22

Анонимен

преди 2 години

Суха съчка в антиваксърския рай.

21

Патриот

преди 2 години

Само така браво за коментарите на ДОКАЗАНО. Трябва силна държава и здрава ръка на властите - срамота е такава малка държава до сега да не е ваксинирала поне 90% дори 99% от населението си. Близо 6 900 000 популация при обработка по 100 000 на ден за 69 дена ще има 100% ваксинално покритие. Трябва желязна и силна ръка на властите.

20

1234

преди 2 години

Ей, няма да мирясате, докато не си пробутате факцините! Опитайте да задължите лекарите и учителите - не успяхте! Сега искате да ги претисните чрез децата! И голямата цел: да си направите 4 - та вълна, да затворите училище и градини и да обвините учителите - ето те заразяват децата, пък те бабите си! Прозрачни сте!!!

19

Анонимен

преди 2 години

До 29 Доказано: голяма сума ти плащат, за да пишеш тук!!! Бог ще отсъди за твоята зла злоба и злодейство!!!

18

Доказано

преди 2 години

Когато е застрашена националната сигурност на държавата. Може всичко и задължителни ваксинации с ескорт от военна полиция. Както военните, жандармерията, полицията при изпълнение да задълженията си за предотвратяване на престъпления и заплахи имат пълни права да принудят, задържат и отстранят проблема. Граждани отказващи да ваксинират децата си могат да бъдат обвинени в държавна измяна и да лежат в затвор, а децата задължително ваксинирани.

17

Анонимен

преди 2 години

Тези дето с носталгия си спомнят за 3те дни в тоалетната по татово време, ще изтъкнат ли дългосрочния ефект от ковид върху млад организъм, явно сте специалисти? Защо не сте в швейцария из ковид отделенията, ами ръсите мозък в София? Науката изостава така, срамота е.

16

танер

преди 2 години

делта омега алфа бета гама дайте и вие някой идеи за другите варианти

15

Защо нашите индийци

преди 2 години

не ловят индийската Делта?Защото са имунизирани в махалите си чрез царуващите в тях "ред и чистота".Това доказва и предпочитанията на Делтата,не му харесват условията,предлагани от нашите индийци.Хора,хвърляйте си отпадъците през прозорците,трупайте ги на здравословни камари,махнете колите,вземете си коне и магарета,откачете парното и си правете огнища.Тогава вирусът,като види колко сме мизерни и жалки,ще запраши към наглосаксонския свят и нашите политици няма да се чудят какво да правят.

14

Анонимен

преди 2 години

До 22 Доказано: къде мога да се откажа от българското си гражданство???

13

Доказано

преди 2 години

Извънредно положение в условия на война, национални природни бедствия и аварии. чл.29(2) ОТПАДА и СТАВАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ МЕРКИТЕ без значение как се тълкува конституцията. Държава има права над гражданите си, които със своето гражданство са се отказали от част от свободите и правата си в ползва на държавата и общественият договор за гражданство и съгласие при извънредни мерки да се подчиняват задължително ваксиниране на всички деца.

12

Анонимен

преди 2 години

До Доказано И понеже децата са супер разпространители, миналата зима с любезното съдействие на щаба децата разпространиха вируса до достатъчни нива, че сега всички, които имаме контакт с тях да сме го изкарали и да имаме имунитет, което е супер, защото сега и да се разпространява ще е много по-малко. Което прави ваксините излишни, така че можете да си ги боднете знаете къде.

11

Анонимен

преди 2 години

До номер 14 Доказано: Явно нямаш деца, ама си затваряй устата поне!!! Страничните ефекти от тези отрови, наречени ваксини убиват възрастни, а колко ли опасни биха били за деца!!!!!!!

10

Доказано

преди 2 години

Да така е НЕВАКСИНИРАНИ ДЕЦА ТОВА СА ДЕЦА УБИЙЦИ. Възрастните хора в България са много над 2 500 0000 или малко над два милиона и половина.

9

Доказано

преди 2 години

Няма свещени и недосегаеми. До коментар #5 напротив точно децата трябва да ги погнат и боцкат поне 3-пъти всяка година. Заради тези дечурля има грипни ваканции и заразят масово възрастните хора и работещите хора. НЯМА НЕ ИСКАМ НЯМА НЕДЕЙ децата са СУПЕР ЗАРАЗИТЕЛИ И СУПЕР РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ на всякакви видове зарази. Няма как да не ги боцкат с поливалентни ваксини всяка година, Така ще се спаси живота и икономиката.

8

Анонимен

преди 2 години

До Доказано деца зарази --- Абе ти голема смъртност му приписа на тоя вирус! То ако един заразен убиваше 25 възрастни до сега да сме изпyкали всички. Я като ще пcиxясваш си погледни процента смъртност на любимия ти вирус и тогава си измисляй опорките!

7

Анонимен

преди 2 години

Не пипайте децата, фа-шис-ти!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирате се против хрема и болки в гърлото с ваксина, която може да причини миокардит.Боже, ела си прибере версиите.

5

Анонимен

преди 2 години

И сега ще го ocмъpтят, за да покажат колко е страшен вируса...

4

Анонимен

преди 2 години

НЕ пипайте децата, ***!!!

3

Доказано деца зарази

преди 2 години

Факт и трябва МАСОВА ВАКСИНАЛИЯ на ВСИЧКИ ДЕЦА от ВСИЧКИ възрасти! Задължително ваксиниране и глоби за родителите! Едно заразно дете може да убие поне 25 възрастни хора !!!