27

Анонимен

преди 2 години

В един момент и ваксините ще станат платени, но първо трябва да Ви сринат имунната система, чрез препаратите за да сте зависими.

26

А!

преди 2 години

А? Че там безплатни ли са?У нас защо искат пари?

25

Пепи - програмиста

преди 2 години

Пепи беше в Испания . 2020 година края се върна в България . Работи като сервизен техник и прави сайтове на wordpress html mysql - пак се води програмиране . И взима повече кинти отколкото в Испания . Има си вила покрай реброво и селскостопански двор с две крави две кози и 12 кокошки . За да не яде гмо .

24

Анонимен

преди 2 години

до 21За какви PСR тесттове продължавате да говорите като зомбирани? Колко пъти да ви пускам това а вас ви мързи да си пуснете автоматичния преводач, ама продължавате с глупостите. Тези тестове са вече отхвърлени защото намират ковид и в папаята. PCR Test BANNED by FDA as 'Ineffective', Giving too many False Positives and Unable to Distinguish between COVID and Flu. Чрез тях излъгага за смъртността при ковид и измислиха Пландемията. Та ги и плащат?

23

Анонимен

преди 2 години

Даммм започна се. Сега тестовете, после и следващите боцкания. Хахах, кой реши, че някой мисли за здравето на обикновените роби?!?

22

До До 1

преди 2 години

Безплатни са PCR в немско ама друг път. Там също не се тестват масово, защото са скъпи. Само карантина на директните от първа линия. Антигенните може и да са безплатни

21

Анонимен

преди 2 години

До Пепи,Имам чувството, че в този сайт влизат да коментират само програмисти... Или сте *** с комплекси ??!

20

Анонимен

преди 2 години

В България дори по 100 лева да им дават те пак няма да искат да правят тестове

19

Анонимен

преди 2 години

В България дори по 100 да им дават те пак няма да искат да правят тестове. Тестове PCR правят само които отиват на почивка в Гърция или по спешност вече когато едвам дишат, за да ги приемат в болницата. В Германия хората са друга бира.

18

до 18

преди 2 години

Пепи трола и викаш под масата да плащаш е супер така ли??

17

до 10 Пепи

преди 2 години

Абе преди пишеше, че си бил четири години Сега три що лъжеш бе *** Я кажи от кое село си до Своге и къде живееш в калта с овцете някои хора те познават! Ти си беше от пишман имигрантите със закаснение 15-20 години!!! Работеше за 1100 евро и немлжеше да отидеш до магазина, защото не беше виждал чужденец!! Стой си в Своге!! Защо се пишеш програмист когато имаш овце това не го разбирам

16

Пепи - програмиста

преди 2 години

еми в България съм си . За какво испанската държава да ми взима по 860 евро . Бях на 1750 евро заплата в сервиз за компютри и шефа ми плащаше 860 социал сегуридад към държавата . И за кво - за да храня хрантулниците от цял свят дето чули че е много яко в Испания . Аре в България . Договор на 600 лева 8 часа и другото под масата .

15

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Мисля да отворя клон на моята клиника за ваксинация в Берлин, Германия и ще ми трябват колеги лекари - с опит във вирусологията - и с големи и твърди ваксини за работа с клиентки. Изисква се владеене на немски език, а познания по френски са предимство, както и познания по алегология и психология. Кандидатите да са придобили лекарска специалност и да не са по-възрастни от 40 годишни и да нямат проблеми с ваксината.

14

Анонимен

преди 2 години

И ваксините да станат платени! Стига сме ги чакали страхливците!

13

Shtagi

преди 2 години

До 10 :Като не искаш да плащаш 600 EUR . Ела в България работи за 800лева, и ще плащаш по 80 EUR осигуровки.

12

до 13

преди 2 години

Антителата се губят с времето.

11

Анонимен

преди 2 години

защото дори и всички да имунизате в един момент антителата ще спаднат до критични нива и хората ще загубят защитата--------------=============-------------Шматароци, антителата са необходими да се борят с вируса. Ако няма вирус не са необходими антитела. Имунната памет е ценната придобивка на ваксинацията. Имаш ли я, когато се заразиш имунната ти система ще си произведе и антитела.

10

до 10

преди 2 години

Не лъжи бе овчар я си гледай овцете в Своге и стига с тая Испания ***. Под всяка статия пишеш Испания, стой си на село с овцете и си живей безплатно. Как си личи, че си абсолютен не интегриран селянин!! Света да не се върти около теб бре!!

9

Анонимен

преди 2 години

Да си антиваксър в Германия ще стане скъпо забавление.

8

Пепи - програмиста

преди 2 години

Безплатен обяд няма . Има ама после болят зaднитe части . Бях в Испания три години . Ужким безпатно,ама осигуровките на месец за 8 часа договор бяха от 600 евро нагоре .