37

Анонимен

преди 2 години

Слави. Тр. иска да скрие своята немощ да състави с хората си действащ кабинет зад липсата на безусловна подкрепа. Слави, избери си министри, никоя партия няма да ти се бърка в работата, покажи какво можете и ако други партии я харесат, ще те подкрепят, а ако не я харесат, ще те бламират. Сетне ще се научиш, че първата ти работа е да направиш коалиция, да събереш кабинет от експерти и да разчиташ на поне 125-130 депутати.Това да не би да е музикален състав, но и него го формираш поне 6 месеци.

36

Анонимен

преди 2 години

Този си прехапва устните , значи лъже. Някои хора са напуснали ИТН , защото нищо не им казват и нямат оправо да правят нищо, освен да изпълняват заповеди, не мисля ,че са партия на ДПС, мисля, че са по-близко до ГЕРБ като идеология, дори по-крайни, мисля и че ИТН са по-мощни от всички партии, управлявали досега. Но не може да ги обсъждаме , преди да видим как се справят с управлението и дали вършат нещо полезно за народа, досега реагираха добре и се справяха добре , как ще е нататък, ще видим.

35

Анонимен

преди 2 години

Нема ли вече да праща маке на Луната, нали това му беше от главните приоритети на Главчо :))) Да го светна Славчо, че Холивуд е голема работа, или поне беше навремето, на естествения ни спътник (дали е е естествен е съмнително) не е стъпвал човек :)) Да речем че такъв плосък челяк като Дългия им плати некоя сумичка в порядъка на 100 милки, мейби ще го пратят в орбита :))

34

Анонимен

преди 2 години

Омръзнахте , хайде да се връща ДПС с БСП и толкова, през тяхното управление бяхме най-добре !

33

ъъъ

преди 2 години

Да бе, Ивчо, не текат, също както вожда ви цяла година проповядваше от кабеларката, че ковид не съществува, а после се пльосна на легло, защото бил болен от него. На никой вече не му дреме за вас. Ясни сте.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако искате партиите на протеста просто така да ви подкрепят, защото сте много красиви или не знам по каква друга причина, вие сте много наивни, по-добре си стойте там на (около) сцената на комиците и не ни губете времето, нашето и вашето.

31

Анонимен

преди 2 години

не трошете хатъра на комунистите, че са адски подли и отмъстителни. дайте им малко министерства, че ще измислят нови начини за рушене на държавата.

30

Анонимен

преди 2 години

нова тройна коалиция Итн Бсп и Дпс, честито

29

анонимен

преди 2 години

Абе,оставете ги самостоятелно да направят правителство,подкрепете го и когато то се провали,в което едва ли има човек който да се съмнява,да изхвърлим тази псеводпартия барабар с лидера й на бунище на историята,където им е всъщост мястото.

28

итн доган и бсп

преди 2 години

няма, изцяло ще е съставен от ахмед доган и ***

27

Анонимен

преди 2 години

Никаква подкрепа без официално подписване на някакъв документ. Защо не отговори навъпроса кой им е дал идеята, откъде е дошла, да приватизират ББР. Това са някакви частни финансови интереси, които идват от определено място срещу финансова подкрепа за новоизлюпената партия.

26

Анонимен

преди 2 години

Много правилно. Служебните така удариха държавата, както никой не го е правил от години насам.Това трябва да се изчегърти. Пряко виновните да получат възмездие от правосъдната система. Парламента да вземе становище, това повече да не се случва чрез закон, а предалия институцията Президентство, след като получи народното недоверие за следващ мандат, да бъде поставен на място от правосъдната система.При силна държава, няма голямо значение кой управлява. За това сега клатят държавността.

25

Анонимен

преди 2 години

Русата се завърна, онова малко джендърче ме дразнеше :)) Иначе ми е ясно че са се лтаци ИТН, не е тайна за никой това, не били очаквали да попаднат в стадото на вълците....хахахаха :) Всеки може да ти обещае всичко, обаче в политиката нема мъжка дума мен, или ти си живееш още в учиндолския измислен свят :)) Ако искаш мъжка дума, гледай кой е начело на служебното правителство, сега разбрах от теб, че немало да ги подкрепяте :))

24

Доньо

преди 2 години

Трима сценаристи са партията на Тошко хахаха

23

Анонимен

преди 2 години

То остава и да има някой от кабинета на Чорапа...

22

Анонимен

преди 2 години

суверена ще си каже думата наесен.избори до дупка!

21

Автогол

преди 2 години

В момент когато суверена масово одобрява служебното да кажеш и предприемеш такова нещо... Си е самоубийство.. Служебните си търсят нова партия май май...

20

Анонимен

преди 2 години

16 Откъде знаеш, че е фалшив?

19

Анонимен

преди 2 години

ИТН показаха експертизата си и неопетнените хора на 12.7. Лица на НДСВ, ДПС и ДС, че даже и уволнена за далавери с ковид помощите зам. министърка на ГЕРБ плюс калинки на по 30г с "опит" от по цели 2 години и още на начални позиции като "senior project manager". Толкова кухи и очевадно зависими от кукловодите, че няма накъде. Но народът вярно се връзва на празни приказки и обещания за месии. Симеон, Борисов, Слави. Наесен дано им покажем, че вече не сме народ от балами.

18

Анонимен

преди 2 години

31 Вълчо, старо българско име. Злоба те тресе много, както и тях/ИТН/, между другото. Вълчев е по-умерен, затова го пратиха, да говори с медиите, напоследък. Много злъч се изля. От нея няма полза, а само вреда.