146

стъкмистика

преди 2 години

Около 800 % вече са боцнати по целия свят. Към 5-6 милиарда човека са това. *** как ви клатят чак смешно става.

145

ЖИВИТЕ МЪРТВИ

преди 2 години

скоро всички набучени ще се третират като във филма ЖИВИТЕ МЪРТВИ, единствено решение изстрел в главата, спокойно все ще дойде това време

144

Анонимен

преди 2 години

Заминавайте да се ваксинирате,стига сте писали глупости.

143

Анонимен

преди 2 години

До лешояд, и ние вашето не искаме,Айде по малките населени места

142

Лешояд

преди 2 години

Абе пичове! Вие нали сте ваксинирани? Значи с нищо не ви заплашваме, че ние не сме. Не ви щем грижата, не ви щем ваксините, не ви щем и мнението.

141

Анонимен

преди 2 години

Малките населени места + римляните, са модерните антиваксари, смятай на кви се обръща внимание.

140

Уви

преди 2 години

Забележително е, че има по тези ширини толкова много нагли, но с огромни претенции хора, които нямат никакво разбиране за общност. Това е причината да не желаят да се ваксинира, защото са безотговорни както към себе си, така и към другите.

139

От село

преди 2 години

Не че не желая ами пазя мойта доза ваксина за вас - двойна защита.

138

зиези

преди 2 години

Така сме оцелели хиляди години и така ще оцелеем. Защото нямаме доверие. Това е правилно. Глобалистите се захванаха с грешния народ.

137

Анонимен

преди 2 години

Идвала вълната,те явно по сателита я следят както и с гриповете.Вирусите като мутират винаги в историята стават по слаби а тук обраното.Значи човек бърка в него и явно ги пускат за да предвиждат вълните.Тя ваксината нали не пази от Делта(или Шмайзера пази от всичко)трябва три игли,после 10 игли.Не бива да позволяваме това защото така ще продължи години.Лекарите да изкарат да го видим този вирус а службите да търсят кой го пусна

136

Застраховка

преди 2 години

Какви 100 000 лв - един човешки живот струва много повече. Но иначе съм съгласен към декларацията да има и една застраховка живот - безплатна, като ваксината. :)

135

Анонимен

преди 2 години

Ваксината да се птедлага със застраховка живот за 100 000 лв , при увреждане и смърт застрахователя да изплати сумата на застрахования или наследниците.Капавата държава дори разходите за погребения не поема.

134

Отговорен

преди 2 години

Нямам ваксина. Държавата кога ще премахне декларациите за информирано съгласие и ще поеме отговорност за гражданите си?

133

Анонимен

преди 2 години

в малките населени места знаят за Грипа откак се помнят. До сега не е имало апокалипсис, няма и да има след прекръстването му с друго име.

132

тъгътъгъ

преди 2 години

_,.нямАВирос.,_

131

до глъТката въздух

преди 2 години

До Анонимен - не, не беше ТОРС и ОРИ. Беше калпавото управление на един сатрап.

130

Анонимен

преди 2 години

А пролетта, когато 10 000 българи бяха в болниците и се бориха за глътка въздух, и имахме най-високата смъртност в целия свят, и това ли беше ОРИ? Какъв цинизъм и късоумие!

129

Осведомен

преди 2 години

Направете я задължителна и като ме извика личната лекарка, ще се ваксинирам.

128

Анонимен

преди 2 години

Между впрочем прочетох, че Бутан е ваксинирал 80% от населението си. Оползотворили са подарените ваксини. Браво! Дайте им още.

127

Ще се ваксинирам

преди 2 години

Само премахнете декларацията. Държавата трябва да носи отговорност, ако нещо стане с мен. Когато оправите тази подробност - ще се ваксинирам. Не съм против ваксините.