66

Асан

преди 2 години

Тиквата не закри ДПС - сега ДПС ле закрие Тиквата

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 . Цял свят го признаваше защото си купуваше признание с нашите пари.

64

Анонимен

преди 2 години

Този кат го мързи да се сресва да се остриже .

63

1234

преди 2 години

Не е по темата,но искам да споделя .Изказване на Татяна Дончева,че само са се снимали тези които идвали на власт...а тя най-отпред на снимката пред парламента ,приличаща на старша медицинска сестра от психиатрията

62

Анонимен

преди 2 години

Тошко уж нови неща ще прави, пък... вчера с БСП интересите им съвпадали, днес с ДПС интересите им съвпадали... БСП и ДПС ги знаеме що за стока са, ИТН уж нови неща пък... то май едно и също, ама карай да върви, налЕ??Май работата на славчо и тошко е наистина ИТН - Излъгахме Този Народ.

61

мани,мани

преди 2 години

Ех, не е луд този който яде баницата...ама толкова ще им се услади,че после няма отърване от тях. Избирателите,които ги подкрепят да се връщат сега,за да живеят в светлото си бъдеще заедно с тях.След като си ги избирате,елате сега да им сърбате попарата,а не да насаждате хората на пачи яйца, а вие ни лук яли,ни на лук мирисали.Всички толкова са се вмирисали вече, че.Никой не е нов,никой не носи промяна.Нова е само глупос***та човешка и вярата в химери.Какво предложиха,за да им вярвате,подигравка.

60

БАЙ ПЕШО ОТ ВОЛУЯК

преди 2 години

Тези глупави чалгари от ИТН (И ТАКА НАТАТЪК)-- НЕ ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ ДПС -- Никога, ама никога не взимат преките министерсства ДИРЕКТНО С МИНИСТЪР....ТЕ ВЗИМАТ ПО МЕСТА, НА МЕСТНО НИВО--СТРУКТУРИ--ВСЯКАКВИ,,И ЗАМЕСТНИЦИ НА МИНИСТЪРА...ЗА ДА ЯДАТ И ПИЯТ НА КОРЕМ....ТЕ НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ДИРЕКТНО С МИНИСТЪР...ТОВА НЕ ИМ Е ИГРАТА + И ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕЩО...ТЕ СТОЯТ ВИНАГИ ОТ ЗАДНА ЛИНИЯ ::: ПОЛИЦАИСКИ ШЕФОВЕ, ШЕФОВЕ НА РЗИ, НА ВеиКА, НА ЗАМЕДЕЛСКИТЕ РАБОТИ И НЕЩА - ОСОБЕНО ЯКО. И ВСЯКО ЩО Е ДЪР

59

Не знам

преди 2 години

какъв сценарист е /щото не гледам 7/8 ми/, но определено е голям *** и много слаб актьор! Да не пропусна и изглежда адски нечистоплътен/почти като Бабикян/. Слаб актьор , защото много лошо отиграват сценария на Радев и Решетников, прозират отвсякъде, затънали в зависимости/особено марионетката Славуца/. Лошото единствено е ,че сеира ,който се разиграва сега ще го плащаме ние и то години напред!

58

Анонимен

преди 2 години

Тошко......... няма да взимаме съвети от никого, и няма да се съобразяваме с никого.==================================== Най голямото недоразумение в политиката е ИТН което се дължи на ниската избирателна активност и една шепа емигранти.Славчо няма място в политиката ще се разбере скоро-на следващите избори.

57

Асан

преди 2 години

Кадрите решават всичко ! /Ленин/ :)))

56

Хан Крум

преди 2 години

Лъжеш Тошко. Кога ще те съдим за лъжите от април? По мойте закони

55

Анонимен

преди 2 години

Ще ревете за ББ, но ще бъде късно. Цял свят го признаваше, само чaлгаджиите го плюеха.

54

Анонимен

преди 2 години

До "демократите&qu 47 4...знаем че ще са поредните пионки на някого". "НЯКОТО е ясен - ***, който след ПЕТ години ялово плюене и тотална вътрешна и международна изолация и излагация най-после си направи ТРИ партийчета и си дирижира марионетките както си ще. Ами какво да прави, горкичкото - докарва се на Америката, пък го е адски шубе от Кремъл. Е, как да не си отведе мерцеДЕСА на предизборна спявка по Черноморието?

53

Няма Такава Държава

преди 2 години

Никой нито ги е канил, нито е искал подкрепа от тях, за каквото и да било и сега го играят обидени. Но ако слушаш троловете излиза, че ИТН са ходили при дпс, а не обратното. Още от предните избори ИТН си казаха, че пазарлъци с герб и дпс няма да има, ме се хабете.

52

Гацо Бацо

преди 2 години

По гласуването ще разберем какво са си говори....

51

магарета,нищо друго

преди 2 години

Като толкова са се размислили за народа, защо ей така с лека ръка пренебрегват тези,които са гласували за ГЕРБ? И те са народ в тази държава със свои права или те са просто "бивши хора," а? Не им изнася да признават истината, всичко им се крепи на лъжи,манипулации и някакви смешни сценарии,които нямат място в политиката,както нямат място и те,защото са едно нищо реално погледнато.Голяма победа, голямо нещо..смехория, реалността не им харесва хич,защото искат да лапат "законно".Не били мутри,а...

50

емигрант от 22 г

преди 2 години

Откъде ги намирате такива , като Тошко...?Доста е зле горкият.

49

Анонимен

преди 2 години

За мен пък е важно чалгарите, хора без морал, без идея от политика и явни противодържавни песни образувания като резнатите, да не влизат в Народното Събрание никога повече! Протести до дупка!

48

Доган

преди 2 години

Момче, гледай си чалга електората и нека вярват, че променяте нещо. Това което искам е да ми осигуриш ключовите места в държавата.

47

Анонимен

преди 2 години

Да си върнем нормалността, т.е. обръчите от фирми.