165

Анонимен

преди 2 години

Па да не са луди.Мои познати вече три пъти болнични вземат заради карантина.Ако се ваксинират далаверата умира!

164

Анонимен

преди 2 години

И как да се ваксинираш, като производителят, МЗ и джипито не носят отговорност, а ти си безотговорният. В ю тюб има клип за последиците от ваксината Пфайзер от пострадала зъболекарка и едно дете на мед.сестра. Проклели са си деня в който са имали глупостта да се ваксинират. С ужасни последици са месеци наред, без шанс за подобрение.

163

Германец

преди 2 години

От 48% гледам сте паднали на 41%. Топите се като лански сняг :)

162

Анонимен

преди 2 години

Минаха три вълни и има около милион и половина ваксинирани така,че не плашете хората.Има си изграден естествен и изкуствен имунитет в голяма част от хората.И да има болни ще са в нормални за лекуване количества

161

Затова

преди 2 години

Не съм антиваксър нооо...,но ваксината против туберколоза е създавана 15-20 години - 10-на години преди Вторатасветовна война и влиза в масово прилижение чак през 1948г. Тези набързо създадени ваксини обслужват бизнес нтереси,като най-мек вариант,дори ида изключим сатанински замисли. Факт е,че световното потребление падна - и туризъм,и плюскане,и пиене,и коли,и дрехи.....,а бизнесът иска да има въртележка,да се потребява,*** и повръща....,и парА да пада. Затова е тоя вой за ваксиниране.

160

Бунгар

преди 2 години

Причината е само една,не са комплексни. Комплексни са причините за българската простотия.За висички беди в България е виновна нашата вкоренена простотия.Това е генетично за българите,наследствено.

159

Смях!

преди 2 години

има няма 10-20% се подлъгаха да се ваксинират... Познавам хора които вече ги е яд , ама така е като не мислят !

158

Мирослав

преди 2 години

Кой каза че заразените се покачват?0.6 процента си седят вече 2 месеца!!Покачвали се...Иска ви се да се покачват, иска ви се нова вълна, вие сте ФЕНОВЕ на корона вируса

157

ИНФОРМАЦ. ЗАТЪМНЕНИЕ

преди 2 години

Във Виена (където ограниченията са зверски) има големи протести от една година насам и са сменени над 10 шефове на полицията. По медиите - нищо. В Гърция и Франция народа е по улиците - по медиите пак нищо. Не че съм против ваксините, но не по този начин...

156

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите ако коронясат и се гътнат световното айкю ще скочи много нагоре.

155

Не!

преди 2 години

Само 40%? Я пак, не са ли над 80%?

154

Ваксинатора

преди 2 години

Ооо така ли, мили мои.. Не ще те ваксинката, хохо... На есен га листата почнат да капят и студения ветрец забръска, като ви спретна едно ваксинационно паспортче без което няма достъп до кръчменца, барчета и чалга, друга песен ще запеете мамини сладки бонбончета...

153

Додо

преди 2 години

Ако смениш 40% с 85% ще е по-точно. И е съвсем нормално, хората да имат чувство за самосъхранение и да не искат да ги инжектират с препарат, който не ги предпазва от инфектиране и разпространение на вируса, който препарат е нов и неизпитан, един доказан геноциден маняк - Бил Гейц има пръст в него и на всичко отгоре човек трябва да подпише, че се отказва да търси правата си ако бъде осакатен или убит от тази странна инжекция!

152

Бспар

преди 2 години

Само руска ваксина или никакво ваксиниране ,американски и други западни бълвочи НИКОГА!!!

151

Анонимен

преди 2 години

ЦЯЛ СВЯТ протестира срещу мерките , изолацията и масово отказват да се ваксинира .... само тука няколко ганювееца с оФчи мозъци пропагандират масовата ваксинация и разпространяват опорки , спуснати от тролските им агенции . Мнооого било хууубаво .... Вече ходили да се боцнат по 5-6 пъти и щели да отидат пак . Ами вървете ... Кой ви спира ?

150

Анонимен

преди 2 години

До Редута... Напротив, човекът звучи съвсем резонно. Ти си маллумника.

149

Идеалист

преди 2 години

Не се ваксинират, защото не вярват, че предлаганите генетични ваксини не за безопасни. За сетен път поставям въпроса - защо няма антигенни и цялостен убит вирус. Може ли някой да ми покаже снимка направена с електронен микроскоп от биопсия на малките съдове - артериоли, капиляри и венули след 1 месец след ваксинация с генетична ваксина. Има ли наблюдения, колко време остава върху клетъчната стена синтезирания ваксинален пептид, произведен от клетките на ваксинирания след внесената мРНК?

148

Анонимен

преди 2 години

Те това си е спирачка "Европейски онколози: България трябва спешно да приеме свой национален раков план" що ли ни спешиха? Какво знаят?

147

причината

преди 2 години

За мен има една единствена "комплексна причина", и тя е "конституция на Република България, чл. 29". И още няколко закона, но ми е много "комплексно", за кое по-напред да ги съдя. Нарушение на някой от законите за правата и достойнството на човека или направо за неспазване на конституцията? Вие кое предлагате?

146

Ваксър

преди 2 години

Искрено се забавлявам като чета глуповатите коментари на хора, завършили някакво средно образование с тройки, хахаха