роднини и познати, живеещи в "горещите точки". Научаваме новини час преди медиите "първи" да ни кажат.Излязохме от контрол! - за това искат да ни смачкат със ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ мерки, в случая ваксинация.

15

Анонимен

преди 2 години

ваксинираните не могат да имат никакви претенции, подписали са се доброволно и по тяхна воля са се ваксинирали, за тва да не търсят под вола неваксиниран който им бил на тях крив и виновен, че щял да ги зарази, щом са подписали доброволно, сега ще мълчат по документ, подписа им присъства.

14

Анонимен

преди 2 години

Няколкостотин - колко? Ако са сто, двеста що пишете за тях, а не за Франция? Или нещо пак замазахте бройките ( любимата ви дума).

13

Анонимен

преди 2 години

Новото лице на фашизма. Вече е ясно - затвор на хората, ограничаване, ограбване на правата им, масово изтребване, геноцид.

12

Анонимен

преди 2 години

екстра, скоро ще се вдигне целия народ на планетата да ометат сганта опитваща да се меша в живота на нациите

11

Анонимен

преди 2 години

А ти можеш да провериш колко за заболелите от грип в Англия за сезон 20-21г в сайта им на издравното им министерство.-----------------================--------------Че те бяха в постоянен локдаун за половин година. Някои компании работят в режим на хоум офис от пролетта на 2020. Естествено, че няма да има грипна епидемия.

10

Анонимен

преди 2 години

Това което ваквърите не доказват е че между стойностите на починалите преди и след ваксинационната кампания няма статистически значима разлика------------------=================-----------------------Това е антиваксърска лъжа. Всеки може да провери колко по-леко минава поредната вълна в Англия и Израел.

9

Анонимен

преди 2 години

Това което ваквърите не доказват е че между стойностите на починалите преди и след ваксинационната кампания няма статистически значима разлика.Ето това ги дразни с други думи дали с или без ваксинация е все тая.