48

Анонимен

преди 2 години

сега въксарите са в ужас,успокойте са бе до две години няма да сте сред живите

47

Анонимен

преди 2 години

Има пряка връзка между ваксинирането и ковида, но резултатът е точно обратното на това, в което ни убеждават

46

Анонимен

преди 2 години

Нахакаха ги с ваксини всички (за да ги спасяват от вируса), скочиха драстично заразените, отново ги изпозатвориха, и сега ... ще ги минават с трета доза - демек, ще им дават още от същото. Ако не бяха евреи, човек да си помисли, че са просто де. "би. "ли. И тъй като исторически са доказали, че не са такива, значи... става въпрос за пари. Всъщност, за МНОГО пари.

45

Анонимен

преди 2 години

Че тез бустер дози са стимулиращи за възрастни над 60г.и не само за тях понеж активират имунната система в краен етап изучила маломощен вирус от втора доза инжектиран в организма на човек за който от първа доза ваксина са създадени условия от изравняване на показатели как начало за изучаване с обработване на информация с запаметяване на разучените спуснати варианти по показатели от определени характеристики с условията необходими за произтичане на действия в процес за пресъздаване на ситуациите.

44

Мда

преди 2 години

Баси,ционистите прецакаха дори евреите!Обаче не е прецедент-прз Втората световна 6млн. евреи(второ и трето качество) бяха избити,за да се осъществи ционистката идея.

43

Анонимен

преди 2 години

Абе, кво стана? Тоя път пак ли ги изперкаха? Отровата била в спайка.

42

Анонимен

преди 2 години

И аз не се ваксинирам по религиозни причини - не вярвам в корона вирусите: SARS, MARS и тем подобни.

41

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбирам.Защо има мерки и какво ги е страх след като 99% са ваксинирани със супер инджекциите на файзера???

40

Анонимен

преди 2 години

Не знаем дали ваксините работят или не. Как работят ще стане ясно след години. Просто този вирус ,който обявяват за нов вариант Делта, няма нищо общо с първоначалния SARS CoV 2. Най-вероятно това е друг вирус от семейството на Корона. Той въобще няма същите симптоми и вероятно не притежава спайк протеина. За това и ваксините не са ефективни. Просто го обявяват за мутация за да могат да продължават безкрайно фашистките мерки. Уж за наше добро.

39

въххх

преди 2 години

Ваксините нямат за цел да пълнят джобовете на своите собственици защото те имат всичките пари на света. На тях пари не им трябват. Тези ваксини са създадени с цел редуциране със 70 процента на населението на земята. Хората стоящи за "Вангард" са истинските кукловоди. Те притежават почти всички останали големи фирми и са задоволени с абсолютно всичко. Не си мислете че гонят някакви печалби. Те си имат съвсем различен дневен ред и хора като БилГей са им като слуги да вършат поставените задачи.

38

Анонимен

преди 2 години

тия ли бяха най интелигентните?

37

МмАаНн

преди 2 години

Време беше и евреите да се прецакат. Или не, може би го правят умишлено, за да се изкарат жертви на Пфайзер, която десетки години после да им плаща милиарди репарации. Все пак държавата Израел е изградена благодарение на трилионите долари репарации от Германия за холкоста, която Германия продължава да им плаща

36

Недоучил

преди 2 години

В Исландия 100% ваксинирани - бум на заразени, същото в Малта... Хора пазете се от ваксинирани, но ги уважавайте все пак те се пожертваха заради нас.

35

Анонимен

преди 2 години

Явно ваксините не ловят Делта. При това положение и 15 бустерни дози да си забият - все тая.

34

ХФ

преди 2 години

Още като започнаха първите затваряние у нас се съмнявах че нещо не е наред. Никога няма да забравя прословутите КПП-та! Ситуацията беше представена като кошмарна. Дали беше проба или властите наистина незнаеха как да реагират и затегнаха, остава под въпрос.

33

КАК ТЪЙ СТАНА?

преди 2 години

Нещо не разбирам, 9 милиона население, 64% от цялото население е ваксинирано и имат 2400 нови случая. Наистина, може ли някой да обясни КАК ТЪЙ СТАНА?

32

Наблюдател

преди 2 години

Журналистите са утайката на съвременното общество!

31

Анонимен

преди 2 години

В Египет дето има около процент и половина ваксинирани за последните дни новите случаи са по около 40 на ден. Това е за 100 милионна държава.

30

Анонимен

преди 2 години

А у нас нови заразени са само 182-*** души. Що така? Нали би трябвало да е обратното? Тоест, там като са масово ваксинирани би трябвало там да са стотина-двеста души най-много, а у нас да са хиляди заразени щото много малко сме се ваксинирали? Къде е логиката??? А пак ни обяснете за ползата от ваксините?

29

Ъ

преди 2 години

Номер 33 е напълно прав.