323

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Накупиха ментета(Астра) по 14?/бройката.ИПрибраха Комисионна. Сега ги подаряваме на Бутан и Мармалан***После - целия " ЩАБ" със 35-40хил.лв. заплати...Какво Свършиха??? Нищо. Ама голямо нищо.Добре че през Комунизма имаше ОБРАЗОВАНИЕ като хората. Че Да знаем кво да правим....А не да Слушаме Кантарджийки... Балтов и други Мошеници

322

анонимен

преди 2 години

ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ГО ПОКАЗАХА ДА СЕ ВАКСИНИРА. НАЛИ ПОЛЗАТА ОТ ВАКСИНИТЕ Е ГОЛЯМА И ПРЕДПАЗВА ЗАТОВА В ИЗРАЕЛ И АНГЛИЯ ВАКСИНИРАНИТЕ СА В БОЛНИЦА БОЛНИ ПАК ОТ КОВИД. Е КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ ВАКСИНАТА ДА СЕ РАЗБОЛЕЕШ КАТО ПРЕДИ ТОВА СИ БИЛ ЗДРАВ.

321

Анонимен

преди 2 години

И кво се ококорил! Айде, още чакам да се обосновеш научно за какво са ваксините. *** разбираш от ваксини, колкото магаре от буквар.

320

аз

преди 2 години

Бегай на вилата бре,деди.Стига с тая преса.Аман от вас.

319

Случаен минувач

преди 2 години

Откъде знаеш, че е последната спокойна седмица, бе т.ъпак? Извънземните ли ти го казаха? Лято е, горещо е, хората са по плажовете, той ще ми говори за последна спокойна седмица. Или ти отнякъде имаш повече информация от простосмъртните? Я си кажи всичко, като казваш А, кажи и Б.

318

комитата

преди 2 години

ей Кантарджиев нали те отсвириха стига си пълнил с глупости сайтовете

317

Анонимен

преди 2 години

Медицински фашизъм и тоталитарно управление. Този е за затвора, а всички политици ограничаващи правата на хората като Марарон за гилотината.

316

Мара

преди 2 години

Трупай, трупай капитал. За АДА.

315

Анонимен

преди 2 години

Егати, този няма ли да млъкне...писна ми от лъжите му.

314

Анонимен

преди 2 години

Елате да ме ваксинирате, вашата м.м. главорези мръсни.

313

Анонимен

преди 2 години

Мутри, фашисти, комунисти, лъжци , убийци вие сте за доживотен затвор. Мразим ви от дъното на душите си.

312

епидемиолог

преди 2 години

По скоро последни седмици за лапане на такива продажници като тия професори, доценти и лекари...срам за професията. Вече забраниха PCR тестовете защото отчитат всеки обикновен грип и други болести - като ковид. Така с тези тестове завишиха с пъти смъртността от ковид и създадоха паника по света, за да им купуват правителствата ваксините. Това е и обяснението за магическото изчезване на сезонния грип. А колко хора с други болести бяха пренебрегнати? Дори на зъболекар не смееха да ходят. Убийци!

311

Анонимен

преди 2 години

Защо ни се извиняват, че са пресмятали едни и същи хора по няколко пъти и вместо обявените над 70 000 парчета, всъщност са били по една инджекция на няма и 2 000?

310

--

преди 2 години

И Казанджиев ли го извадихте отново да плаши.Отвратителни сте.

309

Анонимен

преди 2 години

Мрането поне да го правим с финес и артистичност.

308

трансандрогинека

преди 2 години

Мен много повече ме вълнува статията озаглавена: "Перфектният бански според типа фигура."!!! Тодоре, не важиш!!!

307

споделям само

преди 2 години

Д не ви плаша ама комшиите ми измряха до крак от нещо. Казаха ковид. Други измряха половината семейство след прекаран ковид и после ваксина. Няма лабаво.

306

мръсната престилка

преди 2 години

Ъ . Тая година няма да изчакат края на сезона да пуснат новия щам на вируса. Нямат търпение. Ще ни морят рано , рано. Би трябвало новия щам да е по ефективен относно гена български.

305

Анонимен

преди 2 години

Абе, хора още ли вярвате на тези измисрьци? Те прибират парите, вие се боцате. И ащко си мислите, че говоря наизуст, проверете. Даже Пугин го досрамя да говори лъжи. Даже и Байдън. То бива, бива, ама...

304

ЧАЛГАТА.. В АДА..!!

преди 2 години

.. ЩЯЛ ДА МИ ВОДИ АДА НА МЕНЕ....................... ГОРЕТЕ В АДА БОЛШЕВИШКИ ИЗЧАДИЯ..!!