55

Анонимен

преди 2 години

До Ало 10 "не се напъвай са сецнеш и ще одиш в пирогов да се лекуваш по измислена пътека за да не плащаш!!!!!!" Ей, "Умньо", миналата година ДВА пъти лежах в "Пирогов", направиха ми всички изследвания и ми определиха лечение - стотинка НЕ съм платил. Не коментирам другите около мен - прошляци и трольовци като теб, които НЯМАТ здравни осигуровки и цял живот са живели на мой гръб.

54

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Епиграми : 1 .След Девети заспа комунист , след Десети се събуди реформист . 2 . Престори се на десидент - за пост висок е претендент . 3 . От рублата отървани - за еврото заковани . Лъвът балкански залиня , но ни пораснаха крила . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани .

53

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Епиграма : Пари за избори , за Ц И К и Р И К , за пенсионерите ритник . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани.

52

Анонимен

преди 2 години

Забележете снимка 7 ! Асен Василев се здрависва и не гледа в очите на човека с котого си стискат ръцете. Асен Василев има голям проблем с комуникациите. Когато говори тялото му закъснява с реакциите. Има нещо много болно в базедовия поглед. Но това не е свързано с фалита на компанията му Everbread с почти 9 милиона британски лири. Нищо не се е променило нито в опгледа му, нито в обноските от 2013. Психоаналитици или психиатри знаят какво написах.

51

Шефа

преди 2 години

Това не решава проблема с ниските пенсии и преживяването на старите хора !Служебните министри и жалката тристранка само продължават политиката на мутрата Борисов за вегетиране до умирачка на тия които построиха България ,но не в окрадоха като политиците и!

50

az

преди 2 години

До Анонимен 57Защо ти слагат минуси?! Именно борбата с корона вируса беше изтъкната като причина за актуализацията на бюджета! А сега се оказва, че само за нея правителството няма да даде пари?! Е - защо тогава ще има актуализация на бюджета?! Щяло да има по-малък процент недостиг?! Без актуализация ще излезем почти на излишък в бюджета!

49

Анонимен

преди 2 години

Ако не се вдигнат пенсиите,ще има да чакате да ви гласуваме.

48

Анонимен

преди 2 години

ТРИСТРАНКАНА РАЗГОНИ ЧЕРВЕНАТА ФАМИЛИЯ НА МАЯ МАЙМУНКАТА.

47

баико

преди 2 години

до 37 много такива като теб са го целували и други не6та са му правили затова тои ви прави на маимуни нодоидоха смели хора и мудадоха бирията сега гледа като пооакан без памперс.

46

Анонимен

преди 2 години

Спряха средствата за борба с короната, а пък ще правят актуализация заради короната. КражбАта ще е голяма!

45

Друга тема

преди 2 години

Защо някои хора искат Живко от Варна да не го искат никъде, да не е добре финансово и като цяло да не живее добре ?!

44

я , имало пари !

преди 2 години

ше давате милиони , милиарди , е от къде тия пари бе другаре , та нали Бойко бил опоскал държавата ?

43

Реалист

преди 2 години

Хора , които умишлено сасипват и унищожават други хора , това означава, че действат срещу човешката природа !А природата е по силна от нас - човеците !

42

иво

преди 2 години

ЕЙ, Аноснимния ! НАПИ_И СИ ИМЕТО , ***.АЛ !

41

иво

преди 2 години

ДО 42 ! ТОЙ ПОНЕ ИМА , ЗА РАЗЛИКА ОТ теб !

40

пияница мистик

преди 2 години

До българин === Не си в час, честно :))) Даже няма смисъл да ти отговарям, толкова си задръстен :))) Славуцата даже се гордееше, че е приятел със всички мутри от '90-те, вие комунистите сега от злоба към Борисов му измихте краката, изпихте водата и го облякохте в бели одежди :))) Нищо де, и неговия мандат ще мине и то много, ама много скоро. Има едно интервю със Славуцата преди години, когато тренираше и беше бая як станал. Беше толкова нашмъркан и със зачервени очи, че чак плашеше. Гледай го

39

123-ТОиДИ

преди 2 години

НЕ ПИПАЙТЕ ПАРИТЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ БОЙКО !

38

Аз пък

преди 2 години

Се чудя какви китни села , хубави пътища и болници имахме преди Борисов... икономика, транспорт... бе бяхме Швейцария на не на Балканите а на всичките земни калбета!

37

Друга тема

преди 2 години

Зашо някои хора искат да унищожат Живко от Варна?

36

Дискриминация

преди 2 години

Няма страна в ЕС в която над 150 000 държавни служители и пр.търтей дане внасят данъци и осигоровки в НОИ а да получават големи пенсии за който плаща обикновеният човек който мизерства с малки пенсии, над това помислете в каква помия живеем ?!