303

Анонимен

преди 2 години

Насаждането на страх и паника е престъпление.

302

Анонимен

преди 2 години

В Африка всички държави ед на по една номерът на ваксинираните е НУЛА % с четири Нули отзад.сеште ли се защо ? Защо боклукчийте на глобализма като този *** андрешковев ви натискат чрез отрепанитее им медийни ла-нари и лайнарки,.

301

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да му избие фасадата и да му счупи старческата невменяема кратункаа на този уродливсмотан и невменяем комуно тъпунгерспризвание.

300

до 315

преди 2 години

Може и частично да си прав, но не съм се заразил от контактите си с ваксинирани, така че май не си прав затова, че са заразни. Ако бяха толкова заразни също в държавите, където имат по 60% ваксинирани да бяха заразили и останалите вече.

299

чудещ се

преди 2 години

Тоя още ли не е умрел?

298

Анонимен

преди 2 години

Ехааа, направо няма търпение да започне да плаши всеки ден по телевизията с разни измислени вируси. Кой знае колко е тъгувал като епидемията започна да замира.

297

Анонимен

преди 2 години

Аха, предпазват и от делта, а от кой вариант не предпазват да знаем, че да сме готови? Да не е този вариант, който ще предизвика вълната ноември и декември? Иначе ми е супер смешно как знаете разписанието на ковид. В колко часа да го чакаме?

296

?!?

преди 2 години

Про Радевата Нова ТВ отрази Кантарджиев сякаш казва ходете и се събирайте с приятели. Толкова некоректно само в Северна Корея има. До тук със свободата на медиите

295

БАХ

преди 2 години

таз корона, то умори всичко, ни рак има вече, ни инфаркти, ни инсулти. Па другите грипни вирусчета не моат да пекнат, изяде ги с парцалти

294

Анонимен

преди 2 години

Ако те няма теб, Кунчев и *** математици, които се вживяват като пророци, ще има много спокойни седмици. Но няма да стане.

293

Handel

преди 2 години

До мед сестра"А бе пак ли взехте да го показвате тоя малллоумнник?!"Ами това е агенция ПИК...

292

Handel

преди 2 години

Много му е мъчно на тоя "лекар" че му секна кранчето с 39 хилади лев заплата на месец, отделно комисионни, хонорари и т.н.

291

мед сестра

преди 2 години

А бе пак ли взехте да го показвате тоя ?!

290

Анонимен

преди 2 години

Интересно какво ще направят ако не се бодем и спрем да работим? Трябва да забраним на политиците да теглят нови кредити!

289

Примоция

преди 2 години

Запиши се и участвай за супер яки награди в Националната COVID томбола!Колкото повече ваксини - толкова повече шансът да грабнеш невероятна награда се увеличава.Супер наградата тази седмица е тример за уши и нос.Какво чакаш?Побързай и грабни наградата!Внимание!!!Количеството на ваксините и наградите са ограничени.

288

Киро Х

преди 2 години

Тоя маждрамуняк видя, че Бойко изигра театро с инжекция и взе да ревнува, и на него му се иска да изкяри нещо от Отровната Неваксина и мутантите, които създава! В САЩ по този повод вече има заведения, които не допускат клиенти, инжектирани с mRNA мутационната ГМО терапия. Просто са заразни и опасни! Слава на Бога, че над 85% от Българите казаха НЕ на иглата и отказаха да се превърнат в мутанти!

287

Додо

преди 2 години

Бай Шиле, гиди магарето дърто краставо, загуби релевантност и скимучка като пале на вратата на сатанистите-глобалисти и метастазите им, с надеждата да бъде забелязван и възнаграден за Ковидианството си! Експерименталната ГМО клетъчна терапия, неправилно и подвеждащо наричана ваксина, не предпазва нито от заразяване, нито от разпространение и това вече не е дори тайна. Единствено създава ходещи зомби, ръсещи спайк протеин и нови мутации! Справка - Малта, Израел, Исландия и Англия!

286

Анонимен

преди 2 години

Тоя беше от хунтата и ни плашеше с чували с трупове.Много добре че това вонящо прасе го пенсионираха!

285

Анонимен

преди 2 години

Те сами си казват"Не поемаме отговорност, че сме сътворили нещо, което е гола вода", но овцете сами тичат да се ваксинират, че и навиват други овце. Така се пазели и пазели близките си! Медведев, преди да го отсвири Путин, реши да каже една истина като за последно, че ваксините са, за да разпространяват вируса. И всеки, който има грам мозък, ще му светне че ваксинираните са ходещо биологично оръжие. Те са заразни, докато си образуват антителата. Всеки ваксиниран заразява всичко живо около себе с

284

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Ето тази селяндурско-мутренска евро-алчност ще затрие главата на всички евро-ковидиотил Бе от Израел, Германия и Англия, страните са поголовно ваксинирани, обявяват, че ваксините имат едва 35 % ефикасност и отново грачат - Ваксинирайте се, ваксинирайте се !