57

Краси

преди 2 години

Алооо,чалгата!Казаното отлита,а само написаното остава!Зато не искате да подпишете някакъв договор!

56

1

преди 2 години

Вълчев,вземете само Бойко Рашков,и герб-комунисти,ще изчезнат завинаги.

55

Анонимен

преди 2 години

До 56 - Да, но всички им кАзаха: Дайде имената на хората, не е все е дно кои ще са! Да подпишем споразумение и тогава - одкрепа! А от Итн се измятат........ Значи - у лево!

54

Абе

преди 2 години

Не ме интересува кои ще слагат за министри! Като са "спечелили" изборите, да правят правителство и да си носят отговорността, защото България в момента е като неуправляем самолет! Или искаха само са се наместят в Народно Събрание и да лаят отстрани, като пинчер срещу голям пес? Държавата има проблеми за решаване, те само си правят вятър на устата!

53

Чао, чао

преди 2 години

Чао, чао Итн!

52

Анонимен

преди 2 години

Вчера беше най-жалкото и най-долно изказване относно Василев. За този човек в западния свят и света зад океана се говори, че е гений... И ние всички видяхме как си върши работата. Аз също имам малка фирма и затова за което е обвинен Василев е ежедневие в частния бизнес. Винаги има спорове, някои се решават в съда. Никой български гражданин не е ощетен от факта, че Василев е имал съдебен спор със съдружник....Пеевски е човека, който е взимал от всички нас и се е облагодетелствал и другите смешниц

51

Анонимен

преди 2 години

Да, на служебното правителство! Така се работи!!!

50

ББ

преди 2 години

До Няма Такава ДържаваПодкрепа...Народа ни иска да види децата си работещи за просперитета на Родината ни...по домовете ни...в Справедлива, и Просперираща България...в Чиста и Свята...няма да е лесно...но от нас зависи!!!

49

ББ

преди 2 години

До до 37борисов охраняваше живков...дИмократа...слави продаваше мартеници,всеки нормален може да го провери!!!

48

Няма Такава Държава

преди 2 години

Лица от герб и дпс няма да има. Дори няма да има пазарлъци с тях. Времето за пазарлъци свърши със загубата на герб. ИТН спечелиха изборите. Някой още неразбрал?

47

ББ

преди 2 години

До до 37е объркани,объркан...нали бяха дпс...кое е последно неделко-биков

46

ББ

преди 2 години

До Анонименще сляза на нивото ти биков-неделко,дай един аргумент...защото не искат министри от пеевски и прокопиев ли?абре...подценявате Народа ни...основният играч...гледаме ви сейра...животите ни са в нашите ръце...500 г кланете сме преживели...вие с някакви офшорни и печатници ни плашите...с къщи...баварци...аристократизъм по банкянски и кой ви излъга че е ценност бре,бедни дух.м..Чиста и Свята..или имате проблем с Народа ми...внимавайте какво си пожелавате,самозабравили се!!!Историята ни...

45

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха,руските или сръбските служби...ама вие се самооблъчвайте...ИТН каза...хората гласуваха за нас...имаме разбирателство за политиките и приоритетите...обаче хората които ще ги изпълняват определяме ние,защото им имаме доверие...няма да питаме като борисов...пеевски...дай ми министър на финансите...или прокопиев...дай ми за икономиката...да е угоден на всички...а Народа...голи и боси...ама се самооблъчвайте!

44

Анонимен

преди 2 години

Вълчев, пусни си Destroy Everything You Touch на Ladytron - там се пее точно за вашия вожд - плешивия нарцисист, дето се поболя от невъзможност да се самопровъзгласи за император на Слънчевата система.

43

ББ

преди 2 години

До Анонимен60% одоборние за служебното,справиха се добре и ги харесвам,"царя" и той имаше голямо...с обещания и лъжи...пътя няма да е лек,заблуждавате се...хора с милиарди искат грабежите да продължат,чужди агенции палят и разделят...никой не иска Силна България не се заблуждавайте!оставете политиканстването...и се осъзнайте,не давайте шанс на манипулатори да ви лъжат и разделят...да дадем шанс на ИТН...залагат имената си и авторитета си...каква по голяма гаранция,да им дадем подкрепа!

42

ББ

преди 2 години

До АнонименНарода ни и Свет видя борисов наведен на килима на султано...само факти...манипулациите отдавна не работят,ама вие само това можете от гроб-дпс

41

Анонимен

преди 2 години

Този чували се какви ги лъготи?! Министрите им трябвало да са "политически необременени"?! И не участвали в други политически проекти. Ами кьопавия лъжлив и крадлив Мук какъв беше? Тотално дискредитиран и курумпиран тип,участвал в две продажни правителства! Вълчо не знаели,колко милиарда са щетите за ДЪРЖАВАТА ни,които Мук и причини?! Служебното правителство има цели 60% одобрение и е лудост да не го оставят да продължи като редовно!Чалгарите са марионетките на Догановците,да се махат! ИЗБОРИ!!!

40

Анонимен

преди 2 години

На мен ми харесва служебното правителство , но нека да дадем шанс на Слави , да видим какво ще покаже! На пролет пак ще има избори, дайте му шанс, да видим какво ще направи дотогава.

39

Анонимен

преди 2 години

Искаме всеки българин(рка) , навършил 18 г. , да получава по 100 000 еврака за старт в живота и по една гарсониера или жилище с реална площ от 50 квадратни метра,където пожелае и задължително, при навършване на 18 г. , да преминава и обучение на някаква професия!

38

Анонимен

преди 2 години

До Долу МАСКИТЕ 1,2Искаме и билетчето да е 50 стотинки за ученици,пенсионери,болни,инвалиди,безработни!