19

анонимен

преди 2 години

До анонимен 18 СЪЩО ТАКА ДА СЕ ИЗЯСНИ И КАЗУСА С ДИПЛОМАТА НА ИВАН ГЕШЕВ ИМА ЛИ ПРААВО ДА ПРААКТИКУВА ПРАВО А ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРОКУРОР И ГЛАВЕН ПРОКУРОР. НЯМА САМО ДА РАЗСЛЕДВАТЕ ТЕЗИ КОИТО НЕ ХАРЕСВАТЕ. РАЗСЛЕДВАЙТЕ И ТЕЗИ КОИТО НИЕ НЕ ХАРЕСВАМЕ.

18

Анонимен

преди 2 години

След като ше им изплащат по 6 заплати накуп като - не може.

17

ББ

преди 2 години

До Майнаелементарно...просто ИТН...им каза,че няма да прави компромиси...Божков и той опита,ИТН...имат нужда от подкрепата ни...опитват се да ги направят зависими...служби и крадци...отстояват Национални идеали...елате на себе си за бога,имаме историческият шанс децата ни да се върнат по-домовете ни,да са щастливи,проспериращи...да подкрепим ИТН...да подкрепим...децата си и просперитета им!

16

ББ

преди 2 години

задължително ...финансовият...на вътрешните работи...икономическият......хора...за месеци свършиха толкова много...безумно е да не ги поканят и да не им дада правото да следват идейте си...ако залетят...ще си платят,всичко друго ще го приема като зависимости!!!разбиремо е ,че гроб ще роптаят!мафията има само манипулациите и заплахите,убиствата и зависимостиште!Чиста и Свята!!!

15

анонимен

преди 2 години

Кирил Петков първо да изясни най-накрая казуса с дипломата си.От кой Харвард е точно.Иначе изглежда като трупане на рейтинг и приписване на несъществуващи заслуги.Що се отнася до Рашков,то толкова незаменим кадър ли е,че в дълбоко пенсионна възраст трябва да се излага ежедневно.Път на младите да дава.

14

фигурант касичка

преди 2 години

това е целта бе , как не го разбрахте .

13

гледна точка

преди 2 години

Хе-хе, Киро Язовиро бил съгласен, ама ако никой да не му се меси. Ама то не става така бе, . Нали има парламент, други партии в коалицията, други министерства, синдикати, граждански организации и т. н. Ти не си вожд на племе на остров Кирибати да правиш каквото ти си искаш.

12

Майна

преди 2 години

Цветан Василев днес е казал, че в ИТН ПРОЗИРА ДЪЛГАТА РЪКА НА ТЕЗИ, КОИТО ПРОБУТАХА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ НАПРЕД. ДЕЛЯНЧО Е "ОТГЛЕДАН" ОТ ИЛИЯ ПАВЛОВ - МУЛТИГРУП - ДС.

11

О хо хо

преди 2 години

Съгласен съм за икономическите, че са професионалисти, но за чий там е Спецов?

10

Обективно

преди 2 години

Професионалисти са само икономическият и финансовият, останалите са комунистическа плява!

9

Този служебен

преди 2 години

Кабинет е най-добрият кабинет от целия преход.Дибре е да остане да работи,но без никой да им се меси.

8

Анонимен

преди 2 години

Най противните министри са Б.Рашков, Минеков, Кирил Петков, Асен Василев и Пеканов

7

да разградим модела

преди 2 години

Радев не е достоен за високата длъжност за която беше избран. Той е мързелив, завистлив, корупиран. България няма нужда от такъв президент.

6

Анонимен

преди 2 години

Основната задача на всяко служебно правителство е да организира справедливи и честни избори. Това правителство се занимава с други неща - сменя областни управители и шефове на служби. Подпомага г-н Радев да бъде преизбран на следващите президентски избори". Това правителство трябва да бъде изметено

5

снайпера

преди 2 години

По точно е, ще я бъде ли мечтата на Радев...

4

тест за законност

преди 2 години

А Бойко Рашков кога ще бъде изправен пред прокурора?

3

Анонимен

преди 2 години

Не. Минеков дори е отказал. Един от най-неадкватните, все пак се е усетил, че като министър в кабинет на болен шоумен съвсем ще олекне. Та, те сигурно са канили повечето, но трябва да си луд да се навиеш. Сега отговарят пред Радев. После става сложно. От 5 партии ще им дават поръчки, а накрая народа може да ги натовари на белия бус.

2

Диана

преди 2 години

Служебното правителство работи незаконно в голяма степен, така че не знам кой свестен политик би го харесало!Но вероятността то да е плод на Задкулисието с цел да продължи е много вероятна ако се проследи логиката на процеса на пълзящ преврат на БСП..Ето защо не се учудвам, че подобни разговори непрекъснато се подклаждат от някъде-да не би някой да се изненада от крайния резултат, значи..Иначе и Петков и Василев са не.год.ници!Как ли се комбинира работа в *** със свобода - всеки е зависим в ***

1

Shark

преди 2 години

Всички служебни министри да продължат да бъдат министри в следващия кабинет!!!!