47

ха ха

преди 2 години

До края на годината ще го преваксинират за пети път :))))

46

Анонимен

преди 2 години

ааааа

45

Анонимен

преди 2 години

еврейска му работа...

44

Анонимен

преди 2 години

Любопитно ми е, ако направят т.н.ваксинация срещу т.н. Ковид-19 задължителна, как ще се процедира в *** квартали? Може би ще стане както в Дания (е, тук това не бе отразено) - след многодневни протести - отмяна на задължителната ваксинация!

43

Фиаско

преди 2 години

Онзи ден ковид-*** ми искаха линкове с официална информация. Ето ви доказателството че в Израел ваксините не спират Делта заразяването.Вaкcинaтa cрeщу СОVID-19 нa кoмпaниитe Pfizеr и BiоNTесh e caмo 39% eфeктивнa в Изрaeл, къдeтo Дeлтa вaриaнтът e вeчe дoминирaщ щaм, нo въпрeки тoвa ocигурявa cилнa зaщитa cрeщу тeжки зaбoлявaния и хocпитaлизaция, cпoрeд нoв дoклaд нa здрaвнoтo миниcтeрcтвo нa cтрaнaтa, цитирaн oт СNBС, прeдaдe БНР.

42

Гробар

преди 2 години

Искам да видя как слагат ваксина на ортодоксален евреин.

41

Фиаско

преди 2 години

По официални данни, ефективността на ваксините срещу Делта е 39%.Съболезнования на участниците в експеримента с биопродукти.

40

Шимон Пере с ...?

преди 2 години

Бустер тайм, юдънс!

39

Керанка

преди 2 години

Абе, Слави Трифонов от Шоуто на Слави дали се е ваксинирал? А Здравка ваксинирала ли се е?

38

Додо

преди 2 години

От Кока Кола, през Нестле, Нутела, уискитата и млечните продукти, винаги има вариации в качеството и съставките на продукта, в зависимост от това, за коя държава и а коя част на света се прави. Силно подозирам, че и с тези експериментални терапии - така наречените Ковид Ваксини, нещата не са по-различни.

37

Ваксър

преди 2 години

До до 34 от славянинЧетете от специализираните медицински източници. Ако владеете поне един чужд език!

36

Анонимен

преди 2 години

Мангъров ,човека каза по една престилка се разхождам в ковид отделението . Такава страхотия е ,че все едно се разхождаш из женския пазар ,само че там е по-страшно някой швед може да ти открадне портфейла ,а в ковид отделението най-много да пипнеш хрема за три дена .

35

Кал-Ел

преди 2 години

Само дето това не са евреи. Натуралните евреи ...абе който иска сам да разбере кои са, а тези са наследници на бруталните дeгeнeрaти на несъстоялия се фараон МоуЗе(в)с (Моисей) - ЕшкеНацитата, които ожънаха през WW2, това което посяха по времето на Хазарския Каганат, за да построят мястото на което ще се разиграе Армагедон. Хубавото е, че са стара версия на злото и скоро ще ги изтрият, вовите версии са ЛГБТ, BLM и тнт. Скоро ще ги тестват върху нас.

34

Златена

преди 2 години

И аз ще се ваксинирам наесен с трета доза, чакат, че съм с Астра, този път мисля да я заменя с Пфайзер. По-добре ваксинирани и здрави, отколкото умрели антиваксери от Ковид. Незнам защо все още управниците не са направили ваксината абсолютно задължителна, но се надявам скоро и това да стане!

33

Анонимен

преди 2 години

Като докарат до тридесета бустерна доза ,специална награда - 30 сребърника .Макар ,че много ме съмнява да доживеят до тогава , между 7-12 доза очаквам - капу-т мортум .

32

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам.Пропаганда е това.

31

Помпач

преди 2 години

Евреите ги помпят като холандски бройлери.

30

Ваксър

преди 2 години

Чистачи, готвачи, работници, шивачки, продавачки и други плебеи, коментират тема, за която нямат нито интелект, нито образователен ценз.

29

Samo minavam

преди 2 години

Треперят за парите, да не станат зян. Ще мине време и пак ще се наредят, за поредната игла. И така, до края на света.

28

Биопродукт

преди 2 години

в процес на изпитване до края на 2024. Който не вярва, да прочете предни статии пак в този сайт. Преведени са от чужди източници. Моля се.поне да няма вредни последствия, че моите се набучиха в Англия, да не ги вземали за диви балканци.