67

Хайл Антихрист

преди 2 години

Ционизмът Ви слага безплатно ваксината и ако се окажете неудобен на Новия им Световен ред, по 5G мрежата Ви активират смъртоносния потенциал, съдържащ се в същата тази ваксина - и скоро умирате. Вие сте избрали да се ваксинирате. Ако не искате да се ваксинирате - за Вас няма да има работа, няма да има доходи. Целта на Ционистите е всеки човек да бъде послушен роб на господарите Израел. Във ваксината има средство за контрол над Вас и евентуално - за Вашето елиминиране. Оборете ме, че не е така.

66

Анонимен

преди 2 години

Малко витаминчета, че да се освежи. Иначе цирка пред камера. Плачевни са. Чакам Боко от всички вакси да си сложи, а също така и последователите му!

65

Анонимен

преди 2 години

Ако иска и 203-та да си сложи. Изобщо не ме интересува. Аз няма да се ваксинирам.

64

Анонимен

преди 2 години

И 33- та да си сложи, пак ще имат много болни. От тези помии полза никаква. А дали наистина си е бил ваксина, това е отделен въпрос.

63

Анонимен

преди 2 години

Oligofreni на снимката... слабоумието печели... нали всяко лекарство или ваксина си има дозировка, ве ееееейййй, демек сичко е пунта мара

62

До 34

преди 2 години

Абсолютно си прав, думите ти отразяват ясно и кратко всичката шитня под всяка новина. Обикновено едно нещо се коментира от тези, които си нямат ни най-малка представа от него. Тези, които разбират от нещата не ги коментират, защото първо няма на кого какво да доказват/показват и второ, разбрали са, че не си заслужава да си губиш времето с такива като тези тук.....

61

Умен българин

преди 2 години

Нас евреите не ни интересуват. Ние гледаме ромиите и правим като тях.

60

а и още

преди 2 години

И 4-та ше си сложат и 5-та......ЩОТО СА МНОГО "ЕФИКАСНИ" И ТИЯ "ЛИДЕРИ" ВСИЧКИТЕ СА ЗА СЪДА В ХАГА ! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЕДНИ ФИРМИ СТАВАТ МИЛИАРДЕРИ С ЕКСПЕРИМЕНТИ ВЪРХУ ХОРА, КАТО НИ КАРАТ И ДА СЕ ПОДПИСВАМЕ!

59

Анонимен

преди 2 години

И на какво отгоре се смее?

58

Слави Трифонов

преди 2 години

и тея *** гласуваха уж за промяна хаха

57

Kom

преди 2 години

Може ли да е, защото богатите евреи принципно управляват света, те и печелят най-много от продажбите на ваксините(затова и първи се ваксинираха), сега правят като рекламна кампания на гърба на обикновените евреи и забогатяват все повече... Нямам друго обяснение, като има ниска смъртност, защо ваксинират трети път...

56

еду

преди 2 години

това да го караш леко не е достатъчна причина според теб, така ли ? ами, пробвай другият вариант тогава :))

55

Анонимен

преди 2 години

По последни данни ефективността на файзер срещу делта е 88%.

54

Анонимен

преди 2 години

Израел почнаха ваксинация преди 9 месеца. Сега ще правят 3 доза на тези с компрометиран имунитет-на химиотерапия, много стари и болни. След 9 месеца тези имат нужда от booster.

53

До 56

преди 2 години

Да се ваксинираме масово като в дания,, пък после да се сравняваме с нея. Доброволно са се ваксинирали там близо 80% с поне 1 доза.

52

приемственост

преди 2 години

Министара на ВР в България си сипа трета мастика и неспира да плямпа глупости.

51

Гнусна Работа

преди 2 години

какво да ви кажа?!

50

Анонимен

преди 2 години

Бе тия двамата що са без маски. Да ги видим щастливо ухилени ли? Те има за какво да се радват, щот знаят какво им слагат. Биопродуктите за другите. И тая кака, дето забива спринцовката оти е без ръкавици,а?

49

Сат(ан)урн(а)и(в)ада

преди 2 години

Хайл Сатан, Хайл Хидра.

48

някой

преди 2 години

до коментар 22 - имам съмнения, че ще купят от нашите ваксини, защото много е възможно тези, които слагат там, да не са със същия състав като при нас. Както е с храните - една и съща марка, но с различно качество, като за бедна страна.