58

Анонимен

преди 2 години

Чалгата е турска музика.А Валерия и Петьо от години пеят и свирят точно такава музика.

57

аз

преди 2 години

Блъсков, акой избираше до сега? Рапърите, Рокерите, Металистите може би????? много сериозно са те блъскали по главата. Почини си малко в хотел "Журналист" и се успокой.

56

АнонимеН

преди 2 години

КОГАТО ТИ ПЛАЩА ГЕРБ ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ПЛЮЕШ ПО ПРЕЗИДЕНТА И СЛАВИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО :D БЛЪСКОВ: ГЕРБ СА ДОБРИТЕ А ДРУГИТЕ СА ЛОШИТЕ :D

55

Бонго Бонго

преди 2 години

Блъсков държи хотел Журналист на златните на концесия,но са му помогнали други журналисти, просто Мултигруп го загубиха, осъдиха ги 4 или 5 журналиста. Груб е, но е прав.

54

Анонимен

преди 2 години

Ами сами си правете сметката колко народа се е отвратил от вас, че да избере Слави. Валерелия Велева е в климактерична злоба и бездарност от едно време. Блъсков пък и той един капацитет... И добре, вие къде бяхте през тези години, като сте такива разбирачи?

53

Анонимен

преди 2 години

Още един поддръжник на статуквото. Я кажи другарю Блъсков с чии пари почна твоя бизнес и с чие позволение още не са те изритали от българския медиен пазар?

52

Бонго Бонго

преди 2 години

Чалгата е народната музика на ромите. И понеже Славе ще прави министър на ромите, излъга и тях. Божков спря парите, сега е ред да се харчат държавните. Радев е за затвора в Ловеч.

51

ПЕНКО

преди 2 години

ТЪЙ, КАТО В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ - ВСИЧКИ ДРЪН КАЩИ ПО ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ЕКРАНИ В БЪЛГАРИЯ -- СА ЕДНИ И СЪЩИ /МАЙ МУ НИ -УДОБНИ НА ЖУР НА ГЪЗЦИТЕ / ---ПРЕДЛАГАМ АКАДЕМИЯТА НА НАУКИТЕ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА РЕГИСТРИРА НОВ ВИД ЧОВЕЦИ : "БУЛГАРИКУС ТАПА НАРИКУС ПЛЯМПУС " !!!!!!!!!!!!!!!!!!

50

Бонго Бонго

преди 2 години

Само юмрука му в гърлото му ще възстанови държавността. Слави е мазен *** не става за нищо, но е на Радев инструмент. Топла връзка с Деса.

49

Бонго Бонго

преди 2 години

Чудя се що се заблуждавате още..Слави е там по програмата на Радев.Нито хората са гласували за чалгата/ то Един чалгар/. Малко преди изборите"социолозите " представиха ИТН много напред и с малко уж били герб, иначе ще е голямо съмнение за фалшивите машини.Сега пак пунта Мара, че Радев искал по бързо правителство да овладеели положението, ами именно положението беше овладяно с пандемията, но той излезе на Шипка, изпрати отровните и убиха българи, дали го интересува народа??? Не!!!! Само юмрука

48

1280

преди 2 години

До незнаяКак да е на по предно място като олигархичната структура на Прокопиев държи целия арсенал от медии в полза на лидкаря мравояд и мустака от сърбия

47

Анонимен

преди 2 години

Я такива нещастиници да млъкнат!ИТН е най добрата партия.

46

Анонимен

преди 2 години

Прав е Блъсков.В политиката до сега бяха само милиционери и всичко беше хорашо.Сложихме един военен за президент и нещата се объркаха.

45

БНТ 1

преди 2 години

а другарката капон не спре да хвали правителството еднодневка и да обвинява правителството на Борисов . борбата за едни ЕС милиарди е жестока :)

44

Анонимен

преди 2 години

Не съм привърженик нито на Велева нито на Блъсков но това е най точната статия която съм чел досега за чалгарина Слави !!

43

и така

преди 2 години

заглавието говори достатъчно , това го разбраха и чалгарчетата и миячите . нормалните българи го знаеха още от началото . славчу е спукан балон , популист и нарцис . ше видим истината кой обслужва .

42

Анонимен

преди 2 години

Блъсков и медията, която ръководи са собственост на Пеевски.Какво да очакваме да каже, това ?Изглежда като, че ли сам се е блъснал!

41

инж Владова

преди 2 години

кУ КУ БЕНД НЕ Е ЧАЛГА, ИТН Е СТАБИЛНА ПАРТИЯ, БЛЪСКОВ- ГЕРБЕРА БИТА КАРТА ПО ДОБРЕ ДА ЗАПАЗИ МЪЛЧАНИЕ, А НЕ СЕ СПРАВИ. ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ ГЕРБЕРА СИ Е ГЕРБЕР.

40

Незная

преди 2 години

кой е чалга, кой метъл, и така нататък, но едно е ясно-Петьо Блъсков одавна е на хранилка при Пеевски и Боко! Преди два дни имаше статия в ТРУД, коятп беше посветена на Пеевски какъв светец и това не веднъж и дваж!!! 112 място ДНЕС. БГ не са по - назад!! Факт е, че 2009 България е 48 в света по свобода на словото 13 години шо-късно 112 място!! Повече не искам да слушам!!

39

Анонимен

преди 2 години

След 3 още кабинета европейско развитие (итн, герб или подобни) ще можем успешно да закрием България.