59

До 72

преди 2 години

Какви неясни времена? От какво трябва да оцелееш? Апокалипсис ли ще има?

58

.

преди 2 години

Требва да си много залупен за да тръгнеш в това неясно време да купуваш и да се настаняваш в гетото. Умните хора гледат да се изнесат настрани в малко населено място, където имат далеч по-голям шанс да оцелеят при тези неясни времена.

57

Чужденец

преди 2 години

До До Хм / 2/Така е щото французите и българите са се поддали на една и съша глупост - прекомерна централизация, където столицата е "градът" и всичко останало е "село".Швабенците, колкото и да са залупени в някои отношения, не страдат от подобен проблем и имат хармонично развитие на населените места; поне това да бяхме взели от тях като се помъкахме с тях в две неуспешни и фатални за нас войни..

56

II

преди 2 години

Когато купуваш апартмент е лесно да се сметнеш дали си струва - това е инвестиция, която трябва да се върне за 10г. т.е. потенциално ако го даваш под наем за 10г. трябва да си го избиеш. Ако купуваш къща, земя е различно, това си е безценно, поне за мен и горната калкулация не играе много, много. Още, доколкото знам около 20% от имотите в София са необитаеми т.е. купени, но никой не живее в тях. При евентуално увеличение на данъците, познайте какво ще стане.

55

Анонимен

преди 2 години

Лагера беше хубав квартал... Някога... Мнооооого отдавна...

54

Зоро

преди 2 години

Дори колегите ми от Бангалор , Индия живеят в по-добри условия, ако щете вярвайте.

53

Анонимен

преди 2 години

2007 също щяха да скачат до небето като ни приемат в ЕС, но друго стана. Сега е същото. Всяко такова вдигане не е много устойчиво. То и биткойна скочи от 30к на 65к за няколко месеца, но сега колко е?

52

Зоро

преди 2 години

София е такава дупка. С изключение на центъра и няколко улички и булеварди е тотална скръб, която почти не е мръднала от Бай Тошово време. Навсякъде изпочупени тротоари, улици, дупки, стърчащи кабели, криви шахти, кал , коли паркирали по тротоарите, жалка картинка. И за жилище в тая смрад искат такива пари, пълен смях. Смеем се на македонци, румънци, сърби, но техните столици са доста по-напред от към подръжка и инфраструктура. Но пък ние сме си свикнали на мизерията и ни кефи, щот сме мизерници

51

ПорЦелан

преди 2 години

ДГД. Днес ходих да си взема нотариалният акт. Купих апартамент в Лагера за под 1000 евро квадрата миналият вторник.

50

Иван

преди 2 години

До Анонимен Не искам да ти преча да мислиш че ще се сринат цените, но те се срутват от 2015 година когато филираха КТБ и хората решиха да копуват, после пък съвсем се срината с появата на ковид панденията и затварянето в къщи, а сега напеави ще се пръснат от свиване когато българина го е страх от еврото и гледа да сложи парите в имот и да се пази и от инфлацията!

49

Киро

преди 2 години

Продавайте апартаменти и влагайте в биткойни. Ще стигне един милион долара до края на 2022 година.

48

Христо

преди 2 години

Влагайте си парите в биткойни. Като удари 150 хиляди долара края на август, ще разберете за какво съм ви говорил. До края на 2021 година биткойна със сигурност ще стигне 500 хиляди долара.

47

Анонимен

преди 2 години

Наскоро гледах апартамент в Иван Вазов. 110 квадрата, 320000 евро. Какво би правил ти в Иван Вазов, там няма къде яйце да падне?

46

Анонимен

преди 2 години

Когато има много овце.добре е да има и заслон..

45

Анонимен

преди 2 години

Всеки говори за инфлация, а реално масата изобщо не разбират какво е това и как се контролира. Ще има изревали. В САЩ също скачаха цените и броят сделки, но последните данни вече друго показват.

44

Анонимен

преди 2 години

До Беден ромИМА БЕ КАК ДА НЯМА...В САМОКОВ ИМА НЯКОЛКО БЛОКА,КЪДЕТО АПАРТАМЕНТИТЕ СЕ ПРОДАВАТ ПО 1 ЛВ ЗАЕДНО С ОБЗАВЕЖДАНЕТО.АМА ИМАТ ТАМАН 30 000 ЛВ. ДА ПЛАЩАТ ЗА ТОК...

43

Анонимен

преди 2 години

за 100 хиляди евро има жилища в Аликанте (Испания) с басейни робе. -------- А какво може да прави един българин в Аликанте?

42

Анонимен

преди 2 години

Не е луд, който яде баницата...Дойде някой пич да работи в ИТ сферата, продадат му някой итонгов палат в Манастирски ливади на без о на цена и той, горкия, си мисли, че е на Бродуей.

41

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До 179 ---- Съгласен с вашето мнение! Защо да се връщаме в България, когато цялата ми рода има хубава работа и логично прави много хубави пари, има частни жилища, децата ходят на квалитетни частни училища и университети, внуците са родени тук и думата България им звучи като заклинание на Червена Вууду магия, родителите ни са починали, а някои са тук и там, за да помагат на младите семейства,... Кой е тоя луд, дето се е изнесъл преди 20-30 години, уредил живота си и ще се върне в БГ..??? Забрави!

40

До 42

преди 2 години

Вдигни цената на 130 хиляди евро за тези 112 квадрата. Ниска ти е цената, т.е. има нещо съмнително.