99

Анонимен

преди 2 години

50% от жилищата в София са празни.Надувате яко балона.

98

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам кои успява сега да тегли кредити след като не е ясно колко време ще живее за Ваксинираните и колко време ще може да работи за неваксинирани? А може би само наблюдаваме как банките си въртят имототе за да симулират продажби?

97

Анонимен

преди 2 години

Скоро гаражите ще са на цени на които преди имаше двустайни, хартийките се обезценяват в пъти, вижте примерно новите коли за 10 години цените им са двойно.Няма поскъпване, просто парите не струват.

96

Hoqsan

преди 2 години

До до 124Къдe да си подам CV-то за 5 бона?

95

ПорЦелан

преди 2 години

"Лагера беше хубав квартал... Някога... Мнооооого отдавна..."Не ми пука. Бях купил евтино тухлен апартамент със спукана неносеща стена между хола и спалнята пак в Лагера. Ремонта на стената струваше 400 лева, изхвърлянето на всичко още двеста лева. Продадох го 2019-та. С парите от него купих гарсониера в Дървеница, а преди седмица още един двустан пак в Лагера. От наем в Дървеница от минала година досега като махнеш данъците и таксите - 6000лв. В момента има трима кандидати за наемане.

94

до 124

преди 2 години

Махайки сивия сектор и държавните бездарници, които работят за 1500лв., средната заплата в София дори надминава 5000лв..

93

Анонимен

преди 2 години

Мръсните пари в БГ са милиарди и затова са тия цени. Интересно ми е обаче след време на кого ще ги продават ...

92

Цеко и Беко

преди 2 години

Да им е честито на всички, които си продадоха земите в северна българия на мутрите, за да си купят картонена кутия в София! То от строителство най се краде. Хем крадат от материали, хем продават скъпо ***! Идеално! *** народ сме! Ще го научим по трудния начин. Чакам следващата статия с - Изкупуваме земи на изгодни цени! В ковид криза пак някой ще се подлъже, сега му е момента.

91

Анонимен

преди 2 години

Искам да дам съвет на инвеститорите мислещи, че ще изкарват луди пари давайки под наем. При навлизащата автоматизация и намаляващото работоспособно население вие няма как да имате дългосрочна перспектива за печалба от наем. Опитайте да инвестирате в образование и повече деца. Не разчитайте на африканци и араби да дойдат и да ви плащат наем. С такива наематели жилището ви ще заприлича на селскостопански двор за около 6 месеца до година. Инвестирайте в повече деца!

90

РЕАЛНА ЦЕНА

преди 2 години

700-900 ЕВРО КВАДРАТА

89

Анонимен

преди 2 години

СРЗ в София е над 4000лв.,......ХАХАХАХАХАХАХАХАХА Я ВЪРВИ В ЛУДНИЦАТА

88

ДОЛУ ИМОТНАТА

преди 2 години

МАФИЯ

87

Коко

преди 2 години

В един момент очаквам да вдигнат данъците за второ жилище, както и евентуално за жилище, което не се ползва и това да симулира тези, които ги държат празни апартаментите.Работя до пазар Римска стена, Лозенец. От 10 апартамента, 4 са празни от 2 години. Нито се ползват, нито се дават под наем...Краят остава за вас.

86

Анонимен

преди 2 години

Нормално, след като София е сред градовете с най-висок стандарт на живот от градовете в ИЕ и съответно- най-висока СРЗ. Ако махнем сивия сектор, където масово са сервитьори и подобни, СРЗ в София е над 4000лв., което е отлично за ИЕ.

85

Анонимен

преди 2 години

!? Аве ридакцията и знака за Евро ли цензурирате или как?

84

Анонимен

преди 2 години

Колега , и къдя ги тия заплати от 5000? ? Не в Бг , а въобще в Европа? Като изключим няколко северни държави във всички останали масовата заплата е 1500-3500? .

83

Очевидно

преди 2 години

Очевидно баланса между продажна цена на кв.м. и на наемна цена на кв.м. в момента е силно нарушен. Въпроса е - дали наемите рязко ще скочат или жилищата рязко ще спаднат за да се възстанови този баланс. Защото не е нормално един апартамент да се избива за 25 дори 30 годишен плътен наем, без никакви амортизации, данъци и други разходи!

82

Анонимен

преди 2 години

ВИСОКИ ЦЕНИ ЗА 50/60 Г ПАНЕЛКИ- ГРОЗНИ, РАЗНЕБИТЕНИ, А НА НОВИТЕ КВАДРАТИТЕ СА ИЗ ОБЩИТЕ ЧАСТИ. КУПУВАШ 60 КВАДРАТА, ПОЛУЧАВАШ 45 НО ВСИЧКО Е ТОЧНО И СКЪПО,А ЗАКОНИТЕ КАКВО КАЗВАТ.

81

ББ

преди 2 години

Е ЛОГИЧНО Е В СОФИЯ Е ПЪЛНО С КРАДЕНИ ПАРИ ОТ КОРУПЦИЯ И ВСЯКАКВИ ДАЛАВЕРИ КЪДЕТО В ДРУГИ ДЪРЖАВИ НЕ ВЪРВЯТ И СЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА

80

Анонимен

преди 2 години

Прага 5500 Ойро ... София 750 Ойро ... Епа по тая логика аз съм сред най-богатите хора на планетата