116

Днес са си антивакс

преди 2 години

За за неразбралите ... при ваксинираните делтата е обикновено грипче точно каквото един го казваше да се лекува с чайче, АМА при неваксинираните делтата си е тежък ковид и доста ще отидат в болница или още по-зле. Вие избирайте. Интересно ми е статийката от антиваксър ли е писана? Днес - вие антиваксъри ли сте? Драги ми Днесчовчета не се притеснявайте ... всички в българския нет сте антиваксъри и затова сме на ... 16 % васкинация. Браво ... добре си вършите работата. Колко ви плащат Днес? ПФУ!!!

115

До 151

преди 2 години

В БГ се подписва информирано съгласие ,дори само кръвни изследвания да ти направят. Ти явни си прилагаш домашно лечение с шлькавица и не си стъпвал в болница от десетилетия дори за профилактичен преглед и затова пишеш безсмислици .

114

Анонимен

преди 2 години

Заразени - ваксинирани... но не боледуват и не умират...

113

До 140 Цирк ..

преди 2 години

Офд, аман от некомпетентни парвенюта , борещи се за + . От месеци обяснявам ,че ваксината е разработена от немските учени в " Бионтех" , а Пфайзер само добавя адювант ( подсилващ елемент) на спайк протеина.Факт : ваксините работят , Великобритания преди месец регистрира 50 хиляди заразени, усили ваксинацията и вечер са отчетени 7 хиляди. Разберете ваксините не са универсалното лекарство за ковид, но те стопират бързото разпространение, болничното лечение и смъртните случаи.

112

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист Ти лато ме живееш в БГ що само спамиш форума. В БГ се подписва информирано съгласие! В някой държави ЕС им покрива с фонд обезщетения на пострадали от ваксина и там няма май информирано съгласие.

111

Анонимен

преди 2 години

Делтата иде, слагайте пак КПП-та, хахаха.

110

Аз ли не съм във ред

преди 2 години

След като ваксинираните се разболяват ми да ги боцкат докато спрът да се разболяват ,,,,какво има да се занимават със нежелаещите да участват във експеримента .

109

Gogo

преди 2 години

И какво излиза сега набочкахте се и пак се заразяване. Абсолютна мафия е това фармацията

108

До 134

преди 2 години

За кое по точно, А?! След като прескочи трапа и се цани за депутат за изборите април , Мангъров с пълно гърло призоваваше хората да се ваксинират. Изборите минаха и заминаха, депутат не стана и отново почна да пелтечи старата песенка. Тоя с специалист по инсинуации ,некомпетентни дрънканици и му се връзват само *** отите.

107

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До Алтерниращ веганист - вече си ги хапвал тия, но до мисловните ти процеси не проникна. Ония правеха пропаганда и лъжеха и прикриваха, но сега тия вече са честни и почтени. И Файзър имат 4 милиарда глоби за непочтени практики, но иначе никога не биха те излъгали. Само подпиши там документчето че ги освобождаваш от отговорност. И че си запознат с рисковете, с които всъщност не си запознат. Понеже ги крият и цензурират. Евала брат. Еволюирал човек си.

106

Д-р Радевски

преди 2 години

Айде, посна ми от глупости, отивам до Стефчето, току що и излезе теста, Васермана:) , окей е!

105

Анонимен

преди 2 години

Чакам вече статия как ваксърите са чипирани и са заплаха за националната сигурност и корпоративната тайна.

104

ЦИНИК

преди 2 години

Пийте ракия и яжте чесън бря ! Ко сте тръгнали кът гламави офце а съ ваксате ? Ама то толкоз ви е акъло на гражданята !

103

Анонимен

преди 2 години

Мангъров излезна прав за всичко. Сега тези ,които ни лъхаха и мачкаха повече от година да бъдат вкарани най малкото в затвора.

102

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Айде съберете си акъла и сваляйте вече дрипите от лицето. Всичко е бутафория. Няма да свърши скоро, ако въобще някога. Трябва, налага се, важно е ние да го свършим. Иначе вероятно нас ще ни свършат, по един или друг начин. С вечни мерки и вечни псевдоваксини.

101

Д-р Радевски

преди 2 години

125 чети, чети ;) Абе ***, били чели нещо в политкоректно списание. Изобщо имте ли нещо в главата? Това е като да те осъдят на смърт за нешо , което не си направил и да се успокойш, че щом такива уважавани хора те пращат на бесилото значи има за какво. Тролски логика и съществуване. Науката отдавна не е е точно наука

100

Анонимен

преди 2 години

Споко сега ще им сложат трета игла. За Ламбада варианта вече ще плащат с апартаменти.

99

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист - чакай де... Август иде цунамито.... От ковидизмишльотински нов вариант. Пък мен без да съм се боцкал, дори гърлото не ме е боляло от години. Смятай държавата колко пари е спестила от лечение, че и от ваксини.

98

Анонимен

преди 2 години

Прочетете внимателно статията! Аз разбирам от нея, че ваксинираните, понеже са защитени от алфа варианта, всъщност си джиткат, докато ги набара делтата! Сега пак кажете, че Мангъров не е прав, като твърди от една година, че каквото и да правим, вирусът ще обиколи планетата и всички ще го изкарат.

97

Муахаха

преди 2 години

Ваксините - били БезПлатни - е Вия с Чий пари мислите Правителствата ги платиха на Производителите - с Вашите от Данъци и Такси и сега до Живот ще сте поробени в Дългове към Фарма-Мафията!!