130

Бay

преди 2 години

.

129

Анонимен

преди 2 години

как не видях докато работя в ковид отделение някой с хремичка, на следващата вълна ще минавам и вместо да ги преглеждам ще им казвам стегни се, това е само хрема

128

пружинка

преди 2 години

Значи пак се увеличават. А мерки спазват малцина.

127

Примоция

преди 2 години

Готови ли сте да спечелите най-голямата и атрактивна награда в Нациналната COVID лотария?Не губете време!Участниците с най-много поставени ваксини имат шанс за спечелването на седмичната голяма награда - Тоалетна чиния с плавно спускане!Какво чакаш?Ваксинирай се и печели награди.П.С - Внимание!Количествата на ваксините и наградите са ограничени.

126

Тв

преди 2 години

Ваксината помага за по- лесно преболедуване това е факт ,но делта само по себеси е по слаб щтам с по леки симптоми.Общо взето е добре да се ваксинираш ако си зле с дробовете или имаш диабет и др хронични болести.

125

Фелшер

преди 2 години

До Анонименако някой ме зарази ще го съдя...Малко логика да вкараме все пак ,ако си ваксиниран и ако ваксината действаа как ще се заразиш ве мой ?

124

Тв

преди 2 години

Вчера по нова тв в централната емисия казаха ,че 90% от случаите в Бургас са чужденци от ,които половината ваксинирани,но болни и то с бронхит в дробовете, но без опастност за живота.

123

Анонимен

преди 2 години

Οτ около 20тина дни случайте на ден не надвишават 100. (от 50 до 80). Как може активните случай да са 7456 ??

122

Анонимен

преди 2 години

Какъв ужас.... се за пореден ден. Пак питам къде е човекът с ваничките за крака, че наистина бих искал една да си шльопкам в нея.

121

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам колко народ всъщност си е отишъл от друго различно от Ковид ? 5 души на 6милиона е много малка бройка и затова да има извънредно положение е много подозрително!!

120

до 152

преди 2 години

добре беше го почнал в началото но като ти видях последното изречение че смесваш русофили и вирус, разбрах че си поредния болен мозък който сънува още червени бабички с автомати от гората.

119

Анонимен

преди 2 години

Интересни времена се задават, аз лично ако някой конкретно ме зарази ще го съдя до дупка.

118

до 157

преди 2 години

дано си прав ама като гледам в Индия посред лято как носеше хремави трупове Ганг...надали

117

До до 154

преди 2 години

Лятна хрена е лятото, баесен става парагрипче, а зимата грипче-еволюция на макс, ха-ха

116

Котарак

преди 2 години

До ВаксърТи пък не си мисли, че всички ваксинирани ще са късметлии.

115

до 154

преди 2 години

Без излишна паника. Делтата всъщност е обикновена лятна хрема.

114

Ваксър

преди 2 години

До Анонимен 146Аз също имам познати, които го изкараха точно толкова леко - те и цялото семейство. Но имам и познати, които загубиха близките си. Не си мислете, че всички ще имат късмет.

113

Анонимен

преди 2 години

Еее тия яко надписват данните, за да удължат пандемията от Август!

112

Анонимен

преди 2 години

делтата иде за вас, антиваксъри.

111

Анонимен

преди 2 години

Мили мои сервитьорчета, шофьорчета, касиерчици, барманчИтЪ- за вас си е да се ваксинирате. Утре пак ще ни затворят и нас, нормалните хора с европейски заплати, това не ни бърка, ама вие ще плачете. Не се пъчете колко сте велики, че пак оставате без работа и без приходи (в сивия сектор е така). Гледайте успелите държави, успелите хора и попивайте, че иначе цял живот ще бачкате за 2000лв..