50

Анонимен

преди 2 години

ДПС е партията на българската мафия и турците са и заложници, даже Доган няма думата. Тази партия даже за турците не работи , камо ли за Бг. В Кърджали главната улица е дунавски вълни, покрай водното огледало змиярник. Тази партия е токсична и най - добре да я няма. След тях е потоп , само усвояват а трева след тях не никне. Все още не е съвсем ясно слави тяхна поръчка ли изпълнява или е толкова неопитен , че ДПС ще го отнесат както всички други преди.

49

Анонимен

преди 2 години

Когато чета БГ. класика винаги съм се отвращавал от българските предатели които за 30 сребърника са готови да предадат майка си и баща си сещаите се за кого ВИ говоря просто е отвратително щом търпим това значи си го заслужаваме

48

Ментора бай Иван

преди 2 години

Данчо , еничаря от ДПС , много се е натъжил кой ще носи отговорност за това младо и необременени правителство , което се задава!Данчо , не се кахъри , отговорността , т-е- кой ще опере пешкира сега виси над вашите глави , от ГЕРБ и ДПС!Виж там намери някой от ДПС да гласува за правителството , защото , то и без Вас ще мине , но направете и Вие някой метан , за да имате очи да искате прошка!

47

Хюстън,

преди 2 години

Мн.крадоха Бисеров и Данчо ментата за Дуган и Пеевски!...Парите и обръчите са още в ДПС-то !

46

Анонимен

преди 2 години

Дълбоката държава и моделът "КОЙ" с милиардите откраднати в джобове на олигарси се борят със новото - медиите и троловете саботират партиите на промяната

45

Анонимен

преди 2 години

Божиии, кви принципни хора! Овчици едни.

44

корупция на вечните

преди 2 години

Удряш БСП излиза ДПС, удряш СДС излиза ДПС, удряш ГЕРБ изкача ДПС обръчи от фирми яхат България от началото на промяната с Данчо ментата -Кажи къде е Пеевски?

43

Рамазан за обеднелия

преди 2 години

българин

42

Смеете се за сюнет,

преди 2 години

но през дългата Зима ще има Рамазан за обединения българин.

41

Анонимен

преди 2 години

Мента, твоите авери отговорност не носят. Те само крадат. Но скоро и ти ще усетиш справедливостта на бай Ставри

40

Анонимен

преди 2 години

до 15 години макс, ДПС ще е твърда втора политическа сила, харесва ли ни или не

39

Да бе!

преди 2 години

Турският българин Цонев се опитва да ни заблуждава с някаква отговорност като маскира намерението на Радев служебния кабинет да продължи да управлява до президентските избори до избирането му за втори път. Следователно, пределно ясно е, че кабинет няма да бъде съставен.

38

Анонимен

преди 2 години

Спокойно предателю, ДПС кога въобще са носили отговорност на територията ? :)) Тоз ми е много гнусен челяк, прилича ми на плазмодий :)))

37

Анонимен

преди 2 години

Ама противоконституционната партия ДПС носи ли отговорност въобще за нещо?

36

Анонимен

преди 2 години

данчо ментата дали е минал през сюнета?

35

Демек

преди 2 години

Идва Армагедон и ние се дистанцираме.

34

Анонимен

преди 2 години

Боко обеща да изкара овцете си от парламентарната кошара при гласуването на Сламенчо и да свали кворума. Само да се махне този Рашков на президента. Братко, Слави, спасявай ме, браточка.

33

Както

преди 2 години

Прогнозирах преди време - ДПС и ГЕРБ ще си излезнат и правителството на Слави ще бъде избрано само с 65 депутата

32

Анонимен

преди 2 години

В ДПС няма ли други хора, че все това бившо крупие се изказва? Борисов бил пожарникар. Все това повтарят подигравателно. Но пожарникарите спасяват хората от каквото се сетите, от всичко. Там където има бедствие там първи са пожарникарите.

31

Анонимен

преди 2 години

Проблема с Дпс е същия като с Дб- Дсб ( костов), с Бкп/ БСП изобщо с партиите осъществили престъпната " приватизация" и ченгетата около тях! Сега в опита си да свалят от власт реално най силната партия в Бг- Герб те временно се обединиха, но са обречени защото интересите им са коренно различни- от икономически, през външни и геополитически! Борисов беше последния добър балансьор в България, сега и в обозримо бъдеще ще сме като мандалото на стенния часовник