110

До Анонимен 156

преди 2 години

В САЩ от догодина ще се ползват само бързи комбинирани тестове за коронавирус и грип. Прави се за да се пести време и да се разграничават патогените причиняващи сходни симптоми. Очаква се при отмяна на мерките грипните заболявания отново да се повишат и хората се готвят отсега. *** рюсофилско трьолче трудно ги разбира тези работи.

109

До плоскогръда

преди 2 години

Да, така е, за това вземай бутилката и се почвай от сутринта, на тая възраст всичко е загубено.

108

Demonaz

преди 2 години

Вторник е: шок,бомба,черна жътва,новото реално,скок,бият тревога, антиваксърите ще научат урока си и т.н. И с тези петима защо им няма годините вече. Ще се види ,че са престарели хора с три-четири болести. Мале страшно е.

107

Анонимен

преди 2 години

вашият господар америка отмени пср тестовете от 21.07, защо още ги ползвате?

106

Лилияна

преди 2 години

Точковата система идва, след като видяхме пандемията, приехме я, следващата крачка е обединяването и с климатичните промени, нов социален инженеринг. Тези които сме умни, гъвкави, с усет за успешното ще сме с едни гърди пред вас многознайковците. И не съм ***, анпрекрасно същество с бъдеще. Когато въведат точките за неядене на месо ше стана веганка.

105

Анонимен

преди 2 години

Изкарах го без да разбера, леко втрисане и т 37.5 само за 3дни, пуснах антитела след 35 дни , и имам мноооого, ще даря плазма. Пожелавам на повече хора да го минат леко като мен. И не съм ваксиниран, оо чудо оживях.

104

До 148

преди 2 години

Върни се назад в коментарите и прочети какви глупости пише Лилияна, сигурно е издразнилс доста хора с безумните си идеи за точкова система. Аз току-що влязох и ме бъркаш с някой.

103

До Стеф

преди 2 години

Първа игла на Астра не те пази от нищо. Необходим е бустер. Желателно Пфайзер за по-голям ефект.

102

И защо така ?

преди 2 години

Нали като дойде служебното правителство на Радев спря корупцията , доходите и пенсиите се удвоиха и не сме вече най-бедната страна в ЕС - и вирусът си замина, защото няма нужда от ваксинация според министър Кацаров !

101

До Лилияна

преди 2 години

Ти да не си веганка? Може и да сме ваксинирани вкъщи, но няма да се откажа от телешките пържоли, патешкото, пилешкото и рибата заради някакви си точки, а и колата ми трябва. А котаракът с какво очакваш да го храня? С трева ли? Все ми е тая кой се е ваксинирал и кой не, но ти си по-зле от фашистка.

100

м,да

преди 2 години

Делта летно грипче... Ваксините отиват на бракуване!

99

до 131

преди 2 години

Ох, Смехурко! РНК мутира лесно, защото при репликацията си няма проверка. След това естествения подбор оставя най- успешната мутация. Учи се по биология за 8-ми клас.

98

Анонимен

преди 2 години

Не става мутация, а селекция на мутациите. Мутации си възникват постоянно, а защитата, била тя естествен или изкуствено създаден имунитет, селектира тези мутации, които го преодоляват. За сега ваксините сомагат за по-слабо оредаване на вируса и по нисък брой хоспитализации и смърт. В страните с висок% ваксинирани има много ниска смъртност, при нас ще видим как ще е. Лошото е че всеки е ербап, докато не опре ножа в кокала, после тича в болница, като междувременно е заразил 2-3 човека .

97

нормален

преди 2 години

ама кво става ?! Борисов не е на власт , ковид не изчезна ли ? ше чакам да видя ентелегентете как ше се справят с това което предстои на есен . пазете се българи ! не слушайте такива дето ви казаха че вирус нема , а Бойко лъжел че го има .

96

Анонимен

преди 2 години

Потърсете Stephen Harmon в нета. И той като вас беше против ваксините и се правеше на силен буен в нета и говореше как няма да се ваксинира ...вижте къде е сега

95

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са създадени да предпазват преди всичко от тежка инфекция и смърт. Всеки може да е с вируса... Дори боледувалите преди няколко месеца. Имунитета не убива вируса, а само го неутрализира да не разболява човека... Абсолютно всеки може да е заразен... Антиваксърите са хора, които нямат ефективно, логическо мислене и, затова са убедени в "правотата" си...

94

До Стеф

преди 2 години

Заправи да уточниш, че във Великобритания масово сте ваксинирани с Astra Zeneca.

93

Анонимен

преди 2 години

USA,не можеш да пишеш правилно а изказваш мнения за вирОса.

92

Стеф

преди 2 години

Живея в Англия. Около мен непрекъснато се заразяват напълно ваксинирани хора. Знам аргументът, който ще ми бъде казан: целта е да преболедуват по-леко. Все още не съм срещнала ясна статистика колко точно от новозаразените са напълно ваксинирани и как точно са преминали през заболяването. Поставих си първата ваксина не защото не съм наясно, че не работи. Просто изпитвам затруднения при пътуванията зад граница. Но дори и това не намалява усложненията при организирането им.

91

ПЛАНдемия

преди 2 години

почват да надуват бройките, трябва да пишат колко от тези случаи са на ваксинирани , да не се окаже рейт 80% ваксинирани