361

АНОНИМЕН

преди 2 години

Поне Радев трябва да го харесва.Нали е клепоушко като него:)

360

Анонимен

преди 2 години

До Народна любовзнаеме за чакалчетата на Баце, не ни плашат, времето им изтича и вият на умряло

359

Анонимен

преди 2 години

Хайде ,на плажните топки,може и харпун или плавници.Граби народе!

358

до 449

преди 2 години

Потвърдено е . Гледах на живо. Първо тръгнаха по заобиколен път от другата страна на новата на НС. Вървяха с охрана от 20 полицая. Имаше много обиди. Спряха на светофара да изчакат зелената вълна и една възрастна жена започна да вика Слави, ти излъга народа, предател. Полицайката я изблъска. Хора от протеста казаха на полицаите да не блъскат народа. Казаха им пазите престъпници. Викаха им предатели, еничари и мн. други обиди. Последваха ги до задния вход на НС.Тошко се опитваше да се хили.

357

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Тези хора в парламента показват егото си, никой не може да надмогне егото си с една група депутати искат да разпределят държавния бюджет. а това няма да стане а народа да емигрира, политиците няма да ви оправят, те оправят тях си, с емиграция трябва да се опита

356

Народна любов

преди 2 години

По непотвърдена информация представителите на ИТН са били замеряни с пластмасови бутилки и яйца. Протестиращите дори са се опитали да залеят с вода Филип Станев.

355

Анонимен

преди 2 години

До АнонименУдовлетворени са и онези от служебното правителство, според статия и доказателства в сайта Афера, тяхната мафия е взела митниците, това не им ли стига?

354

мдааааа

преди 2 години

толкова много съпрвождащи полицаи при влизане в президенството! пазят ли ги от нещо или ги водят?

353

Анонимен

преди 2 години

Новото правителство с плавници и шнорхели напред към промяната! От утре шнорхелите горе!

352

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Българската политическа система е като застояла манджа, а не като кралско блюдо така може да се определи

351

Анонимен

преди 2 години

Бацо се усмихна доволно като видя своя "изчегъртвач"!

350

Анонимен

преди 2 години

пълна пародия съжалявам че гласувах за слави служебното правителство се оказа толкова кадърно и точно но слави си избра едни анонимници както каза любо пенев май пак ще духаме претоплената супа еми такъв народ сме БЕЕЕЕЕ

349

Анонимен

преди 2 години

О боже,пази ни, министър председател избран чрез кастинг, . Тези си мислят, че още правят шоу програма, боже боже

348

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев много ядосан :D Коструктивният диалог се разпадал. Обиден го играе Радев щото обидили служебните министри. Ами кой го кара Асен Василев да краде интелектуална собственост и да фалира фирмата си Everbread с 9 милиона британски ири? Кой го накара Спецов да продава фалиралата си фирма на сламено лице? Кой го накара Бойко Рашков да саботира разследването за убийството на Луканов? Кой накара Киро язовиро да източи язовира? Фалшиви хора и дипломи. Престъпници клиенти на прокуратурата.

347

Като го видях

преди 2 години

И Веднага се сетих за Гинка с жилетчицата, дето така пак набързо и по спешност я изкараха по медиите, и която за малко не купи ЧЕЗ.

346

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Толкова са неадекватни най-разумното което може всеки да направи е да емигрира, кога ще се намали работната седмицва и всеки трайно безработен нерегистриран в бюрото по-труда, ученик, работещ, пенсионер не получи по един шкаф, безвъзмездни средства, преизчислени пенсии швейцарски, финладски,норвежки,датски,шведски и тнт явно скоро няма да е така,че емигрирайте 1 години ви предлагат разни лакеи за управленци , докато се създаде партията на безпартийните никой няма да гласува и докато няма доходи

345

Анонимен

преди 2 години

Слави, не им се давай, карай направо по мъжки, ще помрънкат, мрънкат и какво от това! Игнор! За да се угоди на няколко алчни неудовлетворени типажа , няма да заровим бъдещето на България в техните интриги и жажда за лапане! Предното предложение за премиер , беше дори по-добро, но ти се огъна на натиска на няколко неудовлетворени лапачи, давай направо!

344

Анонимен

преди 2 години

Нали от ИТН казаха, че ще предложат разпознаваемо лице? Пламен Шнорхела не го познава никой от депутатите. Несериозно е Тошко да прави закачки пред стълрите на президенството. България не хумористично шоу. Скоро протести ще залеят отново София.

343

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Много забавно Трифонов слага пионки, само,че това не е нищо различо от подмяна, на следващите избори сегашните партии ще губят гласове и мандати , 2 години милиони българи чакат безвъзмездни средства, а не получават нищо, преизчислени пенсии, пенсии швейцарски, европейско мрз, шкаф, всеки българин да си получи безвъзмездните средства а получаваме пионки за кандидат управленци, на следващите избори ще изпадат в канала партиите, докато се създаде партията на безпартийните

342

Анонимен

преди 2 години

Нали от ИТН казаха, че ще предложат разпознаваемо лице? Пламен Шнорхела не го познава никой от депутатите. Несериозно е Тошко да прави чакачки пред стълрите на президенството. България не хумористично шоу. Скоро протести ще залеят отново София.