39

Анонимен

преди 2 години

Жилищата скачат, храните скачат, парното скача, златото скача всичко скача, хахаха. Като печатате пари без покритие това е абсолютно нормално.

38

Анонимен

преди 2 години

Преди година продавах тристаен в центъра, но с вашите комунистически глупости за "балони" се отказах - добре си ми е и с наема. Наемите уж били падали, но това съвсем не е така. Вие си се "балонясвайте", и защо да продавам, след като коМУНЬОизмът пак си дойде и парите нямат никаква стойност, цените растат главоломно, а имотът си стои непоклатим и НЯМА да продавам. Късмет с панелките в "Люлин" и "Младост"!

37

Евроатлантик

преди 2 години

Не се косете. От 100 те милиона имигранта дето ЕС ще внесе, 2 милиона се падат на България. Има ли 2 милиона нови, луксозни апартамента свободни?

36

Анонимен

преди 2 години

COVID'а си каза думата. Миналата година населението на София е намаляло с 40 000 и се върна на нива от 2013 година. Тази година се очаква същата тенденция. Та за какъв *** ги надувате тези цени?

35

stiling

преди 2 години

Проблемът е в мисленето на хората. Всеки който е скътал някой лев иска да "инвестира" в недвижим имот да му направи ремонт с две основни ползи уж за него.Едната да се предпази парите от евентуална инфлация, само, че ако има инфлация няма кой да чу даде праите което ще иска за имота след инфлацията защото всички ще обеднеят. Справка 1998 година апартамен в София 10 000 долара след инфлацията.Втората е да го дава под наем за "сигурен" доход до живот.Само че цените на наеми падат предлагането расте

34

до 42

преди 2 години

за 100 хиляди евро има жилища в Аликанте (Испания) с басейни робе. Прсвиш разлика между Панелистан и Испания??? Пожелавам никига да не го продадеш рслна цена 50 хиляди евро!!

33

179

преди 2 години

За 10 пъти сигурно казвам , че живеем в парадокс. И да добавя впечетленията ми от месец време. Говори се в нета ,че много българи се били върнали от чужбина. Имах работа тия дни и забелязах как минават постоянно нови аудита и мерцедеси със холандски и английски номера. 99 % бяха собственост на братятата. По улиците същата работата. Та голямото завръщане е само от странната на единия етнос. Имам приятели които със години не са се прибирали във България. Няма и признаци да си дойдат.

32

Анонимен

преди 2 години

"От месец продавам тристаен 112 кв. в младост 4 за 100 000 евро и няма интерес" - Намали цената и ще има интерес. Младост 4 си е коптор. Там само беняци ще ти се вържат, ама трябва да намалиш поне с 20 000 евро.

31

Беден ром

преди 2 години

Нема ли нещо като за нас, бате? По евтинко така - за 2 лева квадрата, че сме социално слаби, а сме с 10 чаавета.

30

Анонимен

преди 2 години

От месец продавам тристаен 112 кв. в младост 4 за 100 000 евро и няма интерес.Епк от 90те много запазен и ремонтиран.Няма клиенти.

29

Анонимен

преди 2 години

Населението намалява, безработицата расте, най ниските заплати, високи цени на храни, дрехи и консумативи, а цените на имотите в София-най високи в столиците на източна европа. Как става това не знам.

28

Друг брокер

преди 2 години

Изкуственият опит за инфлация на централните банки вдигна за жалост леко цените. Още година и мерките спират. Влизаме в дефлационна спирала и тогава идва истинския скок на цените. Периодът 2016г. - 2021г. ще ви се стори детска игра. Отмине ли временната инфлация край - изпуснахте влака. А лихвените проценти никога няма да се вдигнат.

27

Анонимен

преди 2 години

В българския имотен пазар броди един въпрос от години . КЪДЕ СВЪРШВА ,,ШИРОКИЯ ЦЕНТЪР ,, НА ЕДИН БГ ГРАД ??? Отговора скоро беше отрит от академиците от катедра ДАЛАВЕРИНГ към БАН . Широкия център на един български град винаги свършва на околовръстното :) Това оправя проблема с локацията и цената ;)

26

Анонимен

преди 2 години

"жилищата са ограничен брой и ще свършат" - Ще свършат на дядо ти цървулите. Българите намаляваме с 50 000 на година. Всички знаем, че роми - пари за жилище не дават. Същевременно над 20% от жилища в София стоят заключени и празни. Строи се като за световно. Всяка година се издават хиляди нови разрешителни за нови жилищни сгради. Балона се надува здраво и цените ще се сринат.

25

Анонимен

преди 2 години

Ами аз специално се интересувам от цените на имотите в кварталите Факултета,Ботунец,Христо Ботев.Понеже очаквам голямо развитие и разрастване в тези райони.Очаквам и цените на имотите в Павликени да минат 1500 евро на кв.м.

24

Анонимен

преди 2 години

По времето на недоносения социализъм баща ми през 1981 година купи тристаен апартамент за 8 000 лв. Апартамента е напълно завършен. В стаите и хола има паркет. Коридорите са застлани с мокет. Стените са с миещи се тапети. Банята е напълно обзаведена с тоалетна чиния плочки на пода и стените душ и батерия с мивка. Така се продаваха апартаментите по времето на недоносеният социализъм. Сега ги продават с голи стени на шпакловка Пода на замазка а в банята няма никой. С кеф да ги благославяш мутрите

23

Живея

преди 2 години

под наем в Редута в двустаен жилището е обявено за продажба вече малко повече от година от собственика до ден днешен едно голямо нищо!!! Не се продава много обяви и жилища стоят с години според мен заради безумнинте не отговарящи на стандарта и качеството на жилища и заобикалящата ги и инфраструктура!!

22

Broke broker

преди 2 години

Ха, привилегия за богатите, казва. Жилище е добре да имаш, аз имам. Но у нас има фетиш към имота. И това води до големи изкривявания. Братислава не е кой знае какъв град, но е на час с влак от Виена. Само оттук става по-привлекателен от нашия. Клуж е много красив. Пейзажите нямат общо със софийските. Не давам акъл, но ако нямаш пари, не е умно да се заробиш за 30 години с непосилна вноска. 30 години не живееш добре, стискаш се, за да стане накрая кутийката твоя. Станал си актив за банката.

21

Манипулация

преди 2 години

само в Африканската България *** роби е така-1700 евро за квадрат жилище в кълта и разбитите улици. Прости роби!

20

Анонимен

преди 2 години

Не виждате ли обявите в сайтовете за имоти, че стоят непродадени с години, а и цените не са такива, каквито са писани в статията. Пълно безумие е да инвестираш в имот.