7

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да е достатъчно защото дори и всички да имунизате в един момент антителата ще спаднат до критични нива и хората ще загубят защитата. Аз имам антитела без да съм боледувал. На крак съм изкарал вируса вероятно защото спазвах много скриктно мерките и съм имал малък контакт с вируса. Защо никъде не се дава преференции при пътуване на хора с антитела придобити по естесвен път? Защо не се принават тестовете за антитела? Колегите ми имат хиляди антитела без да са били нито ден болни.

6

До 1:

преди 2 години

Безплатно са, безплатни са. Жалко за тези който са ти цъкнали минуси.

5

а такаааа

преди 2 години

Браво, само така ще си отиде измисленият вирус!

4

Анонимен

преди 2 години

В България хората не се тестваха и продължават да укриват когато са болни. Не се тестваха не само защото са скъпи тестовете, а за да не карантинират цялото семейство и най- вече фирмата където работят. Имаше фирми, които предупреждаваха, че който занесе болнични за Ковид и заради него затворят, а камионите с поръчките чакат пред входа да си носи с болничните и трудовата книжка. В Пловдив хора от Търговията на Брезовско шосе си правеха скенер, за да не ги хванат с карантина, за да не затворят.

3

Анонимен

преди 2 години

че те щом с тестовете ни лъжат, смятай за ваксините ква лъжа е

2

Анонимен

преди 2 години

ако и при нас бяха безплатни , а не 120 лв, може би по различен начин щяха да се развият нещата с ваксините ... но тук всичко е печалба и хората не вярват вече

1

Анонимен

преди 2 години

че там безплатни ли са? значи в бг щавят народа умишлено, всичко в името на чекмеджета, портфейли и т.н.