9

уф

преди 2 години

Изпържени в олио, предварително изпарени в загрят тиган с малко сол.

8

гъбарко

преди 2 години

Мухоморките са най вкусни и няма дави кацат мухите.

7

Халюциген

преди 2 години

Какви гъби?

6

Бонго Бонго

преди 2 години

Или зеленчуци на скара с гъби и тиква също...огладнях)))

5

Асан

преди 2 години

Пържолка с гъби още по добре :)))

4

Бонго Бонго

преди 2 години

Незнам.

3

Анонимен

преди 2 години

Пак смешните"антиоксиданти"! А какъв символ е гъбата.

2

Бонго Бонго

преди 2 години

Затова се прави радио химичен анализ за да се установи нивото на радиация в гъбите и допустимите и стойности.

1

Бонго Бонго

преди 2 години

Кладницата и шийтаке съдържат радиунуклиноиди, които изкарват радиацията от тялото и така предпазват от рак.Освен, че са вкусни.