54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54Нали знаеш че българина плаща повече за бензин и кола, отколкото за храна, просто му е такава психиката :)) Като има пари, ще си плаща и 3лв. за литър, като нема градския транспорт :)))

53

Асан

преди 2 години

*** Ристю Гнома и Галева нещат министри значи ша успее

52

Анонимен

преди 2 години

Сметките излизат точно. Без герб и дпс.

51

де.би.лщина

преди 2 години

Хаджигенов разправя как требват открити разговори с ДПС, щото били представители на български граждани, но без разговори с ГЕРБ, макар да са избрани от 5х повече и по-истински български граждани! Хахаха! Ашколсун, ефенди! ИТН не са по-различни! Всички искат промяна, но питат ДПС как да я направят!!! Хахаха!

50

MaйMyнaтa

преди 2 години

Как не можаха да раэберат глyпaцитe, че повече от Бойко е лакомия? И как ще живеят метежниците от тук на там, энаейки кво направиха эа няколко сребърника

49

Анонимен

преди 2 години

Ко не успеят България е загубена завинаги.Трвбва да успеят на всяка цена.

48

Активист на БСП

преди 2 години

Важното е Буби от Банкя да не е на власт че окраде 4 000 000 000?

47

Анонимен

преди 2 години

Всъщност ДПС днес май си казаха играта. Нямало да подкрепят тия циркове на "другите партии". Т.е. ДПС се изнася, ГЕРБ или се изнася, или гласува ЗА(Бойко вече е казвал, че ще го направи да гледа сеир, та...). При варианта с двойно изнасяне 65 гласа стигат. При втория пак минава. Накрая няколко месеца "Гледайте цирка на протестиращите", нови избори, Слави брои кеша и Баце пак "победител". При тия кандидатури и връзка с ДПС няма как да е друга играта.

46

Анонимен

преди 2 години

Тия бавно развиващите се докато се натуткат бензина удари 2.40 лв. хлеба 2 лв. а олиото гони 4 лв. Сега ще видим как ще ни суровакат с новото поскъпване на тока. А заплатите и пенсиите хванаха паяжина. Усещам че тези никаква работа няма да свършат те незнаят защо са там и какво трябва да вършат. Те си мислят че държавата е като шоуто на Слави и че с един сценарии за баба Вуна и с вечерта на северозапада шоуто ще свърши..

45

Анонимен

преди 2 години

Щом досега не е изказана подкрепа няма да го бъде, дори и да мине уж при първата излагация и вот на недоверие и са аут.

44

Анонимен

преди 2 години

Не ИТН съставя правителство, а БСП и Сараите!

43

Анонимен

преди 2 години

Имам си една мечта..... да съм як... мноо як, а бе вол. ***. И да бачкам като охрана... в дискотека. И да седя на входа, да им мажа пръстите на чалгарите с олио, да не могат да щракат.

42

как не разбрахте

преди 2 години

стига с това чалгарско правителство бе , няма да има такова . правителството ше е такова каквото кажат едни другари , макар и от ДпС . важното беше да не е Бойко . за народа онова със супата :) е а честито .

41

Анонимен

преди 2 години

До анонимен келешКойто има служебна кола, не мисли за цените :))) Руснаците така са решили, вдигат, намаляват цените, както дойде :))

40

akud

преди 2 години

МОЖЕ!!!! ИНТ публично и прозрачно трябва да поставя всички политически решения и когато ТЕ са Български политически решения ВСИЧКИ Български политици трябва да ги подкрепят без значение от коя партия са. всеки политик който не подкрепи тези прозрачни решения е популист и зависим от олигархите, политик

39

Анонимен

преди 2 години

Ами трябва да успеят. Иначе няма успеят да се изложат достатъчно и пак ще има нaивници, които да гласуват за тях.

38

анонимен келеш

преди 2 години

Горивата гонят 2.30лв!Да излизаме пак на протест?

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40То хубаво, само дето Боко вече е за психиатрията, ако очакваш умствено увреден човек да те оправя, значи и ти си за там :)))

36

Mr. Computer

преди 2 години

Няма начин да се състави такова правителство. Никой няма да допусне да се случи това. Така ИТН получава преднина, която може да струва твърде скъпо на партиите на статуквото. Те не могат да си позволят тази отстъпка.

35

Анонимен

преди 2 години

Защо питате нас? Нека тогава залаганията започнат сега!!! :D