105

Анонимен

преди 2 години

Бий си Тетанус, изтекъл ти е преди 5г.

104

До др ох боли

преди 2 години

Пожелавам ти да си жив и здрав до тези 2г. ти и твоите по възрастни роднини. Защото около мен доста хора си отидоха от вируса. Много ми писна вече от *** философи. Страх ги било от гмо във ваксините. Да се смея ли да плачали. Смо във водата вече няма гмо/ама не съм 100% сигурен/.

103

55

преди 2 години

Аз пък не съм се ваксинирал от 15 години, с гаджето се разделихме, ходих на няколко корона-погребения, а през тва време прочетох и 50 новини за загинали в катастрофи, пожари и т.н каквото е писано-това е, а и бях 6 месеца в Австрия без ваксина...

102

ми той етилен

преди 2 години

Глюколът е вредно вещество. Ползва се за разреждане на някои мастила и за почистване. Явно фармапедалите са решили че ще разтваря и тромби. Е задължете ни направо да дишаме Ацетоново лепило, бе кавали. После ще продавате и лекарства за черния дроб.

101

д-р Ох Боли

преди 2 години

До Лекар: Много добре, колега, но все пак ще изчакам клиничните проучвания да приключат след няколко години. Ако дотогава все още всичко е наред и все още има смисъл, може и да си поставя една-две дози. А може и да не си поставя. Ще си помисля. Има още много време дотогава.

100

до 111

преди 2 години

"Какво доказателства имате, че ваксините са опасни?" А вие какви доказателства имате, че тия новите ГМО препарати, които наричате ваксини, са безопасни? --- Клиничните роучвания за безопасността им са още във фаза три. До края им има още поне две години. Накрая може да се окажат безопасни, но може и да не са. Кой знае? Само времето ще покаже. --- Дотогава, който ви казва, че тия илачи са безопасни, значи най-нагло ви лъже.

99

Лекар

преди 2 години

Ваксинирах се преди 7 месеца. И всичките ми колеги на работа , и преболедувалите. Всички са живи и здрави, никой не е имал дори температура след ваксината. Семейството и приятелите ми също се ваксинираха. Засега един от ваксинираните колеги се разболя само и с леки симптоми -3-4 дни отпадналост и главоболие.

98

Анонимен

преди 2 години

Пич, аз съм антиваксър от страх от ГМО ваксините. Иначе имам поне 20 ваксини дори срещу японски енцефалитис.

97

Анонимен

преди 2 години

Какво доказателства имате, че ваксините са опасни? Защо антивакъротъпаците са толкова кресливи? Плашите хора за удоволствие ли? От ц .ига..те никои не иска да се ваксинират, а те са ***. Образовани и успели държави са ваксинирани на 50%. Какво повече да говорим.

96

Анонимен

преди 2 години

Какво доказателства имате, че ваксините са опасни? Защо антивакъротъпаците са толкова кресливи? Плашите хора за удоволствие ли? От ***..те никои не иска да се ваксинират, а те са ***. Образовани и успели държави са ваксинирани на 50%. Какво повече да говорим.

95

Анонимен

преди 2 години

Ако е биологично оръжие имам още по-малко желание да го тествам. Ваксина и толкоз. Който иска, да си го пробва. Аз отказвам.!

94

Анонимен

преди 2 години

Ако е направен, това е дори доста умно. Спайка изглежда вложен изкуствено и той е лошата част от короната. Другата информация в РНК е само за размножаване.Дали са знаели, че ваксините ще вземат спайк протеина?

93

Анонимен

преди 2 години

На някои не им е ясно,че това е биологично оръжие.Вярват,че случайно се е появил този вирус.За съжаление не е така.Направен е в лаборатория!

92

Анонимен

преди 2 години

Над 40% ....не може да бъде!!!Толкова много умни нашенци?!?

91

Анонимен

преди 2 години

На тия дето не искат ваксини по една шестолъчка на ръкава!Да се знае какви са!После ще ги водим на баня!!!!

90

House M.D.

преди 2 години

Защо ми изтрихте коментара? Попитани са 1010 човека. Ерго, данните са валидни само за тях. Аз попитах 2020 левскари кой е най-великивт отбор на планетата. Познайте колко отговориха с "Санкт Паули".

89

SS

преди 2 години

Истината е че не са 40 процента ,а много повече ! Учудвам се ,че има и такива които се ваксинират с експериментални и неизпитани ваксини.Оставете другото ,ами и агитират другите.

88

До ваксетата

преди 2 години

Лошото е, че мутацията от инджекцията е завинаги, а вироса ще изчезне след година две.

87

до 99

преди 2 години

Истината е,че аз като го преболедувах още нямше тестове.Не го бяха ''открили''!Не че имаше какво да открият като го пуснаха!10 месеца преди да го открият го изкарах!Много от преди Ухан е пуснат,но в Ухан пуснаха вече следващият щам!

86

това е пуснато!

преди 2 години

Еми добре!60% ще живеят!Пак е нещо.....