21

анонимен

преди 2 години

Е,няма нужда да казваш.Ние и сами се досещаме,че ИНТ=ДПС.

20

Асане расте ли ***

преди 2 години

Той Асан не е казвал също че НЯМА да ги подкрепя ..... Фурнаджийска лопата е Асан .

19

Финансист

преди 2 години

Кой пък го пита този Хасан ? Ще е по-добре, ако обясни почетния им лидер дали се казва Ахмед или Меди. Похарчи парите на ДПС като свои, а турците го убиха. За това сега Йордан Цонев се чуди дали е дупетат от ДПС или от Герб. Щеше да е доста по-добре, ако си беше продължил частния бизнес като чейнджаджия в Бургас ! Такава е съдбата на продажните политици като него, Борисов и останалите депутати от настоящото НС, които си мислят, че някой им гледа пледоариите в парламента.

18

анонимен

преди 2 години

По делата ви ще ви познаем.А че ще го подкрепите ние не съмняваме изобщо.Нали вие задкулисно го редите,а и самото ИНТ е ваше детище.Зад измъчената физиономия на Трифонов толкова ясно прозира зурлата на Пеевски,че само кьорав не би го видял.

17

Българин

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Пишман патриотите като теб винаги са носели беди за България!

16

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Царство България е Държавана Българите. Що за наглост е Вие, които сте исторически и етнически разрушители на страната ни дри по резумпция да се месите във властта? Защо е си отидете в Турция? Откъде накъде трябва да търпим отвратителнатави наглост да решавате съдбините на хора, които сте поробвали и очевидно все още държите под робство? Ръцете долу от Българските и европейските деца, перверзно племе турско !

15

асан ХасВалтов

преди 2 години

То вас никой не ви е и питал, но вие сте длъжни да кажете.

14

ББ

преди 2 години

и се питам...каква е разликата между доган и...ким...никаква...превръщат Народите си в не човеци...грабейки ги...брлатята ни турци от 30 години им обещавате...ама децатна им бягат от домовете им бре...вие сарай и главни прокурори...братя сестри,братовчеди...на хранилката на фондовете...а обикновенните...излъгани и роби...да спрем е време...от всички нас зависи,най-добрият приятел ми е п.м.ак,мюсюлманин...почтен,обича България,работлив...все неценности според гроб и дпс!

13

чалга стадо

преди 2 години

слави и доган са се разбрали вече, кой какво ще държи какви проценти за кой и тн, така че ще подкрепите.

12

ББ

преди 2 години

"удобно"забравяте...основният Глобален Фактор...САЩ...САЩ се върнаха...Бог да пази САЩ!!!децата на американците умират по Света ни носещи Свобода на Народите,китайските умират...носещи власт на ким в Северна Корея,превърнал човешки същества в...не човешки......"заплахата"за Свободният Свят!!!

11

Сержант

преди 2 години

Етническите партии са забранени

10

ББ

преди 2 години

хаха ще си бият шута...не са фактор вече,политики...братята ни турци ще станат шевейцарците на балканите ли?или лъжещите ги ще си имат сарай...наши...ваши...ама хомота е за всички ни без значение от език,религия...просто ви лъжат...доган имаше шанса да превърне ...КГБ-ДС ченге е за съжаление....продава ви бре ...от 30 години го прави...нима децата ви не са роби из европата?...нима ви "даде"нещо...спомнете си какво ви обеща?ама дава на шепата около него...той е пътник...използват го...нищо е...

9

Анонимен

преди 2 години

Ясна е работата. Ако не закачат Шишо, Гешев и почетния им председател в Сарая ще ги подкрепят. Ако тръгнат срещу тях, ще има депесарски шут. Т. е. ДПС отново ще си влезе в ролята на политически рекетьор, пардон, балансьор..

8

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Турци, вън от Тракийска България. Скоро ще си платите за геноцидите срещу Българският и Китайският Народи. Вие сте евреи и не траки, както се опитвате да кажете с мangаsarskata некадърна фонетична глупост "турци" Вие сте евреи!

7

Щирлиц

преди 2 години

Нямаме претенции за постове. Ердоган обаче има претенции,и вие ги поддържате в България.

6

Мария

преди 2 години

Лъжец!

5

маке

преди 2 години

Турчилята пак чакат да захапят пачка.Не са българска партия.

4

Анонимен

преди 2 години

Не сте казали,ама не сте и отказали..

3

анонимен

преди 2 години

Защо сега консултациите за правителство продължават без ДПС?Отговорът е очевиден-защото ИНТ е продукт и проект на ДПС.Няма сами със себе си да преговарят де.

2

Анонимен

преди 2 години

Носят се гадни слухове, че Славян дължи много пари на Пеевски и ДПС и театърът с Малкия Мук е бил просто, за да се измъкне от ангажиментите. Всички знаят, че който се е заиграл с тези, добро не е видял. Тяхното е целувка на смъртта, т.е. на ДС. Щели да рестартират какво. краденето ли?