106

Имунна система

преди 2 години

Аз си имам бели кръвни телца, мерси. Ще ям повече лимони, плодове и зеленчуци, малко спорт и квото и да ме пипне след това, ще ме пусне точно след едно преспиване.

105

(-_-)

преди 2 години

По-гадна манипулация от тая драма с китайската настинка нема!Цялата работа е едни ненаситни гадове да си препълнят гушите.. Анатема!

104

Вълна

преди 2 години

Съмнявам се ковида да оцелее още една зима. Освен ако не разработят някой по-опасен ковид мутант.

103

Анонимен

преди 2 години

Ваксинационната кампания е пред провал. Делтата върлува от два месеца. Всички се оплакват от болки в гърлото и гадна хрема. Не познавам нито единедин умрял, нито знам за такъв от трето лице. Просто трябва да си стоиш една седмица вкъщи да се запасиш салфетки и капки за нос. Не знам кого са изкарали с идвалидна количка. Но във фейсбук има една американка, която едва оживяла след ваксина с асразенека.Жената ревеше и разказваше за кошмара Асразенека. Как я довела до слепота, мигрена и парализа

102

Анонимен

преди 2 години

Отровата разяжда първо гърнето, в което налята. До септември много агит гърнета ще се чудят на черпаците си. Психологическа "мечка" над цялото население по три пъти дневно по всички медии не се прави безнаказано.

101

Дрю

преди 2 години

Единственната грижа от сега нататък на ваксърите, ще е каква нова ваксина да си сложат, и колко повече хора да завлекат със себе си.

100

Shtagi

преди 2 години

При по малко от еди милион ваксинирани с две дози, колко от тях пътуват в чужбина?Колко остават в страната? Задължените са стотици, не милиони.

99

Диана

преди 2 години

До Дядо Бил Вакси Може би имат в предвид, че ваксинираните не се разболяват, въпреки че са прихванали някъде вируса...

98

Пазете възрастните!

преди 2 години

Като се ваксинирате, пак пренасяте вируса. Как точно пазите възрастните, че се обърках нещо?

97

Анонимен

преди 2 години

Добре че българите сме дървари и така оцеляваме от хиляда години.

96

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ всъщност развалиха цялата работа с техните глупости - Капепета, Нощници и тем подобни.

95

Анонимен

преди 2 години

Аз изкарах делта варианта. Болки в гърлото и гадна упорита хрема. Лекувах се с парацетамол и капки за нос. Най-евтините. Взех си немски витамини. Остана ми суха кашлица. Пием две глътки домашна ракия вечер и кашлицата ми отминава. Обаче като изляза навън и започвам да кашлям. Накрая си мисля, че е от мръсния въздух. Ужасен задух на изгорели газове от старите трошки, та трябва да ходиш с противогаз.

94

Дядо Бил Вакси

преди 2 години

По новините казаха, че ваксинираните пак пренасяли вируса. Е защо се ваксинираха тогава? Нали уж, за да пазят бабите си, а то... все същия буй!

93

Диана

преди 2 години

До SHEFA Лекуват хората по болниците от симптомите на Ковид, а после има много последствия, които също имат нужда от лечение...Вероятно болестта протича по-тежко и точно това имат в предвид тук...По БиТиВи бяха показали мъж в 40-те, когато го изписваха от болница слрд 6месечен престой там с Ковид - изведоха го с инвалидна количка!

92

Анонимен

преди 2 години

Ваксината няма шанс у нас откакто боко тиквеникъ се изходи по въпроса за евтиното кафе Астранека.

91

Ново 20

преди 2 години

Сега пък удрял по младите неваксинирани, а ваксинираните пренасяли ковид, въпреки ваксините. Аха. Ммм, добре.

90

Мартин

преди 2 години

Никой не може да ме задължи да си правя експерименти с организма си, че и съгласие да му давам.. вкарайте го задължително да видите как ще ви изринем от там дето си правите кабинети...Брей на улицата ни изгониха и там искат да ни тровят....

89

Баце и Тато

преди 2 години

Баце вози Тато да го ваксинира. Кара, кара, пък му станало скука, та рекъл: "Кажете г-н Живков, защо убихте дедо ми навремето?"

88

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли Бойко от Банкя как се ваксинира?Скача с голо дупе върху тарталежи получава от всичките ваксини наведнъжфайзер-майзерзенеке-умрекажнонсън-монсънабе санкции на Русияи приятелство с ердогани ша са оправим

87

Диана

преди 2 години

До Bond Цинизмът ти показва само безсилието ти! По-добре приеми пълната си несъстоятелност и млъквай там, задкулисие БСПарско...Бог вижда всичко и всеки грях се заплаща!...Не че ще ми е много мъчно за такива като теб - няма полза от такива хора на Земята! - хора без мозък, без сърце, без душа, без очи, без уши, т.е. истински тр.ол...