20

Жалко за народа

преди 2 години

Измислените партии на промяната май още не вдяват, че Тошко не иска нищо от тях, а ги информира какво смятат да правят САМИ. Другите ако искат да ги подкрепят, ако не - да се готвят за нови избори.

19

Джендър колебливост

преди 2 години

Тези не знаят какво искат. Краде им се, та две не виждат, ама ги е страх да не заложат на грешния кон.

18

пияница мистик

преди 2 години

"Българските граждани очакват правителство, управление, което може да модернизира страната." === Ахахахахахахаха :))) Това изказване ясно ми говори, че не сте изобщо за политици и не ви е мястото в Парламента. Това да разчиташ, че Славуцата гея ще го направи или трябва да си чисто луд, или много пp0ст и голям наивник :)))

17

Емил

преди 2 години

Погледнете я тая градската каква се е направила в главата?!Е това показва колко я интересува България.Отишла е в Народното събрание на модно ревю.Парвеню, снобарка , с 10 000 лв.заплата от нашия джоб.Е те това са градските от ДБ !Даже не желая да и чета купите приказки излезли от кухата и глава

16

Анонимен

преди 2 години

Може,може..

15

чичото

преди 2 години

оставете служебното правителство за редовно . Работят отлично . Няма смисъл от 99 партийки ,коалицийки ,и 240 депутатина на народна хранилка.

14

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за ДБ, но никога повече няма да направя тази грешка. Уж единственият интелигентен човек там, Христо Иванов, ходи да се моли и преговаря с безмозъчни чалгарски същества. Такова падение и политическо самоубийство не съм очаквал. Позор!

13

Ади

преди 2 години

Не мога да си обясня защо от ДБ се държат все едно са първа политическа сила

12

Анонимен

преди 2 години

"Хората, които ще стъпят в тази отговорност, са много важни". А именно да са ортаци на Христо Бойкикиев (както той сам се именува) и тоталния некадърник Иво Мирчев от микроинвест - тарикатско приватизираната фирма с некоректно отношение към служителите си... И тези ще участват в управлението. Май ще ревем за Тиквата!

11

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на комуниста Бойкикев винаги е била да не е от беден комунистически род. Затова и преговаря с чалгаря.

10

ДБ ПОДКРЕПЯ..!!

преди 2 години

БЕЗУСЛОВНО.... САМО БСП и МАЯ МАНОЛОВА.....

9

Анонимен

преди 2 години

"Г-н Доган и ние искаме да ядем от баницата. Разпределяйте я справедливо." ДБ към Доган по време на второ плажуване на Росенец

8

Анонимен

преди 2 години

Слави е червен, БСП - естествено, Отровното Трио и Татяна Дончева - и те. Та какво прави в тази червена тиня ДБ не ми е ясно.

7

Гроби Таласомо

преди 2 години

Служебното правителство на Румен Живков е толкова вредно, колкото и това на Борисов;))) Тази реалност, трябва да се осъзнае! И следващото на ИТН също няма да е по-малко вредно, затова единственият позитив от въртележката на правителства, която трябва да направим е да включваме и изключваме определени фигури в политиката, зад кадър, които реално ни управляват. Румен Живков (радев) е фасада на Пламен Узунов. Неслучайно, не сполучиха с Гешев, защото той пък е против Узунов;)))

6

Анонимен

преди 2 години

Каква подкрепа от тия... боже опази да те подкрепят...

5

Бай Тошо

преди 2 години

И това нещо от третия пол е също като Гнома е от Разград, значи Де Бе-то, наистина си Разградска "десница"

4

Друг Помнещ

преди 2 години

Публични, ама друг път. Чичо Васко ви натири да правите правителство и сега симулирате преговори... не, КОНСУЛТАЦИИ. Само дето се изнизвате един по един. Казвате по някой вече безсмислен лозунг уж давате пресконференция и след това се изнизвате из вратата. Защото чичо ви Васко така ви е казал. За нищо не ставате и вече почвате да го осъзнавате. Нали помните, че белия автобус чака? И тоя път няма да ви замеряме с яйца и домати. Видяхме ви демократичните протести и знаем вече какво да мятаме.

3

Анонимен

преди 2 години

Ако искате да не гласува никои за вас подкрепете скритите комунисти, които вече дори несе крият.

2

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е, че преговорите са публични за разлика от в демокрации като банановата монархия холандия.

1

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте мандат на служебното правителство за 4 години и се саморазпуснете...На никой няма да липсвате всичките партийки...))