122

Анонимен

преди 2 години

Айде сега се започна и с децата.Тези наистина трябва да се обесят да се изчистим от тези болни мозъци.Прав е бил Фидел Кастро -Другарки и другари,братя и сестри по целия свят ИЗПРАВЕТЕ СЕ И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ!!!

121

НЕКОЙ

преди 2 години

Лъжа.

120

До О хо хо

преди 2 години

Науката била недостъпна за комунисти, а си я изучавала през комунизма като член на БКП, а аз никога не съм членувала в нея, защото не съм в пенсионна и предпенсионна възраст.

119

До 126

преди 2 години

Коронавирус може да си изкарал,само ако докажеш, че имаш антитела. Летни вируси и хранителни натравяния с повръщане и сходни симптоми винаги е имало.

118

До 127

преди 2 години

Аз също ти сложих минус, нищо че съм ваксинирана.

117

Коприва

преди 2 години

Внимавайте с климатиците и басейните в тия жеги. Да ви го каже някой, че докторите са заети да ви уверяват, че ваксината е чудодейното решение.

116

До 129

преди 2 години

На твоята позната и кажи да спре да се тъпче с яйца и да спре да пие прясно мляко, да намали и тестените изделия и ще види как ще и се подобри имунитета. Вече не си спомням какво е да имаш температура, защото не ми се е случвало повече след първото десетилетие на живота. Може спокойно да яде качествено сирене и кисело мляко, с кашкавала също да не прекалява. Може да яде и млечен шоколад, но да не пие отделно мляко и да не го приема с тестена храна. Кафето без мляко и без сметана

115

ха ха

преди 2 години

На апаратно дишане ли е детето, или само има сополи?!?!?

114

Анонимен

преди 2 години

До 130: тя от ваксините се е поболяла! Сега лимонов сок и чесън. :(

113

О хо хо

преди 2 години

Моя близка с имунизация против грип и два пъти Файзер против ковид - от ДВЕ седмици е на легло с температура 39 и два антибиотика за 14 дни!!! Никакви ваксини не й помогнаха. Факт.

112

Аксиома

преди 2 години

Всяка вирусна инфекция притежава свойството да се самоограничава.

111

Анонимен

преди 2 години

Вярвате ли или не - в момента е важно да *** колкото се може повече антиваксъри и невярващи. Ако може повече деца и младежи ще е най-добре. Тогава може на голпендерите да почне да им увира мозъка. Испанския грип през 1917-та се е развивал по абсолютно същия начин - невярване, нарушаване на всякакви разумни мерки и т.н. Останалото вече е описано както в хрониките на чумата от 14-ти век, така и в уикипедия за скорошните пандемии.

110

Анонимен

преди 2 години

Да му са ни знай! Ми то и аз бях с повръщане един ден миналата седмица, а децата - едното с разстройство, другото - с главобол. Пусто да орустей, голема корона - делта сме изкарали, значи! Племеникът пък понакашля, ама цяла седмица - ужас на ужасата! Никога не смевиждали кашлящи и кихащи до 2019 година направо!

109

Анонимен

преди 2 години

Така както вирусите засягат само част от популацията/никога повече от 60%/ , така и ваксините работят само при съответстващ процент от популацията.Илюзия е, че ваксините предпазват всеки имунизиранВсичко е въпрос на личен имунитет.

108

Ццц

преди 2 години

САЩ. АГЕНЦИЯТА ЗА КОНТРОЛ НА ХРАНИТЕ И ЛЕКАРСТВАТА ОБЯВИ ПСР ТЕСТОВЕТЕ ЗА НЕСИГУРНИ И ДАВАЩИ ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ ПРИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ВИРУСИ, ПРОТИЧАЩИ С ТЕЗИ СИМПТОМИ.

107

до ваксърите

преди 2 години

Защо гледате да си купите ,,чисти ,, натурални продукти без ГМО ,а вие самите ставате ГМО ? Хайде стар човек да си слпжи .ама на млад не се знае какъв отговор може да му даде организма след 10-г, Е и онзи ден Мангъра по ТВ, то го каза каквото и да приказвате в защита просто трябва да минат 10--15 г п тогава ще се разбере точно всичко засега нещата все пак са недоказани ,хаиде да не са експериментални .Сега излизат научни доказаъелства ,че ПСР--ите били в фалшиви и всичко почва да се клати ....

106

До Леле Лелински

преди 2 години

Прекалената стерилност отслабва имунитета

105

Анонимен

преди 2 години

А аз съм с тежка депресия от тия *** новини

104

Има статия

преди 2 години

ВЪв Факти,, че тестовете за корона вирус -- деиствали на принципа .че и грип да е реагират ,че си болен от корона ,затова и изчезнали всички грипове ! Можете да го прочетете --др,Антония Първанова. Камара ти народ който си е заминал от грип може да се е водел със ,,корона ,,

103

Нико

преди 2 години

Заразени млади има, но как го прекарват?