136

Анонимен

преди 2 години

Много хитро се поднася информацията.Говорят за заразени,но не казват колко % боледуват от ваксинираните.Има голяма разлика само да го пренасяш и за да не заразиш други да носиш маска и да се разболееш и то тежко.Ако са само заразени ваксинираните какво от това?Друго е ако са за тръба в гърлото!Не го уточняват това и докато не го кажат маска аз няма да слагам!!!!И без това маската не го пази този индийски щам,по-заразен е и маската само пречи.По-добре всички да се заразят и да се прилючи!

135

Анонимен

преди 2 години

Нали щаба в началото обясняваха, как ако се ваксинират 70% и хвърляме маски и няма да има ограничения. Ботокса забравихте ли го - Аз се ваксинирах и сега след 3 месеца мога да отида и да прегърна баща си. Ваксинирайте се и вие, за да не можете да се заразявате и да бъдете до близките си. По Коледа - смейни сбирки до 6 човека, щото не сте били ваксинирани. Е сега кво стана? Хора напълно ваксинирани - пак болни и заразени. Де е ботокса, да обясни ситуацията, годжито къде е да обясни ситуацията???

134

Анонимен

преди 2 години

Джо Деменцията разправяше на 4 юли,че който се ваксинира ще е свободен човек.Само преди месец.Сега обикаля като улав с две маски и три памперса .

133

До 185

преди 2 години

Май и ваксини са нямали... ;)

132

Анонимен

преди 2 години

Да, вече е доказано, че руските ваксини не действат. По тази причина Тройной одеколон и тенджерите под налягане са кът в Матушката. Самагонното лечение е в разгара си.

131

Анонимен

преди 2 години

С нас си играят свтовния жiд, контрейлите, форумните мислители и конспираторите от психо-диспансерите.

130

Холеро Чумов

преди 2 години

То и холерата, и чумата са ги оставили на самотек навремето и знаете какво е станало в Европа.

129

Израел

преди 2 години

Вижте какво става в Израел. Над 2000 заразени има и починали. Нали уж бяха постигнали заветните 70% ваксинирани? Колкото повече ваксинирани толкова повее мутации. Защо в 1,4 милиарден Китай заразените са едва 20-30. Защото, който дава отровата, той знае как да я неотрализира. Играят си с нас, но кой???

128

Рошко

преди 2 години

Кой знае, може би тъкмо ваксините да са виновни за мутациите на вируса? Стана ясно, че и ваксинираните се разболяват и че и те пренасят заразата. Ако бяха оставили нещата без намеса, вирусът щеше да се навърлува и да си отиде. Така мисля аз. Сега ще трябват години и животът ни тотално се промени.

127

Кретени

преди 2 години

Са тези ,които твърдят,че ваксинация е равно на чепиране.... Лично аз съм уверен в това,че тези хора са заблудени,изперкали или просто руснаците им плащат да сеят омраза и недоверие.

126

Анонимен

преди 2 години

Ваксажиите са в траур и ужас, па ше се боцат

125

До 164

преди 2 години

Че защо им е да действат?Важното е фармата да печели и овцете да се бодат и да се плашат при всяка т.нар. вълна като доброволно се отказват правата си.

124

До 2022

преди 2 години

Ще издържим без да се боцкаме,тогава се очертава да свърши циркът наречен пандемия!

123

Анонимен

преди 2 години

За сега нищо казано от световната те-р0ри-сти-чна организация СЗО не е помогнало, та аре у лево, и няма такава еволюция към по-опасен, по-опасни са само техните мерки!!! като бодене на хора с неизвестни препарати

122

Анонимен

преди 2 години

Вашта ***, СЗО за публичен линч сте... С кво ще ваксинирате, бе ,ваксините ви не действат

121

Лудия

преди 2 години

"Инжектираните атакуват" "Бигфарма отвръща на удара" и "Завръщането на антиваксърите"

120

Анонимен

преди 2 години

Нали си ваксиниран. Нормалните хора ти пречат значи

119

До 156

преди 2 години

Ами ,тръгнаха да ме информират, но след като взех решение да се ваксинирам с немската ваксина на на " Бионтех" прочетох научните публикации и учтиво ги уведомих ,че съм наясно и с ползите и последствията. Странични ефекти нямах, не включвам дистанционно никакви устройства, контакти със сателити и извънземни нямам . Чувствам се перфектно, но съм принуден да нося маска и да спазвам дистанция ,заради антиваксарите, които ми нарушават правото на нормален живот.

118

До 157 днес са...

преди 2 години

Тоя сайт провокира и 2те страни. Важното е здраво кликове да има. Не се интересуват, че косвено заради тях ще умират хора в скоро време.

117

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ваксиниран, но не съм подписвал декларации за нищо. От друга страна преди рутинна операция на зъб ме караха да подписвам, че няма да ги съдя ако се парализирам или по-лошо. Таа, антиваксърите вадите от 100 клад3неца вода и лъжи на корем. То поне да можете да лъжете както трябва, пък вие само безсмислици пишете