32

Анонимен

преди 2 години

Ние от партията "Дано ама Надали" ще се борим за легализирането изкореняването на корупцията, пращането на българите в космоса, премахването на корпуцията, и просперитета на марсянците, и пришълците заедно. А, и за приемането на Мекедоня у ЕС.

31

Анонимен

преди 2 години

Новоизлюпените партии се финансират от тъмните сметки от запад и изток, със някаква специфична цел, или да саботират някой процеси, и да наложат техен интерес, или за да защитят някакви битки между различни интереси....бързо скалъпени и тенденциозни имена. Просто всичко е тотален саботаж на държавност и народ. Лигитимността къде е???

30

Анонимен

преди 2 години

Дефакто това не са истински партии, с платформа, програма, дългосрочни цели и идеи. Това са сдружения-еднидневки, с мироглед, ограничен от близкото настояще, без ясна визия и градивни идеи за бъдещето. Имената им подсказват за умствения багаж и културата на основателите им. Сбор от хора на местно ниво, без поглед върху общото, световното, основното.

29

Анонимен

преди 2 години

тоя колко ли кифтета е излапал , за да почне да разбира и от политика?! Очевидно доста!

28

Анонимен

преди 2 години

казват ни че са тотален и пълен провал, Има такъв народ, Нема такава държава, Изправи се мутри вън. Имам и други идей: Клекни и пръдни. Пръдни но не се уakBaй. Наведи се и се помоли. Ела ама изчакай. Наведи главичка и гледай нагоре. Дано ама надали. 100% тотално унизение за името България!

27

Ямболски цървул

преди 2 години

Казват ни,че ще го духаме!

26

12345

преди 2 години

До 12345Всъщност те НЕ са си отивали изобщо!

25

12345

преди 2 години

До СтоянИмена,имена...Ние идваме...,а всъщност те са си отивали изобщо.

24

ДС-ти ноември

преди 2 години

поДСказва ясно

23

Анонимен

преди 2 години

герб- Грабим еднолично робите от България

22

Анонимен

преди 2 години

Djaba?!

21

ИБНИГИ

преди 2 години

си казват директно, не ще особенно тълкуване

20

Анонимен

преди 2 години

Каквито и имена да слагат се вижда , че водачи на партии са свързани политически, културно и финансовия с Изтока много повече и малко с ЕС. Те очакват да се харесат повече на СССР /сега ОНД,РФ, китайска колония, евроазиия възможно е и други имена/. Но главното е , че много обичат фондовете на еврото,

19

иво

преди 2 години

Герб били партия зя европейско развитие.Тия мутри докараха България до дъното по всички показатели.Само съд и затвор за Боко Тиквата.

18

негласуващ

преди 2 години

С имената си казват "Вие сте стадо и ще се гаврим с вас колкото ни е кеф"!

17

Анонимен

преди 2 години

ДъБъ на Ристьо е като вица как Тито казал на шофьора пусни десен мигач и завий на лево.

16

Анонимен

преди 2 години

Народа изпрoстя и се варваризирa. Политиците са продукт на българското общество, на български родители, на българска среда, на български училища и университети. Това е най-доброто което можем да произведем. Чалгаро-юмручково-опоpково. Сини, леви всички забравят за обещанията си щом влязат в парламента и щом стане въпрос за царица-парица.

15

Анонимен

преди 2 години

Или са крайно дестни или крайно леви, абе доста крайни са новите партии и използват един натрупан негативизъм в хората чрез внушаване колко сме зле.

14

Анонимен

преди 2 години

Ако слушате политически дебат във Франция или Италия, примерно, виждате бързо мислещи и говорещи политици с брилянтен език, без обиди и грубости, но с интересни и завършени идеи. Тук говорят неподготвени и бавномислещи типове с говорни дефекти и без идеи. Добре, че и журналистите са едни никакви и не ги засичат нито питат нещо умно, а само се пулят... Ако наш "политик" се изправи до френски или немски да дебатира катастрофата ще е космическа и ще се види нивото...

13

Недоразбрал

преди 2 години

Това което са самите те,това и слагат в имената на партиите си!Или пък ако има в името нещо,че са за народ или за България,то винаги е на опаки,против народа са и са за СССР,но не и за държавата си!!Например изправи се мутри вън,значи ние мутрите да сме вътре в парламента и да ви на гъ зим!Имало такъв народ?!Не,няма такъв народ,има такива 10%та млади,необразовани и ди оти, чал гари!!Кой нормален човек ще гласува за чал гар с надпис на гърба,че ще ти докара Адът на главата?!И май почнаха с Адът?!