70

ББ

преди 2 години

по какви критерии...и кой ги е определил...или кой на кого се е обадил...кой на кого е платил ...до кога така...хиляди примери мога да ви дам...ама вие ги знаете...нима децата ви са защитени,гладните...ще ги ограбят...необразованите и без ценности...ще ги унижат и наранят...парите ви не са ценност...строите ***...обричате децата си...

69

ББ

преди 2 години

а да ви споделя г-не,преди няколко часа...все тая...та гроб и дпс цака....отнема ви..с.Кръстава...обл. Пазарджик...позиция...или порция...учител бре...и директора Дс агент...осребрява и лъже всички ви,моля г-н Главният Прокурор,Министъра на Образованието,г-н Министъра на Вътрешните...сезирам ви...на разположение съм...няма анонимни и тайни...Бог да пази България!!!

68

ББ

преди 2 години

данчо...следи...община велинград...как назначавате учителите бре...само ваши активисти и на ДС...ама това са животите ни...а вие се гаврите с тях...а следете...аз ще ви пиша пак!!!...няма конкурси...обаждания...е до кога?...и Мая и Христо...кой е врага бре???на площада ни говорихте едно...сега...друго!!!...Избори Слави...ние ги плащаме!

67

Анонимен

преди 2 години

Като се вижда как подмятат властта ИТН, ДБ и ***, как ги дебне БСП, най-добре за народа и държавата ще бъде , правителство да излъчат ГЕРБ+ДПС!

66

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Обикновените хора с турско самосъзнание са си бедни като нас !...Чакай Дуган,Шиши,Данчо ментата и хората от обкръжението да им помогнат ? Дааа,ама друг път !....от умрял писмо.

65

Патриот

преди 2 години

Незаконна ,и крадлива турляшка партия.Ако Тато ви види дупето да ви е яко.А ти Цонев си едо никакво крупие,а не отковорен политик.

64

Анонимен

преди 2 години

Ирена Кръстева се отказа от сина си Шиши.Скоро агент Сава ще се откаже от сина си Славуца.Стойте и наблюдавайте!

63

Анонимен

преди 2 години

Цонев вярвам, че мислите не само за себе си, но и за населението и държавата, отговорна партия сте, но ако злобната мутра се върне на власт, ще размаже и убие много хора, протестирали срещу него и потърсили си правата, хората са между *** и наковалнята, махнете мутрата и я изключете от масонството!

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен до 66Не само случаите по новини и от болници, видях да се случва на хора, които познавам! Да махнат педофила и отмъстителната,злобна мутра от партията и го изключат от масонството, да махнат Биков, дребния престъпник Манев и някои други лица , тогава може и да им повярвам отново!

61

Анонимен до 66

преди 2 години

***, в кои жълти сайтове и вестници ги прочете тези небивалици, защото точно те пуснаха въдиците за шарани като теб и на гола кука се закачиха подобни на теб. Имам частен бизнес от 15 години и никой никога не ме рекетирал или изнудвал. Наслушахме се на десетки обвинения към ГЕРБ и нито едно доказателство-само мръсни партенки ни подхвърлят.

60

Анонимен

преди 2 години

Не знам как ще съставяте правителство, но злобната и отмъстителна мутра не я искаме! Не знам как ще съставяте правителство, но го съставете без гербери, ако може, че много хора измряха, стига вече!

59

Анонимен

преди 2 години

Цонев, защо турци преследваха хора, поставяха им разни джажи в колите и на други места, облъчваха ги, изтезаваха ги с лъчеви оръжия? Защо?

58

Анонимен

преди 2 години

Цонев ,не сме срещу ДПС , даже не сме срещу ГЕРБ, но герберите разкатаха българското население, смляха го от терор , насилие и убийства, нахлуването при Радев ,убийството на баща му, разболяването на съпругата му, случая Иванчева, облъчването на Нинова и Ал. Симов, отнемането на заведенията на обикновени хора, които с това си изкарват прехраната на семействата, "Осемте джуджета", лъчеви оръжия и т.н. , не се търпи! Ако мислиш да се съюзявате пак с Бойко , забравиииии! Иначе ДПС нека си управлява

57

Анонимен

преди 2 години

Турска партия няма място в Бългатия.

56

Анонимен

преди 2 години

Вярвам на ДПС ,една от най-разумните партии в България, макар,че не гласувам за тях.

55

Анонимен

преди 2 години

досега само последният кабинет на Борисов имаше подписан коалиционен договор с партньорите по управление. Не са ми изветни други подписани споразумения. Явно нещата са движени на "юнашко доверие". И новите ли ще я карат така?

54

Само ДПС!

преди 2 години

Напред!!

53

Ментата

преди 2 години

Че кога са носили отговорност от партията на Ментата, че се е и разтревожил. Всъщност тоя що не е при приятеля си Бисеров.

52

Анонимен

преди 2 години

Че как няма да го продкрепите премиера на Слави? Нали си е ваш човек. Врял и кипял по спортните фирми, демек по спортото = на Шиши майка му и ДПС

51

Анонимен

преди 2 години

страната гори , да идва бат бойко да гаси , другите явно са умствено увредени. то мая ли , атанасов ? слави куция , рошко или филип вежливия ? румен гечев забрави как фалира държавата , сега голям демократ и социален работник , то пенсии , то чудо. аз зарад него гладен съм стоял , а тоя е още в полигиката. на пилота хората отбор отличници , единия берия , другия крадял ддс, другия чужди фирми фалира и граби, плаща милиони но съвестта му чиста, другия го лекуват той нож в гърба им забива. вулгари