12

Анонимен

преди 2 години

Системно отхранване и натрупване на пълна чалга-юмрукчовска ПРОСТА....ЩИНА в продължение на 75 години. Така и няма да разбера защо и как хората се ловят на КЛИШЕТА от Тошово време, а горкото Юмручко Решетников от ПЕТ години ги дудне в ефир и едноклетъчните му ръкоплещят - това, видите ли, било "истината". "Истина" по комунистически, клише до клише, а до него - лозунг. Речников обхват - 500 думи.

11

Анонимен

преди 2 години

Вече всичко е пародия. Дори политиците не се вземат на сериозно и си измислят прякори на партиите. Е как нормален човек да отида е да гласува за "Изправи се мутри вън!" или "Има такъв народ" ?! И нямам в предвид кой стои зад тях или платформите им. Става дума само за името.

10

Анонимен

преди 2 години

Нема такива партии никъде. Изправи се, надуписе, идва младотурския такъв народ. Чалга партия, граждани за турски мехтери, кючекова демократическа партия. Смешна работа, къде видяхте такива партии по света?

9

Стоян

преди 2 години

На мен тия които си сменят непрекъсното имената ми казват,че са мошеници-ДБ-бутикова,градска...учиндолските мутри-няма,има такъв народ,а преди това предлагаха друго име ,но не си спомням,Манолова-Божкова-изправи се БГ,мутри вън,ние идваме.Мошеници това е

8

ДДРОнег

преди 2 години

От досегашнат аполитика в България съм сигурен в едно - партии със странни имена - ндсв, атака, герП и др. са партии, които са за няколко години, после изчезват !!! ... Същото ще се случи и с итн-то, имв-то и др. !!!

7

Кво да кажем за

преди 2 години

Изчезналата Атака?!От партия с Милион подъежници Волен-Гюлето я потопи- до 0,46 процента!

6

Асан

преди 2 години

Доцент по суджука

5

ето какво

преди 2 години

ГЕРБ=Геноцид Емиграция Робство Бандитизъм

4

Анонимен

преди 2 години

То в БГ няма политици,има бандитски групи които наричат себеси партии

3

гостенка

преди 2 години

До Анонименособено една... Идват! ха-ха

2

Анонимен

преди 2 години

Какво ни казват избирателите дето гласуват за Славчо.

1

Анонимен

преди 2 години

Лъжи, това ни казват с имената на партиите си.