30

Пурко

преди 2 години

Това момче тука нещо се е объркало.Началника да го поправи.

29

Анонимен

преди 2 години

Ахахахаха. Като накарали хората да си плащат 15% от санирането щял да скочи интереса. Тия служебни калинки или са мега проссссти, или мислят хората за такива. Пак червени кражби се задават. 15% такса "червени военни калинки".

28

Няма безплатен обяд

преди 2 години

Живея в саниран блок в провинцията.Моят апартамент беше с алуминиева дограма и външна изолация още преди санирането.В блока около 50% бяха с алуминиева дограма и около 30% с изолация.От фирмата казаха,че ще сменят дограмата навсякъде.Товс разбира се не стана,но беше отчетено като направено.Беше описан и някакъв ремонт на мазетата,а те не бяха пипнати.Отидох да подам оплакване в общината,но те ми отказаха,защото фирмата извършител била частна.Да съм отнесъл оплакванията в съда.

27

11

преди 2 години

Ъхъ, ясно, значи вече са откраднали 15% от мангизите.

26

Архитект

преди 2 години

Сканирането съсипва естественият въздухопоток и унищожава конструктивната здравина и цялост на блока чрез разбиване и отслабване на жизненоважни носещи точки и структури, които неграмотни и бригади с бавноразвиващи къртят за да налепят морска пяна! Пяната нее изолация и саниране това е маскировка и тя води до мухъл и рак,а също е силнопожаронеустойчив компонент Един болен от рак на първи етаж след "саниране ще разболее целият блок.Вечен мухъл ,влага маскирани течове и пробиви из цялата сградна конструкция. Наздраве на Доньо Донев и героите му.

25

До Вълкодав

преди 2 години

А нашия блок като не е саниран,трябва ли да ни дадат по 20000 лв.,защото сме дискриминирани?

24

Анонимен

преди 2 години

100% самоучастие и без повече рев и скърцане на биберони.

23

Ивза

преди 2 години

До кога бе хора.Няма ли да се връзумим и да спрем това .До кога ще се възползват една малка част от българите,както и фирми.Ако някой иска да му е топло,да плаща по-малки сметки да се бръкне в джоба като хилядите семейства и си смени дограмата,както и санирането за собствена сметка.Стига вече на безплатния обяд и да насочим парите към детски добавки,здравеопазване.Дано Бог вразуми управляващите.Направете анализ на санирането в различните населени места.

22

Анонимен

преди 2 години

Програмите за сканиране са за правно неграмотни .Който и да било от кооперацията който дължи данъци вземания или взел як кредит и не го върне или осъдени по някакви каквито и да било вземания ЧСИ идва и запорираха дружно АКТИВИТЕ на цялата КООПЕРАЦИЯ! На всички ДОБРОВОЛНО ПОДПИСАНИ СЛЕДВА СЪБИРАНЕ НА ВСИЧКИ ИМОТИ ДО СТОТИНКА КАТО ГИ ИЗХВЪРЛЯ НА УЛИЦАТА.Тази програма е за намаляване на собствеността в БГ Гледайте до 10г какво ще стане с всички сканирани умни.

21

House M.D.

преди 2 години

Очевидно другарят Запеканов е собственик на алпийска фирма "Дъглас".

20

Сат Н

преди 2 години

Парите за саниране се взимат от данъците ни, нищо при ГЕРБ не е било безплатно, само компаньонките и пурите на Ту лупа му излизаха без пари.

19

Анонимен

преди 2 години

До Браво, те за това ви въведоха 2% допълнителен данък към общината при продажба на имот или МПС (по застрахователна оценка), защото уж беше безплатно сканирането! А, хората си мислят че им е било безплатно! Безплатен обяд във държава управлявана от бандити няма!

18

Много правилно

преди 2 години

Когато има самоучастие ,хората ще следят за далавери.Да видим дали сега ще има по 25 Хил.лв. за боядисване на стериопор.

17

Браво

преди 2 години

при ГЕРБ беше безплатно

16

Вълкодав

преди 2 години

Каква е тази дискриминация - досега за саниране се покриваше всичко, а сега само 85% ?Трябва или тези саниране досега да доплатят 15% или да си остане безплатно и за ново саниране - всичко друго е дискриминация, която си е за съд, всички граждани са равни и няма основание едни да плащат повече от други за едно и също нещо !

15

Анонимен

преди 2 години

До До 19 Ооо ама вие сте били по злобни и нагли от Тиквата! Браво има напредък надминавате лидерът си! Адмирации за което!

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ходете си на плаж Смокиня. При честният концесионер на Тиквата да ви взима по 90лв. за шатра и да си измисля негови мерки за борба със пандемията. Ако искате си играйте и карти във Банкя, алчни Гербаджии!

13

Анонимен

преди 2 години

Правилно е да има само участие, но е още по редно е фирмата (изпълнител на проекта да се избира от собствениците на имотите (чрез представяне на определен брой фирми, извършващи тази дейност). По този начин хората ще се ограничи корупцията на Наши и Ваши фирми, както и ще се намали тенденцията на нови фирми (без нужният опит) да участват във подобни проекти...

12

Анонимен

преди 2 години

Искахте без ГЕРБ, НА ви сега комунисти на власт, стойте в грозни и гадни блокове!

11

Комисионите

преди 2 години

Са също част от кръговата икономика. Както и чекмеджето. Обръчите тоже.