18

Анонимен

преди 2 години

Просто избирателите на ГЕРБ се ориентираха към ИТН. Освен ако не искате да кажете, че герберските избиратели са се изпарили в нищото и на тяхно място магически са се пръкнали чисто нови избиратели на Слави.

17

Родолюбец

преди 2 години

Няма Блъсков ,нямааа да получаваш повече жълтици от крадливата му-тр-ааа,ха,ха,ха!!!!

16

Ха-ха

преди 2 години

До Анонимен 1За президентска република си требе президент

15

Добре бре пич

преди 2 години

Оф блъсков и ти си журналист като пишурката

14

Анонимен

преди 2 години

Много точно го е обяснил Блъсков. Пpocтотията превзе и парламента... е още по-накратко казано.

13

Така е

преди 2 години

Всеки може критикува, но когато стане с някаква ръководна роля трябва да предлага и действащи решения. Ето това не го прави Славчо чалгара и шушукащите му избранници. Те наистина са се научили да говорят, но по-важното е дали умеят и да създават. От гледна точка на обичащ България, макар и да са ми неприятни, бих искал да направят нещо добро за всички, но съм песимист.

12

Ха-ха

преди 2 години

ИТН ще направят правителство каквото Мая, Корнелия, Радев, че и даже Христо Иванов им кажат. С други думи очакваме правителство на БСП с мандата на ИТН

11

Анонимен

преди 2 години

Избирането на чалгарската партия на учиндолския кючекчия е най-ниското стъпало в историята на България. Какво ти стъпало, ние КОПАЕМ ДЪНОТО по прocтотия. Българи, срам сме за дедите си. Левски и Ботев ще се отрекът от нас и ще си плюят на труда ако ни видят сега.

10

Анонимен

преди 2 години

Гербавият слуга Блъсков...

9

Анонимен

преди 2 години

На новите избори Възраждане ще събере повече гласове, така както ми изглежда. Просто няма за кого да се гласува, от дупка в дупка

8

КЛ

преди 2 години

Избори 2 в 1 явно ще има през октомври. И по-добре. Тогава изборната активност ще е много по-голяма.

7

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен факт, избраха го чалгари, промити мозъци.дори и в началото да си имал мозък, слушането на чалга те освобождава от този проблем. Чалгарията е ..... то някъде си беше предсказано, че България ще стане едно голямо ромско гето. Всеки каквото му е писано.

6

Анонимен

преди 2 години

Блъсков, един ден ще гориш в ада. Толкова си нечистоплътен, че и хората около теб смърдят

5

Анонимен

преди 2 години

Каква физиономия може да имат партии, които говорят само за свалянето на Бойко и нищо друго...? Политически п"аразити, които Борисов вкара... в парламента заради омразата, която те генерираха в обществото срещу него...

4

Анонимен

преди 2 години

"Блъсков: Чалгарите избраха Слави, ИТН не е партия".....................................Ами досега като същите гласуваха за Тиквата защо не те чувах да ревеш? Къде мислиш, че отидоха загубените от ГЕРБ гласове?

3

Анонимен

преди 2 години

Късно е либе за китка. Държавата пропада и загива. Др. Радев си ходи на опера във Виена и на театър в Пловдив и въобще не му пука какво става. Разтури къща и направи колиба. Това направиха другарите чалгари ама сега цяла България ще сърба попарата .

2

блъсков, мно си проз

преди 2 години

колко ти плаща буци да меляш едни и същи л...а, Блъсков ?чекмеджето свършва, преориентирай се бързо, ти можеш, това ти е в кръвта, Блъсков ! да се преориентираш, във всякаква ориентация го поемаш, знам!

1

Анонимен

преди 2 години

Парламентарната република живее последните си година две.Време е за президентска република като САЩ,Русия,Франция.Парламентарните интриги устройват перфектно само олигарсите и техните клики от ДПС,ДБ и БСП.