10

Анонимен

преди 2 години

Ние домоуправител на входа не можем да си намерим, тия ми говорят за самоучастие...

9

Анонимен

преди 2 години

"Правим обувки от кожа на клиента"

8

Другаре

преди 2 години

Другаре комунизма не позволява сграда да изглежда добре. Трябва да е сива порутена. Иначе хората може да надигнат глава.

7

Дядо Стефчо

преди 2 години

Ще скочи ами, ако го направите 50 процента направо ще избиете рибата. Неграмотна да не казвам какво...

6

Анонимен

преди 2 години

При 15% съфинансиране на практика програмата ще спре за жилищните блокове и ще остане само за едно фамилните къщи.. Това е близко до ума и вероятно това е целта. Освен това си противоречат. От една страна казват, че социално слабите нямало да плашат 15-те % съучастие, ами кой ще им доплати техния дял в един блок, комшиите ли? Или да да я закриват тая програма и да не лъжат хората или да я направят така, че да работи на практика

5

Нямаше интерес

преди 2 години

Защото беше безплатно. Сега интересът ще скочи.

4

Grom

преди 2 години

Кръгова икономика? Никой не приема даже стъклените бутилки за амбалаж. Те тръгнали "кръгова икономика" да прокламират.

3

Анонимен

преди 2 години

И нашия блок щяха уж да го санират ама баба ти Тана казала на бабите от блока да не подписват щото Ес ще ни вземат блока и бабите саботираха санирането. Сега нямат пари за ток и реват, че дограмата им изгнила щото е на 40 и кусур години блока. Много шашави баби. ЕС щели да им вземат блока щото като го санират ставал собственик спорсора. Ку хи лейкии. Сега отиде коня в ряката. Няма да имат пари с 200 лв да си доплащат.Нека им. Кой квото сам си направи и душманина не може да му стори.

2

Анонимен

преди 2 години

Пак ли ще делите хората?? Щом е вече със самоучастие - изискайте да върнат по 15 % на вече санираните блокове. Щото в Пловдив където е санирано във всеки блок има работещ в Общината или техни роднини. Щом ще се доплаща - да си доплатят и вече санираните.

1

Майора

преди 2 години

Давай Пеканов да има работа за собствениците на ВВИ , че да имат по голяма печалба като вдигат цената на тока , а народа вълци го яли!